Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ο τατουατζης πρεπει να ητανΟ αστυνομικός ή άλλος;
ο τατουατζης πρεπει να ητανΟ αστυνομικός ή άλλος;
Και δεν μοιάζω ούτε με τον Rob Halford ούτε με
τη Demi Moore αλλά με τον Steve Perry των Journey:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Την εποχη του γκλαμ ροκ οι οπαδοι θεωρουσαν φυσιολογικο να ειναι καποιος μπαισεξουαλ.Και δεν μοιάζω ούτε με τον Rob Halford ούτε με
τη Demi Moore αλλά με τον Steve Perry των Journey:
Θα παρακολουθήσω το θέμα και σύντομα θα εκδώσω ειδική γνωμάτευση και πιστοποιητικό υγείας ψυχικής κατάστασης, τα οποία θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις για άδεια οπλοφορίας και άδεια οπλοκατοχής. Για πρόσληψη,εργασία σε υπηρεσίες ασφαλείας-security. Για χρήση διορισμού στο Δημόσιο,στον Ιδιωτικό τομέα,κ.α. Για λοιπά θέματα όπως :Η Ακούσια νοσηλεία. Ο Καταλογισμός. Η Δικαιοπραξία. Η Δικαστική συμπαράσταση.
Βασικα κανενα πλαστικο να του βρεις μπας και του φτιαξει καμμια αξιοπρεπη φατσα και μπορεσει το παλικαρι να σταματησει να τρωει τη συνταξη του μπαμπα στις πουτανες.
Βασικα κανενα πλαστικο να του βρεις μπας και του φτιαξει καμμια αξιοπρεπη φατσα και μπορεσει το παλικαρι να σταματησει να τρωει τη συνταξη του μπαμπα στις πουτανες....
Την εποχη του γκλαμ ροκ οι οπαδοι θεωρουσαν φυσιολογικο να ειναι καποιος μπαισεξουαλ.
και πρεζακια ηταν.εισαι κ εσυ?Όλοι αυτοί οι μεγάλοι σταρ είχαν αυξημένο το θηλυκό στοιχείο στην εμφάνισή τους. Οι περισσότεροι όμως ήταν straight.
Δεν ψάχνω πλέον για γκόμενα, εκτός κι αν μένει μόνη της και μου αρέσει πολύ. Οι πουτάνες στο Μεταξουργείο μου έρχονται πιο φτηνά από τις γκόμενες για τα ίδια γαμήσια. Συν ότι γαμάω με ποικιλία.
Όποιον παντρεμένο πιάνουμε να γαμάει σε μπουρδέλο τον δίνουμε στεγνά στη γυναίκα του και τη γαμάμε όπως γαμάει αυτός τις πουτάνες μας. Δεν είναι ρουφιανιά να δίνεις ένα λαμόγιο. Καλό στην κοινωνία κάνεις.
Όσο για το αν είμαι bisexual ή gay, σε πληροφορώ πως αν ήμουν θα το έλεγα φόρα παρτίδα. Ούτε και θα γαμιόμουν για τα λεφτά. Απλά γουστάρω να προκαλώ κάτι καθυστερημένους δεξιούς παλιομαλάκες όπως ο Stekas και εσύ.
Και έχεις δίκιο παλιομαλάκα, δεν είμαι μισογύνης. Με έχεις κάνει μισογύνη εσύ και οι όμοιοί σου που έχετε κάνει τις Ελληνίδες να φοβούνται να γαμηθούν. Το καθυστερημένο μυαλό σας με έχει αναγκάσει να γαμάω στα μπουρδέλα.
Πουστοπικυρούλα!!!
Μόλις φόρτωσα μία ελληνίδα 30άρα, κοντά στο 1,72, με 3αρια βυζόμπαλα και πάω να την κουτουπώσω. Το ξέσκισμα που θα τις κάνω, το αφιερώνω στην καλοδουλεμένη κωλοτρυπίδα σου.