Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Διάλεξες το δύσβατο δρόμο, Μεγάλε Πίκερ, ως ένας άλλος Ευλογητός αφιερωμένος στην καταπολέμηση κάθε λαμόγιου και κάθε κοινωνικής υποκρισίας. Μόνο σεβασμός για τον υλιστικό ιδεαλισμό σου, αφού είσαι ο μόνος που μπόρεσες στη φιλοσοφία του νόμου σου και των ερμηνευτικών σου "εγκυκλίων" να συνδυάσεις στοιχεία από Μαρξ και Χέγκελ με απόλυτη αρμονία.
:S :S :S

Συνημμένα

• screen-shot-2012-04-22-at-9-36-06-pm.png
    screen-shot-2012-04-22-at-9-36-06-pm.png
    91 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Ο Ευλογητος ηταν πιο εμφανισιμος τυποι...να τα λεμε ολα!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Διάλεξες το δύσβατο δρόμο, Μεγάλε Πίκερ, ως ένας άλλος Ευλογητός αφιερωμένος στην καταπολέμηση κάθε λαμόγιου και κάθε κοινωνικής υποκρισίας. Μόνο σεβασμός για τον υλιστικό ιδεαλισμό σου, αφού είσαι ο μόνος που μπόρεσες στη φιλοσοφία του νόμου σου και των ερμηνευτικών σου "εγκυκλίων" να συνδυάσεις στοιχεία από Μαρξ και Χέγκελ με απόλυτη αρμονία.
νομιζω το σωτηρια παιζει σημερα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Και ποιός πιστεύει οτι έχει σωτηρία ο τύπος;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
δε μαλακιζομαι ποτε ρε κουφαλες  :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
κατι μου λεει οτι τον εχεις παιξει πανω απο μια φορα για το μηνα αυγουστο  :)

Γκουρού Ινδιάνικο τσεκούρι,

Τώρα που πήρατε εσείς τα ηνία, ενοιωσα το θεϊκό φως να με λούζει.

Ευθύς, αναλογίστηκα τα αμαρτήματά μου και μετανοώ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Γκουρού Ινδιάνικο τσεκούρι,

Τώρα που πήρατε εσείς τα ηνία, ενοιωσα το θεϊκό φως να με λούζει.

Ευθύς, αναλογίστηκα τα αμαρτήματά μου και μετανοώ.
ο οσιος πικερισιος στο προσπουτσοκεφαλι σου παιδι μου.. :priest:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε σαν μοναχοί που όμως δεν απαρνηθήκαμε τα εγκόσμια. Με τη βοήθεια του Θεού θα γαμάμε μέχρι το τέλος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Αυτός το έπαιζε άντρακλας ΜΟΝΟ ενεργητικός αλλά στην ουσία ήταν πιο πούστης από μένα αφού του σηκωνόταν για να γαμήσει άντρα. Το να τον φας από άντρα είναι πολύ πιο εύκολο από το να τον δώσεις σε άντρα αν είσαι straight, αρκεί να μην έχεις [size=18pt]εβραιοχριστιανικές[/size] και νεοελληναράδικες ηθικές αναστολές!

Τύπε είσαι άκυρος. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, δεν φταίω. Εγώ με άντρα δεν έχω κάνει ούτε "πουτσομαχία" για πλάκα, που κάνουν πολύ άνετα μερικοί. [size=18pt]Αλλά έχω τόσο χαλαρά ήθη[/size] που θα καθόμουν να με γαμήσουνε αν βρισκόμουν στην ανάγκη. [size=18pt]Όπως έχω τόσο χαλαρά ήθη[/size] που δεν θα με πείραζε καθόλου αν η μάνα μου ή η κόρη μου ήταν πουτάνα. Τόσο απλά.

:rolleyes:

Όσο και να θέλω δεν μπορώ να γίνω ανήθικος. Δεν μπορώ να ακολουθήσω τα λαμόγια στον εύκολο δρόμο που μου προτείνουν. Θα καούν στην κόλαση αυτοί, το νιώθω μέσα μου δυνατά. Ο Θεός θα τους γαμήσει τα πρέκια!

Πάει ο Πικής...  :S

Έκοψε καπίστρι...  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολύ χριστιανικό αυτό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είπα ποτέ ότι είμαι χριστιανός. Είμαι αγνωστικός θεϊστής. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και επιβραβεύει την ηθική. Η δε ηθική για το νόμο του Picker εστιάζεται στο να μη βλάπτεις τον άλλον και στο να είσαι απόλυτα ειλικρινής.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι χριστιανός. Είμαι αγνωστικός θεϊστής. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και επιβραβεύει την ηθική. Η δε ηθική για το νόμο του Picker εστιάζεται στο να μη βλάπτεις τον άλλον και στο να είσαι απόλυτα ειλικρινής.
τίποτα δεν υπάρχει φίλος . είμαστε ύλη ,ένα κύμα ενέργειας και όλα αυτά που αντιλαμβανόμαστε σαν κόσμο είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργουν οι αισθήσεις μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom