Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
πικερ αν εκανε τετοιο πραμα τωρα ειναι που θα παω

θα της κοψω τον βηχα θα την γαμησω απαξιωτικα και μετα θα της σκασω το παραμυθι

θα της πω αμα θες να εχεις πελατεια θα δεχτεςι τον πικερ με το ζορι να σε γαμησει
απο κωλο τυπε :think: :S :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Στέκα αν δεν με ένοιαζε η αξιοπρέπειά μου θα καθόμουν σπίτι μου και θα έπαιζα το πουλί μου γλιτώνοντας και τόσα λεφτά. Μισώ τις γυναίκες όπως με μισούν και αυτές. Το μόνο που με νοιάζει είναι να τις γαμάω και να είμαι πάνω από το μέσο όρο σε συχνότητα σεξ. Ο νόμος του Picker απευθύνεται στον μοναχικό μισογύνη άντρα που έχει όμως αστείρευτο εγωισμό.

Αφου δεν εχεις αξιοπρεπεια δεν έχεις καμία αξία για την κοινωνία μας, είσαι ενα μηδενικό, ένας αποκληρος που δεν πρέπει να ζει αναμεσά μας.

Μισεις τις γυναίκες γιατί σε καταλαβαίνουν από χιλιομετρα μακρια ότι δεν μετράς σαν ανδρας, πιθανον να αντιλαμβάνονται τις ομοφυλοφιλικες σου τάσεις.

Ο νόμος σου απευθύνεται σε losers πουτανιάριδες με ομοφυλοφιλικες τασεις, σε άνδρες με μηδενική αξία στην κοινωνία μας.

Τα μηδενικά ομως η καθε κοινωνία οφείλει να τα περιοριζει σε κλειστους χώρους. Εχουμε τόσα ακατοικητα νησιά, θα μπορούν να σε στειλουν εξοριστο εσένα και τους ομοίους σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Pussy wagon μην κάνεις καμιά μαλακία. Υπάρχει μίσος πλέον μεταξύ μας. Έφτασε στο σημείο να βάλει άτομο να με απειλήσει. Ακόμα και να με δεχόταν θα το σκεφτόμουν πολύ για να ξαναπάω μαζί της.

Έτσι είναι ο ερωτας Picker,με τις κοντρίτσες και τα καπριτσια του.
Φως φανάρι ότι σε γουστάρει η τύπισσα,εγώ στη θέση σου θα πήγαινα.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Περασα και γαμησα κιολας. Η τανα με κοιτουσε λες και ημουν ο Μπρατ Πιτ.
Μου λεει καιρο εχει να ερθει ελληνας αφου γαματε εξω γκομενες.
Το Μεταξι ειναι ξεπεσμος για ελληνα, ακομα και οι πουτανες το γνωριζουν πλεον.
Ποια ήταν αυτή η πουτάνα που σου είπε έτσι βρε Αμπελαλέ. Μια χαρά πηδάμε οι Έλληνες στο μετάξι. Πήγαινε ένα σαββατόβραδο βόλτα να δεις μια χαρά νέους αλλά χυλοπιτάκηδες που ψαχνουν να γαμησουν μετά απο τα κλαμπ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.222
Πόντοι
7.786
και στο 10 ευρω  υπαρχουν καλες  περιπτωσεις αλλα στο μεταξι δεν πατανε τοσο πολυ ελληνες   πιο πολυ  μαυριδεροι παν ε  

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Αφου δεν εχεις αξιοπρεπεια δεν έχεις καμία αξία για την κοινωνία μας, είσαι ενα μηδενικό, ένας αποκληρος που δεν πρέπει να ζει αναμεσά μας.

Μισεις τις γυναίκες γιατί σε καταλαβαίνουν από χιλιομετρα μακρια ότι δεν μετράς σαν ανδρας, πιθανον να αντιλαμβάνονται τις ομοφυλοφιλικες σου τάσεις.

Ο νόμος σου απευθύνεται σε losers πουτανιάριδες με ομοφυλοφιλικες τασεις, σε άνδρες με μηδενική αξία στην κοινωνία μας.

Τα μηδενικά ομως η καθε κοινωνία οφείλει να τα περιοριζει σε κλειστους χώρους. Εχουμε τόσα ακατοικητα νησιά, θα μπορούν να σε στειλουν εξοριστο εσένα και τους ομοίους σου.

Χοντρό !  :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο Στέκα, καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις προβλήματα με τον εαυτό σου - η γυναίκα σου να μη σου κάθεται ή να σε κερατώνει, να έχεις να γαμήσεις κάνα μήνα - αλλά μην ξεσπάς τα κόμπλεξ σου στο νόμο του Picker.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Πικερ βαλε παλι το μανιφεστο του νομου του Πικερ!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πει πολλές φορές ότι ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ψάχνει για σχέση, έχει λύσει αυτό του το πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατά της σχέσης. Θα εκτιμήσει πολύ τη γυναίκα που θα κάνει εκείνη το πρώτο βήμα αντιλαμβανόμενη την κατωτερότητά της απέναντί του. Θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί της και, όσο τον ικανοποιεί σεξουαλικά, θα της είναι πιστός.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
τύποι για τη γνωστή κορίνα μιλάμε?

Συνημμένα

• κορινα.jpg
    κορινα.jpg
    336,1 KB · Εμφανίσεις: 41

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Γελοίο υποκείμενο Στέκα, καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις προβλήματα με τον εαυτό σου - η γυναίκα σου να μη σου κάθεται ή να σε κερατώνει, να έχεις να γαμήσεις κάνα μήνα - αλλά μην ξεσπάς τα κόμπλεξ σου στο νόμο του Picker.

Πικερ προετοιμαζεσαι γερά για την μαχη των ομίλων? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα ούτε καν ψήφισα στον διαγωνισμό σου. Είναι μια κακοστημένη μούφα χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον. Προτιμώ να φιλοσοφώ και να δίνω τα φώτα μου στον γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη. Σε λίγο θα πω λίγα πράγματα για το φλερτ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα, θέλω να σε γαμήσω τώρα." Αυτό είναι το μόνο φλερτ που μάθαμε να κάνουμε στη ζωή μας. Καταλάβαμε από μικροί ότι δεν έχει πέραση, ότι για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να της το φέρεις με "τρόπο".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με την υποκρισία, έχουμε μάθει από μικροί να φοράμε παντελόνια και να είμαστε αληθινοί. Ούτε φυσικά θα ρισκάρουμε την ελευθερία μας γαμώντας με το ζόρι ένα μουνί. Είμαστε τυχεροί που σε αυτή τη χώρα ακόμα υπάρχουν τα μπουρδέλα, τα μόνα μέρη που η ειλικρίνειά μας πιάνει τόπο και γίνεται σεβαστή.

Επισκέπτης
"Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα, θέλω να σε γαμήσω τώρα." Αυτό είναι το μόνο φλερτ που μάθαμε να κάνουμε στη ζωή μας. Καταλάβαμε από μικροί ότι δεν έχει πέραση, ότι για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να της το φέρεις με "τρόπο".

Τυπε εκει που απετυχες στη προσεγγιση ηταν στο "ειμαι αντρας".... :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ψευτοδεξιά λαμόγια όπως ο Στέκας προσπάθησαν να μας αποπροσανατολίσουν αλλά τα κατάφεραν μόνο για λίγο. Είμαστε μια γνήσια ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ φωνή ενάντια στη λαίλαπα του φεμινισμού και στην αριστερή υποκρισία. Είμαστε φιλελεύθεροι γιατί δεν θεωρούμε απαραίτητα για τον άντρα τον γάμο και τα παιδιά, γιατί θεωρούμε την πορνεία δικαίωμα κάθε γυναίκας και όχι απαραίτητα καταναγκασμό. Είμαστε παράλληλα συντηρητικοί γιατί είμαστε γνήσιοι άντρες που φοράνε παντελόνια και δεν κρύβονται σαν τις κότες, γιατί θεωρούμε τις γυναίκες κατώτερες και την ομοφυλοφιλία υποβιβασμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα παιδιά είναι κυρίως για τις γυναίκες. Για να κάνει ένας άντρας παιδί πρέπει να είναι σίγουρος ότι σε περίπτωση διαζυγίου θα έχει την οικονομική ευχέρεια να προσφέρει διατροφή και παράλληλα να γαμάει τακτικά στα μπουρδέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom