Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
πίκερ είσαι απόλυτος κατά της μαλακίας και δεν μπορώ να διαβάσω 1500 σελίδες, σίγουρα κάπου θα εξηγείς αλλά αν μπορείς κάνε μια σύντομη περίληψη τι το τόσο κακό έχει η μαλακία.

την μαλακία ουδείς εμίσησε
τον μαλάκα πολλοί (λέει ένα ρητό)

ακόμα και τον σπαλ να ρωτήσεις που έχει γαμήσει τη μισή ελλάδα θα σου πει "καμιά παχιά παίζω που και που ρε μπρο.."

ο μεγαλύτερος τρόμπας και μαμάκιας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ορκίζεται ότι δεν την έχει παίξει ποτέ..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου αρέσει που νευριάζετε επειδή κάποιοι ΜΠΟΡΟΥΝ να γαμάνε και να χύνουν με 10 ευρώ. Πολύ φάση σας κάνω.  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πικερ έχεις μεγάλη τρικυμία εν κρανίω  :idiot:

α) το ότι είναι ζήτημα στον άντρα να γαμάει τακτικά ,εν μέρει θα συμφωνήσω ...αλλά τι σχέση έχει το γαμήσι με την μαλακία στο μεταξουργείο ?

β) επίσης λες ότι δεν έχει σημασία η ηδονή και αν κάποιος θέλει να βρει ηδονή πρέπει να τον ξεκωλιάσει αράπης  :huh: :huh:
δλδ συνδέεις την ηδονή με την ομοφυλοφιλία, μιας και όπως λές οι γυναίκες δεν σου αποφέρουν ηδονή και τις μισείς

γ) παραδέχεσαι ότι δεν πας στο μπουρδέλο για απολαυση αλλά για την υποτιθέμενη υπερηφάνεια σου για να μην σε πουν μαλάκα και να μην είσαι πίσω σε συχνοτητα σέξ απο τον μέσο όρο ...δλδ κάνεις κάτι καταναγκαστικό για να απαλύνεις την ιδεοληψία σου ότι είσαι μαλάκας

πορισμα : ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή , νοητική ανεπάρκεια , λανθανουσα ομοφυλοφιλία

κλείσε ραντεβου πικερ σε ψυχιατρο γιατι υποφέρεις και είναι κρίμα να βασανιζεσαι έτσι ...

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
λανθανουσα ομοφυλοφιλία  :2funny:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
παντως εμεσα παραδεχεται οτι δεν ειναι ηδονη για αυτον
εστω και τα 5λεπτα ψυχαναγκαστικα κοκορογαμησακια

αλλα λεει οτι ηδονη ειναι να σε γαμαει αραπης απο τον κωλο

:think:

ειναι πουστης και δεν το ξερει

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ε είναι λογικό να ψαχνεται να την φαει απο τον κώλο για να νιωσει λιγη απολαυση
μιας και η μοναδική του επαφή με το γυναικείο φύλο είναι η ανηδονική αγχωμένη
καταναγκαστική ταχυπαρατριψη με παθητικά κρεατα στο μετάξι

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
εγω δεν
πίκερ είσαι απόλυτος κατά της μαλακίας και δεν μπορώ να διαβάσω 1500 σελίδες, σίγουρα κάπου θα εξηγείς αλλά αν μπορείς κάνε μια σύντομη περίληψη τι το τόσο κακό έχει η μαλακία.

την μαλακία ουδείς εμίσησε
τον μαλάκα πολλοί (λέει ένα ρητό)

ακόμα και τον σπαλ να ρωτήσεις που έχει γαμήσει τη μισή ελλάδα θα σου πει "καμιά παχιά παίζω που και που ρε μπρο.."

ο μεγαλύτερος τρόμπας και μαμάκιας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ορκίζεται ότι δεν την έχει παίξει ποτέ..

εγω δεν τον πιστευω ψεματα λεει τον κανει σφεντονα καθε μερα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis πολύ εκνευρισμένο σε βλέπω. Πάλι σήμερα έπαιζες το πουλάκι σου ενώ εγώ ΓΑΜΟΥΣΑ την όμορφη Ντιάνα;  :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Picker ποιος ειναι ο υμνος που πρεπει να λεμε οταν χυνουμε σφιγγοντας τις γροθιες μας στο σεντονι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ήμασταν τα outsider, ήμασταν οι περιθωριακοί. Ήμασταν αυτοί που είχαν κατουρήσει στο πηγάδι. Πονέσαμε, ματώσαμε αλλά μείναμε όρθιοι. Και ξαφνικά άλλαξαν όλα, τα τραπέζια αναποδογύρισαν, οι τελευταίοι γίνανε πρώτοι. Αυτοί που μας χλεύαζαν και μας λυπούνταν τώρα μας ζηλεύουν και μας μισούν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αλλάζουν τις έννοιες του σεξ για να δικαιολογήσουν το πόσο μαλάκες είναι, ενώ εμείς αγέρωχοι συνεχίζουμε να γαμάμε και να χύνουμε κατά ριπάς. Έχουμε ψηθεί στα δύσκολα, περνάμε μέσα από λαθραίους κι από πρεζάκια, έχοντας πάντα στο μυαλό μας μόνο έναν σκοπό: NA MHN ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
Ήμασταν τα outsider, ήμασταν οι περιθωριακοί. Ήμασταν αυτοί που είχαν κατουρήσει στο πηγάδι. Πονέσαμε, ματώσαμε αλλά μείναμε όρθιοι. Και ξαφνικά άλλαξαν όλα, τα τραπέζια αναποδογύρισαν, οι τελευταίοι γίνανε πρώτοι. Αυτοί που μας χλεύαζαν και μας λυπούνταν τώρα μας ζηλεύουν και μας μισούν.

πικερ κάτι τέτοια λέει και ο σνι(ε)κ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Rigormortis πολύ εκνευρισμένο σε βλέπω. Πάλι σήμερα έπαιζες το πουλάκι σου ενώ εγώ ΓΑΜΟΥΣΑ την όμορφη Ντιάνα;  :think:

πιστευεις ότι σε ζηλεύω τώρα που τριφτηκες αγχωμένα για 10'' σε κάποιο παθητικο κρέας που σου φαγε 10ευρώ ?

και τι καταλαβες τώρα ?

εγω τρωω καρπουζι αραχτος στην τιβι και πιστευω ότι νιωθω καλυτερα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καρπουζι Σεπτεμβρη ειναι ανοστο

Stories