Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Aλλά μιας και το έφερε η κουβέντα: Αν εγώ μένω με ένα φίλο μου και αυτός είναι σχεσάκιας και γαμάει μόνο εμένα και μου δίνει χαρτζιλίκι για να γαμάω 4 πουτανάκια την εβδομάδα στο Μεταξουργείο, ποιος είναι μεγαλύτερος γαμιάς; Εγώ ή αυτός;

Χωρίς παρεξήγηση αλλα και οι 2 ανώμαλοι ειστε. Μιας και το εφερε η κουβέντα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν εσύ στα 60-70 σου γαμάς μόνο τη γριά γυναίκα σου ενώ εγώ στα 60-70 μου γαμιέμαι μόνο από τον συγκάτοικό μου και αυτός μου δίνει λεφτά για να γαμάω 4 πουτανάκια την εβδομάδα στο Μετάξι, ποιος είναι μεγαλύτερος γαμιάς; Εγώ ή εσύ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aλλά μιας και το έφερε η κουβέντα: Αν εγώ μένω με ένα φίλο μου και αυτός είναι σχεσάκιας και γαμάει μόνο εμένα και μου δίνει χαρτζιλίκι για να γαμάω 4 πουτανάκια την εβδομάδα στο Μεταξουργείο, ποιος είναι μεγαλύτερος γαμιάς; Εγώ ή αυτός;
Εσύ είσαι το πουτανάκι του.Αλλά το σημαντικό είναι να μας πεις ποιος είναι ο πιο μεγάλος πούστης!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν εσύ στα 60-70 σου γαμάς μόνο τη γριά γυναίκα σου ενώ εγώ στα 60-70 μου γαμιέμαι μόνο από τον συγκάτοικό μου και αυτός μου δίνει λεφτά για να γαμάω 4 πουτανάκια την εβδομάδα στο Μετάξι, ποιος είναι μεγαλύτερος γαμιάς; Εγώ ή εσύ;
Αυτός δεν είναι πούστης ,εσύ είσαι.Γεροντόπουστας μάλιστα!!!!
Απο εδω το πας απο εκεί το πας ,βλέπω να βγάζεις τον κώλο σου στις εκπτώσεις.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Το συμπέρασμα οτι ειμαι υποχρεωμένος να γαμάω μονο την γριά γυναίκα μου οταν και αν φτάσω στα 60, απο που βγαίνει;

Και που κολάει αυτο με το οτι εισαι πούστης;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένα site που υποτίθεται ότι είναι για μπουρδέλα έχει τα πιο κολλημένα μυαλά, τους μεγαλύτερους ΣΤΟΚΟΥΣ που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όταν κάθεσαι και συζητάς με τέτοιους ΣΤΟΚΟΥΣ, πέφτεις απλά στο επίπεδό τους. Δεν έχει νόημα.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ένα site που υποτίθεται ότι είναι για μπουρδέλα έχει τα πιο κολλημένα μυαλά, τους μεγαλύτερους ΣΤΟΚΟΥΣ που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όταν κάθεσαι και συζητάς με τέτοιους ΣΤΟΚΟΥΣ, πέφτεις απλά στο επίπεδό τους. Δεν έχει νόημα.

Δηλαδή οποιος δεν τρωει πουτσα ειναι στοκος; Οκ, οτι πεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πρέπει δηλαδη να συμφωνούμε με τις πουστικες δηλώσεις σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.310
Πόντοι
5.506

Τι είναι χειρότερο, "στόκος" ή [size=50pt]ΠΟΥΣΤΗΣ[/size];;;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το συμπέρασμα οτι ειμαι υποχρεωμένος να γαμάω μονο την γριά γυναίκα μου οταν και αν φτάσω στα 60, απο που βγαίνει;

Και που κολάει αυτο με το οτι εισαι πούστης;
Σιγά μην τον γαμάει κανεις όταν θα είναι 60 70!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Mick Jagger, ο Hugh Hefner, o Peter North και τόσοι άλλοι ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ έχουν ομολογήσει ότι έχουν γαμηθεί. Ζήστε στο στενόμυαλο κόσμο σας ακροδεξιοί μαλάκες μου. Εγώ δεν έχω γαμηθεί αλλά δεν έχει νόημα να μιλάω μαζί σας.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υποβάλλω ένσταση , υπέρ του Πίκερ !  :rockon:

Αν ήταν μυθική πουστάρδα, ΔΕΝ θα ξεφτιλιζόταν
παρακαλώντας την Κορίνα.
Οι γκέϋ είναι νάρκισσοι, και δεν παρακαλάνε γκόμενες.
Μπορεί να είναι ίσως λίγο λουγκρίτσα ο Πίκερ,
αλλά όχι σε μεγάλο ποσοστό.
Περισσότερο αγαπούλης, ρομαντικός πιτσιρίκος είναι
παρά ομοφυλοφιλάρα !

Για μένα ο Πίκερ είναι ο κλασικός καψουράκος,
που επειδή έφαγε ερωτική απογοήτευση,
ασχολείται μόνο με οικονομικές πουτάνες !

Άλλωστε έχει ομολογήσει ότι πήγε σε μπουρδέλο
μετά τα 20 του !

ΕΓΚΛΗΜΑ !
Κάμνετε ολέθριο λάθος μαίτρ.

Είναι η γυναικεία του φύση που τον ωθεί στο να ξεφτιλίζεται. Δεν είναι από τους πούστηδες που είναι νάρκισσοι. Είναι από τους πούστηδες που αποζητούν να είναι δούλες. Να τρώνε πούτσα απόρριψη και ξύλο και να σέρνονται στα πόδια του δήμιου τους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υποβάλλω ένσταση , υπέρ του Πίκερ !  :rockon:

Αν ήταν μυθική πουστάρδα, ΔΕΝ θα ξεφτιλιζόταν
παρακαλώντας την Κορίνα.
Οι γκέϋ είναι νάρκισσοι, και δεν παρακαλάνε γκόμενες.
Μπορεί να είναι ίσως λίγο λουγκρίτσα ο Πίκερ,
αλλά όχι σε μεγάλο ποσοστό.
Περισσότερο αγαπούλης, ρομαντικός πιτσιρίκος είναι
παρά ομοφυλοφιλάρα !

Για μένα ο Πίκερ είναι ο κλασικός καψουράκος,
που επειδή έφαγε ερωτική απογοήτευση,
ασχολείται μόνο με οικονομικές πουτάνες !

Άλλωστε έχει ομολογήσει ότι πήγε σε μπουρδέλο
μετά τα 20 του !

ΕΓΚΛΗΜΑ !

Κάμνετε ολέθριο λάθος μαίτρ.

Είναι η γυναικεία του φύση που τον ωθεί στο να ξεφτιλίζεται. Δεν είναι από τους πούστηδες που είναι νάρκισσοι. Είναι από τους πούστηδες που αποζητούν να είναι δούλες. Να τρώνε πούτσα απόρριψη και ξύλο και να σέρνονται στα πόδια του δήμιου τους.

Άγιε υπάρχει ένα αλλά στην ανάλυσή σου. Αν ήταν καθαρόαιμος πούστης, τότε γιατί ερωτεύτηκε την Κορίνα;

Ο Λαδάκης έκανε μια εξαιρετικά οξυδερκή παρατήρηση. Νομίζω ότι έχει δίκιο. Ενδεχομένως να έχει αμφιφυλικές τάσεις ή η απόρριψη τον έκανε να μην έχει θετική θεώρηση για τον εαυτό του και να επιζητά τον εξευτελισμό του ανδρισμού του ως ένα είδος αυτοτιμωρίας. Τείνω περισσότερο προς το δεύτερο.

Άλλωστε ο Φρόυντ είχε πει ότι η σεξουαλική στέρηση για παρατεταμένη περίοδο της ζωής ενός ατόμου, του προκαλεί σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Θα συμπλήρωνα ότι και η παρατεταμένη ψυχική στέρηση της επιβεβαίωσης του ανδρισμού και της θελκτικότητας προκαλεί ψυχικές παρεκκλίσεις που τελικώς αντανακλούν και σε σεξουαλικές παρεκκλίσεις.

Πίκερ κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνεις για την ψυχανάλυση που σου κάνω.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ο Mick Jagger, ο Hugh Hefner, o Peter North και τόσοι άλλοι ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ έχουν ομολογήσει ότι έχουν γαμηθεί. Ζήστε στο στενόμυαλο κόσμο σας ακροδεξιοί μαλάκες μου. Εγώ δεν έχω γαμηθεί αλλά δεν έχει νόημα να μιλάω μαζί σας.

Απλα λεμε τη σκαφη σκάφη και τον πουστη πουστη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για λεφτά το έχουν κάνει;
Εσύ θες να το κάνεις επάγγελμα ρε πουστη!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Άγιε υπάρχει ένα αλλά στην ανάλυσή σου. Αν ήταν καθαρόαιμος πούστης, τότε γιατί ερωτεύτηκε την Κορίνα;

Ο Λαδάκης έκανε μια εξαιρετικά οξυδερκή παρατήρηση. Νομίζω ότι έχει δίκιο. Ενδεχομένως να έχει αμφιφυλικές τάσεις ή η απόρριψη τον έκανε να μην έχει θετική θεώρηση για τον εαυτό του και να επιζητά τον εξευτελισμό του ανδρισμού του ως ένα είδος αυτοτιμωρίας. Τείνω περισσότερο προς το δεύτερο.

Άλλωστε ο Φρόυντ είχε πει ότι η σεξουαλική στέρηση για παρατεταμένη περίοδο της ζωής ενός ατόμου, του προκαλεί σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Θα συμπλήρωνα ότι και η παρατεταμένη ψυχική στέρηση της επιβεβαίωσης του ανδρισμού και της θελκτικότητας προκαλεί ψυχικές παρεκκλίσεις που τελικώς αντανακλούν και σε σεξουαλικές παρεκκλίσεις.

Πίκερ κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνεις για την ψυχανάλυση που σου κάνω.
Ζηλευει την Κορίνα γιατί μπορεί να γαμιέται ελευθερα και να εισπράττει.Στο βαθος θέλει και αυτός να είναι πουτάνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άντε γεια τώρα γιατί έχουμε και δουλειές...

Αν σκεφτείτε λίγο  :idiot:  τα ξαναλέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom