Είπα και προηγουμένως ότι τα μπουρδέλα για εμάς είναι επιλογή ανάγκης και όχι διασκέδασης. Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο τίμιο και ειλικρινή όπου η ηθική θα θεωρούνταν αρετή και όχι αιτία χλευασμού, τότε σίγουρα δεν θα είχαμε ανάγκη τα μπουρδέλα. Βλέπεις όμως πόσο βουτηγμένοι στο ψέμα και πόσο γαμημένοι είναι όλοι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζούμε σε μια κοινωνία που αν μαρτυρήσεις έναν απατεώνα στη γυναίκα του θεωρείσαι ρουφιάνος. Που ακούστηκε Θεέ μου αυτό; Στην αρχαία Ελλάδα η μοιχεία τιμωρούνταν με θάνατο αλλά και στη σύγχρονη Ελλάδα αποτελούσε ποινικό αδίκημα μέχρι το 1982. Κι έρχονται τώρα τα λαμόγια και μας λένε ότι όποιος τους δώσει είναι ρουφιάνος.
Δεν θα χαριστούμε σε κανένα λαμόγιο. Κανένα οίκτο σε αυτούς που μας έριξαν στα σκατά. Ο Θεός είναι μαζί μας και θα το δείτε εν καιρώ. Ποτέ μα ποτέ μην προτιμάτε την εύκολη λύση, ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που στο τέλος θα αποδώσει καρπούς. Τα μνημόνια είναι μόνο η αρχή. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη γι' αυτή τη γαμημένη χώρα!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
GIORGAROS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Picker, αυτόκλητε Μεγάλε Νομοθέτη των Ντελιάρηδων, εμείς οι πιστοί σου οπαδοί - όσοι αντέξαμε και απομείναμε πια - υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο Σου!
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Και τι θα κανεις ρε πικερ; θα μεινεις μονος μεχρι τα 80;; ποιος θα σε ξεσκατιζει τοτε; η νομιζεις οτι θα γαμας και τοτε;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
το εχει ξαναπαθει...Τώρα το γύρισε και στη θρησκεία. Το ΝΑΥΑΓΙΟ.
Τραγικό να παντρευτεί κάποιος με προοπτική τη συντροφιά και το ξεσκάτισμα στα γεράματα...Και τι θα κανεις ρε πικερ; θα μεινεις μονος μεχρι τα 80;; ποιος θα σε ξεσκατιζει τοτε; η νομιζεις οτι θα γαμας και τοτε;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τραγικό να παντρευτεί κάποιος με προοπτική τη συντροφιά και το ξεσκάτισμα στα γεράματα...
Ε ας κατσει μονος να μπουρδελιαζει μεχρι τα 80 που θα του τρεχουν τα σαλια...
GIORGAROS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Εκτός από Μεγάλος Νομοθέτης των Ντελιάρηδων - σαν ένας μεταμοντέρνος Μωυσής - η ηγετική φυσιογνωμία του Πίκερ - καθώς δε χωρά σε ιδεολογικά στεγανά και κατηγοριοποιήσεις - τον βοηθά να αναδειχτεί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σε θρησκευτικό ηγέτη της Πικέρειας Σέκτας, της οποίας την αναγνώριση σε επικρατούσα θρησκεία των Ελλήνων πορνοθηρευτών διεκδικεί και ελπίζουμε να επιτύχει στο άμεσο μέλλον. Πίκερ το μέλλον ανήκει στη Σέκτα και η ιστορία θα σε δικαιώσει, όπως και μόνο ο Θεός δικαιούται να σε κρίνει.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ο γάμος και τα παιδιά γίνονται υποσεινηδητα για αυτό ακριβώς το λόγο: για να έχεις πιο ήπια γεράματα, πιο ήπιο θάνατο.Τραγικό να παντρευτεί κάποιος με προοπτική τη συντροφιά και το ξεσκάτισμα στα γεράματα...
Οι περισσότεροι το αρνούνται συνειδητά, αλλά, ως γνωστόν, το υποσεινηδητο είναι αυτό που μας κυβερνάει.
Τι παραλήρημα ειναι παλι αυτο; Υπάρχει καποιος υπεύθυνος mod να τον καταδώσει στην δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος; Οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πριν, αυτος μπορει να σαλτάρει απο κανενα μπαλκόνι. Για να κοβουμε σιγα σιγα την πλάκα μην εχουμε κανα ατυχημα και το εχουμε και τυψεις στη συνείδηση μας μετα.Και εγω μαζί. Κρίμα ειναι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Όσο και να θέλω δεν μπορώ να γίνω ανήθικος. Δεν μπορώ να ακολουθήσω τα λαμόγια στον εύκολο δρόμο που μου προτείνουν. Θα καούν στην κόλαση αυτοί, το νιώθω μέσα μου δυνατά. Ο Θεός θα τους γαμήσει τα πρέκια!
Πολύ χριστιανικό αυτό.
Φαντάσου να μπορούσες να ζήσεις χωρίς το Θεό.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.939
- Πόντοι
- 41.129
Δεν μπορώ πια να ζήσω χωρίς το Θεό. Νιώθω το πνεύμα του να με καλεί. Η ηθική μου είναι θεόσταλτη, δεν είναι δυνατόν τόσες θυσίες να πάνε χαμένες. Έχω χάσει πολλά λόγω της ηθικής μου, κάτι υπάρχει σε όλο αυτό.
piker θεος δεν υπαρχει... δεν περιμενουμε από αυτόν να τιμωρησει, παιρνουμε το νομο στα χερια μας
GIORGAROS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Διάλεξες το δύσβατο δρόμο, Μεγάλε Πίκερ, ως ένας άλλος Ευλογητός αφιερωμένος στην καταπολέμηση κάθε λαμόγιου και κάθε κοινωνικής υποκρισίας. Μόνο σεβασμός για τον υλιστικό ιδεαλισμό σου, αφού είσαι ο μόνος που μπόρεσες στη φιλοσοφία του νόμου σου και των ερμηνευτικών σου "εγκυκλίων" να συνδυάσεις στοιχεία από Μαρξ και Χέγκελ με απόλυτη αρμονία.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε υπαρχουν ραμολι Μεταξι που κουμπωνουν και ζμπρωχνουνΚαι τι θα κανεις ρε πικερ; θα μεινεις μονος μεχρι τα 80;; ποιος θα σε ξεσκατιζει τοτε; η νομιζεις οτι θα γαμας και τοτε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις