Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
:rolleyes:

Πάει ο Πικής...  :S

Έκοψε καπίστρι...  :S

:2funny: :2funny: :2funny:

Ακούει ότι βάζουμε τη σκληρή ψωλάρα μας
στο μουνάκι της Κορίνας, ενώ
ο ίδιος τρώει πόρτα, και
έχει μετά αναπτύξει θρησκευτικό παραλήρημα !  :2funny: :2funny:

Αφού πηγαίνει ο Πίκερ, στο Κολωνού 23 στην  πρωϊνή
βάρδια, μόνο για να νοιώσει ότι περνάει στο σπίτι
που βρίσκεται η Κορίνα το βράδι !
Η Κορίνα είναι σε μένα πολύ καλή μέσα, και
της τον χώνω ωραία !  :rockon: :rockon:

Ο Πικεράκος έχει στερητικό Κορινο-σύνδρομο
και παραληρεί , με θρησκευτικές  ακατανόητες φράσεις !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τω μεταξύ, αν δεν  έλεγε σαχλαμάρες ΄στην  Κορίνα,
και ήταν απλώς ευγενικός, θα πέρναγε καλά.
Αλλά νόμιζε ότι η Κορίνα , θα ανεχόταν το παραλήρημά του !  :2funny:

Η κοπέλα, έχει μεγάλη υπομονή, φαντάσου πόσο
σπασαρχίδας ήταν ο Πικεράκος, που τον έδιωξε κλωτσηδόν !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
τίποτα δεν υπάρχει φίλος . είμαστε ύλη ,ένα κύμα ενέργειας και όλα αυτά που αντιλαμβανόμαστε σαν κόσμο είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργουν οι αισθήσεις μας..

Ξέρεις φυσική ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης όλα αυτά που έχω γράψει, ότι θα έδινα τον κώλο μου κτλ, είναι τρολαρίσματα γιατί μερικές φορές βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω. Στην πραγματικότητα είμαι αρκετά συντηρητικός και θεωρώ ότι οι gay πέφτουν στο επίπεδο των γυναικών.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιατί είμαι κατά 90% σίγουρος ότι είναι ο ίδιος. Ο τρόπος γραφής τους είναι πανομοιότυπος.
Και πως αλλαξε γουστα ξαφνικα ο ανθρωπος και παιρνει μονο αυταρχικο; Δεν γινονται αυτα Πικερ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τίποτα δεν υπάρχει φίλος . είμαστε ύλη ,ένα κύμα ενέργειας και όλα αυτά που αντιλαμβανόμαστε σαν κόσμο είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργουν οι αισθήσεις μας..
Αυτα τα λεγαμε 15 ετων με τους κολλητους μας σε κατι ξενυχτια μετα το δέκατο σφηνακι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Επίσης όλα αυτά που έχω γράψει, ότι θα έδινα τον κώλο μου κτλ, είναι τρολαρίσματα γιατί μερικές φορές βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω. Στην πραγματικότητα είμαι αρκετά συντηρητικός και θεωρώ ότι οι gay πέφτουν στο επίπεδο των γυναικών.

Δηλαδή όταν δεν έχεις τι να κάνεις, μαλακίζεσαι διαδικτυακά. Πράγμα που σημαίνει  ότι την διαδικτυακή μαλακία ο νόμος την επιτρέπει.

Πίκη!!!

Σαν τον Κώλο  σου τά ΄χεις κάνει όλα...  :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν θα χαριστούμε σε κανένα λαμόγιο. Κανένα οίκτο σε αυτούς που μας έριξαν στα σκατά. Ο Θεός είναι μαζί μας και θα το δείτε εν καιρώ. Ποτέ μα ποτέ μην προτιμάτε την εύκολη λύση, ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που στο τέλος θα αποδώσει καρπούς. Τα μνημόνια είναι μόνο η αρχή. Η οργή του Θεού είναι μεγάλη γι' αυτή τη γαμημένη χώρα!
Βλεπεις κι εσυ πατερ Κλεομενη;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Αυτα τα λεγαμε 15 ετων με τους κολλητους μας σε κατι ξενυχτια μετα το δέκατο σφηνακι.
χαχα και όμως είναι ότι λένε όλοι οι σύγχρονοι φυσικοί..δεκαπεντε ετών μάλλον για τον κολο τις Μαρίας θα μιλάγατε και όχι για την ύλη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χαχα και όμως είναι ότι λένε όλοι οι σύγχρονοι φυσικοί..δεκαπεντε ετών μάλλον για τον κολο τις Μαρίας θα μιλάγατε και όχι για την ύλη
Οι συγχρονοι φυσικοι λενε δηλαδη οτι δεν ειμαστε τιποτα και δεν υπαρχει τιποτα. Οκ, και λοιπον?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι συγχρονοι φυσικοι λενε δηλαδη οτι δεν ειμαστε τιποτα και δεν υπαρχει τιποτα. Οκ, και λοιπον?
Ο φιλος λεει οτι δεν εχει σημασια η ηθικη και η ανηθικοτητα. Διδασκει την φιλοσοφικη αηθια.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
δεν λένε ότι δεν είμαστε τίποτα αλλά ότι και εμείς οι ίδιοι είμαστε ύλη και ότι η πλάνη των αισθήσεων μας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως των κόσμο όπως είναι.για παράδειγμα ενώ ζούμε σε ένα τετραδιάστατο κόσμο αντιλαμβανόμαστε τις τρεις .δεν υπάρχει και λοιπόν μπορεί να λένε και μαλακίες.ισχυει κάτι μέχρι να αποδείξουν κάτι άλλο..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
δεν λένε ότι δεν είμαστε τίποτα αλλά ότι και εμείς οι ίδιοι είμαστε ύλη και ότι η πλάνη των αισθήσεων μας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως των κόσμο όπως είναι.για παράδειγμα ενώ ζούμε σε ένα τετραδιάστατο κόσμο αντιλαμβανόμαστε τις τρεις .δεν υπάρχει και λοιπόν μπορεί να λένε και μαλακίες.ισχυει κάτι μέχρι να αποδείξουν κάτι άλλο..

Και η τέταρτη διάσταση, ποιά είναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η τεταρτη διασταση δεν ειναι ο χρονος?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Αυτή στην οποία ζει ο Πίκερ. Δε θα την αντιληφθούμε ποτέ εμείς οι κοινοί θνητοί.

Αυτή που ζει ο Πίκης, είναι η 8η διάσταση. Ο Πίκης είναι υπεράνω σύμπαντος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom