Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ειδικά ο saint. Είναι δηκτικός και ειρωνικός ενώ εδώ χρειάζεται η τρυφερή καρδιά ενός μαρουλιού, εεε, συγνώμη, η στοργή και το ενδιαφερον ενός κοινωνικού λειτουργού ήθελα να πω.

Η τρυφερή πούτσα ενός "τεκνού" χρειάζεται.

Και κάτι ακόμα. Ο Φρόυντ είναι προ πολλού ξεπερασμένος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Ο Πικεράκος είναι ένα συμπαθητικό κοτοπουλάκι

που κακαρίζει και βοσκάει στα μπουρδελάκια !  :2funny:

Picture6.jpg

:2funny: :2funny:

Τώρα μπορεί να είναι και gay chicken ο Πικεράκος ! :2funny:

fear-the-gay-chicken.jpg

:2funny: :2funny:

Αγριεύει ο Πικεράκος, να φοβηθούμε το
γκέϋ κοτοπουλάκι !  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ένα site που υποτίθεται ότι είναι για μπουρδέλα έχει τα πιο κολλημένα μυαλά, τους μεγαλύτερους ΣΤΟΚΟΥΣ που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όταν κάθεσαι και συζητάς με τέτοιους ΣΤΟΚΟΥΣ, πέφτεις απλά στο επίπεδό τους. Δεν έχει νόημα.

Κλασική δήλωση ομοφυλόφιλου.  :)

Μόνο μια τελειωμένη πουστάρα θα συνέδεε το "άνοιγμα" του μυαλού, με το "άνοιγμα" του κώλου.  :)

Όσο πας, και χειροτερεύεις, Πουστοπικυρούλα.  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεδομενου οτι οι ελλεινιδες γαμιουνται παντου και ασυστολα, οποιος γαμαει μονο σε μπουρδελακια, χωρις πολλες ηδονες και εξτραβαγκανζες, κανει συντηρητικο τροπο ζωης.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο αναδιατυπωμενος νόμος του πικερ αφορά μόνο λουγκρες πουτανιάριδες.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

Picker

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Ο πικερ μήπως είναι κρυφος bi? Αυτή η απέχθεια για την τρυφερότητα από το γυναικείο φύλο κάτι σημαίνει

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ρουφιανοι οι μπουρδελιαρηδες δεν ειμαστε   

Όποιον παντρεμένο πιάνουμε να γαμάει σε μπουρδέλο τον δίνουμε στεγνά στη γυναίκα του και τη γαμάμε όπως γαμάει αυτός τις πουτάνες μας. Δεν είναι ρουφιανιά να δίνεις ένα λαμόγιο. Καλό στην κοινωνία κάνεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι δεξιοί στην Ελλάδα είναι τόσο καθυστερημένοι που ακόμα και αν αισθάνεσαι ιδεολογικά κεντροδεξιός σιχαίνεσαι να ψηφίζεις το ίδιο κόμμα με αυτούς. Όσο είναι έτσι η κατάσταση του σκουριασμένου μυαλού τους, οι μόνες επιλογές στις εκλογές για έναν κοινωνικά φιλελεύθερο είναι Ποτάμι ή ΠΑΣΟΚ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν θεωρείς ότι αυτός που γαμάει είναι νικητής και αυτός που γαμιέται χαμένος, δεν είσαι καθόλου διαφορετικός από έναν καθυστερημένο μουσουλμάνο. Τέτοια άτομα είναι τραγικό να υπάρχουν σε μια υποθετικά Δυτική χώρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και έχεις δίκιο παλιομαλάκα, δεν είμαι μισογύνης. Με έχεις κάνει μισογύνη εσύ και οι όμοιοί σου που έχετε κάνει τις Ελληνίδες να φοβούνται να γαμηθούν. Το καθυστερημένο μυαλό σας με έχει αναγκάσει να γαμάω στα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για το αν είμαι bisexual ή gay, σε πληροφορώ πως αν ήμουν θα το έλεγα φόρα παρτίδα. Ούτε και θα γαμιόμουν για τα λεφτά. Απλά γουστάρω να προκαλώ κάτι καθυστερημένους δεξιούς παλιομαλάκες όπως ο Stekas και εσύ.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Όσο για το αν είμαι bisexual ή gay, σε πληροφορώ πως αν ήμουν θα το έλεγα φόρα παρτίδα. Ούτε και θα γαμιόμουν για τα λεφτά. Απλά γουστάρω να προκαλώ κάτι καθυστερημένους δεξιούς παλιομαλάκες όπως ο Stekas και εσύ.
δεν είμαι δεξιός αν τον γράφεις για εμένα . Μα η Ελληνίδες μια χαρά γαμιουνται ενώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα και χωρίς να βγεις για καφέ μπορείς να γαμησεις σε πάρκο.και οι γυναίκες θέλουν να γαμήθουν όπως και οι άντρες. Δεν είναι ηθικό να γαμας κάποια επί πληρωμή άσχετα αν τι κάνουμε εμμέσως ή αμέσως

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Και έχεις δίκιο παλιομαλάκα, δεν είμαι μισογύνης. Με έχεις κάνει μισογύνη εσύ και οι όμοιοί σου που έχετε κάνει τις Ελληνίδες να φοβούνται να γαμηθούν. Το καθυστερημένο μυαλό σας με έχει αναγκάσει να γαμάω στα μπουρδέλα.

Δεν φοβούνται Πουστοπικυρούλα! Μια χαρά γαμιώνται με εμάς!

Απλώς δεν βρίσκουν λόγο να ασχοληθούν με τα ψυχολογικά προβλήματα ενός κακάσχημου φτωχομπινέ  ρουφιάνου, που ενώ είναι κωλομπίνα από κούνια, καμώνεται τον πολλά βαρύ φαλλοκράτη και τους πρίζει τα βυζόμπαλα με παπαρονόμους που κατασκευάζει για να κρύψει την ομοφυλοφιλία του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Πώς γαμιούνται ρε βλάκα; Με ψέματα και με "τρόπο"; Τους έχεις πει τις απόψεις σου για το πόσο ξεφτιλισμένος είναι αυτός που τον παίρνει σε σχέση με αυτόν που τον δίνει; Τις πιο κομπλεξικές και αγάμητες γυναίκες έχουμε στην Ελλάδα, γι' αυτό ακριβώς οι μισοί άντρες γαμάνε αποκλειστικά στα μπουρδέλα.

Πικερ παίζεις με τη φλόγα.

Επισκέπτης
Δεν φοβούνται Πουστοπικυρούλα! Μια χαρά γαμιώνται με εμάς!

Απλώς δεν βρίσκουν λόγο να ασχοληθούν με τα ψυχολογικά προβλήματα ενός κακάσχημου φτωχομπινέ  ρουφιάνου, που ενώ είναι κωλομπίνα από κούνια, καμώνεται τον πολλά βαρύ φαλλοκράτη και τους πρίζει τα βυζόμπαλα με παπαρονόμους που κατασκευάζει για να κρύψει την ομοφυλοφιλία του.
τα ειπες ολα Αγιε  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πιο πολύ από όλους σας γαμάω. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom