Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
το οτι την εχεις γαμησει 100 φορες δε σε κανει μαγγα. αν εχεις τα αρχιδια γαμησε κανονη γυναικα 100 φορες χωρις να την πληρωσεις.Αλλα δεν τα εχεις τα αρχιδια πικερακο. Κριμα πραγματικα. Εχεις καποια προβληματα μεσα στο κεφαλι σου. Το καταλαβαινω δεν ειναι κακο αυτο. το κακο με εσενα, και για αυτο σε λυπαμαι, ειναι οτι τα προβληματα που εχεις δε θες να τα λυσεις και βρισκεις τροπους να τα αποφυγεις.Λυπαμαι που σου το λεω αλλα δε βοηθας ετσι τον εαυτο σου. τα προβληματα παραμενουν εκει και σε ταλαιπωρουν. και ολο αυτο γιατι? γιατι εισαι ενας πολυ αδυναος ανθρωπος που δε πορει να αντιμετοπισει καμια δυσκολια στη ζωη του.

Μάλλον τον εαυτό σου λυπάσαι και προσπαθείς να μειώσεις τους άλλους. Δεν με ενδιαφέρει καν να γαμάω "κανονικές γυναίκες". Και είναι γελοίο να υπάρχουν άτομα που εκφράζουν τέτοιες απόψεις σε ένα site για μπουρδελιάρηδες. Έχω ξαναπεί ότι εκφραστής της ιδεολογίας του site είμαι εγώ και όχι εσείς. Εσείς είστε για να γράφετε στο sxeseis.gr.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Μάλλον τον εαυτό σου λυπάσαι και προσπαθείς να μειώσεις τους άλλους. Δεν με ενδιαφέρει καν να γαμάω "κανονικές γυναίκες". Και είναι γελοίο να υπάρχουν άτομα που εκφράζουν τέτοιες απόψεις σε ένα site για μπουρδελιάρηδες. Έχω ξαναπεί ότι εκφραστής της ιδεολογίας του site είμαι εγώ και όχι εσείς. Εσείς είστε για να γράφετε στο sxeseis.gr.
δεν ειναι καθολου γελιο αγορινα μου.το προβλημα δεν ειναι δεν σε ενδιαφερει να γαμησεις αλλα δεν μπορεις να γαμησεις κανονικες γκομενες.και απο οτι καταλααινω εχεις φαει οπλλα ψωμια σε σαιτ σαν το σχεσεισ, εφαγες τα ακυρα σου απο εκει και βρηκες παρηγορια εδω με τις πουτανες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη προσωπικά φέτος κάνω σεξ 4-5 φορές την εβδομάδα. Το νόμο του Picker δεν τον γράφω για πάρτη μου.

:rockon: :rockon: :rockon:

Πως τα κατάφερες και αύξησες τη συχνότητα ;
Σου έδωσαν αύξηση στη δουλειά ;  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ ποια πουτανα ρουφαει σωστα μαλακο καβλι μεχρι τελους;

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ελα picker εισαι σωστος σε πολλα αλλα οχι στο θεμα της πιπας

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αντιστοιχία νόμου picker σε άλλους τομείς:
Δεν δίνουμε στην μαγειρική καμιά αξία. Κρατάμε ολα τα διαφημιστικά φυλλάδια που   μας ρίχνουν κατω από την πόρτα και εκτονωνουμε την πίνα μας τρώγοντας κάθε μέρα πιτογυρα από διαφορετικά οβελιστιρια και γαριδάκια από διαφορετικά περίπτερα!
:2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες περιμένουμε με ανυπομονησία το 4ο μνημόνιο το οποίο θα κάνει όλες τις Ελλεηνίδες πόρνες και θα αποτελειώσει το λαμόγιο Ελληναρά. Έχουμε πίστη στην τρόικα, έχει καταλάβει με τι ξεφτίλα λαό έχει να κάνει.
Να χαραχτεί στην πέτρα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Έχω προσπαθήσει να πείσω την αδερφή μου να γίνει πουτάνα, έστω και πολυτελείας. Δεν θέλει με τίποτα. Οι Ελλεηνίδες δυστυχώς προτιμούν να δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα παρά να γίνουν πουτάνες.
:rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Πολλές φορές εδώ μέσα έχω κατακρίνει τους δεξιούς που αντιμετωπίζουν ρατσιστικά τους μετανάστες. Βρε μαλάκες, αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας. Πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος αλλά πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε ότι τους χρειαζόμαστε για να επιβιώσει η χώρα. Από τη στιγμή που ο Έλληνας - όπως και ο Γερμανός και ο Ιταλός - δεν θέλει να κάνει παιδιά, έχουμε ανάγκη ως Ευρώπη την αφομοίωση ενός αριθμού μεταναστών. Καταλάβετέ το.
Να χαραχθεί στα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Εγώ γαμάω πάντα σε 1 στάση και προσπαθώ να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και με τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλων έτσι λειτουργούσα. Το ζήτημα είναι να μη μαλακίζεσαι ποτέ.
:2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Βάλια

Αν αυτό δεν ήταν έρωτας μωρό μου τότε τι ήταν; Αν αυτό δεν ήταν πάθος τότε τι ήταν; Μου έλεγες "μη σταματάς, μη σταματάς, τελειώνω" αλλά εγώ δεν άντεχα, ήθελα τόσο πολύ να σε γαμήσω. Αχχχ!

YΓ: Το σημερινό μου γαμήσι με τη Βάλια είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του Saint.  :-*

Πικυρούλα...   :)

Τό 'χω ακόμα το τηλεφωνάκι του ξάδελφού σου του μπάτσου, που μου είχες στείλει μαζί με τις υπόλοιπες απειλές. 'Οπως βέβαια έχω πλέον και το δικό σου.  :)

Γουστάρεις να αρχίσω να τα γράφω σε τίποτα τοίχους στο μετάξι;   :)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
mmmmmmmmmmm

ξυλο βια τσαμπουκαδες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Πικυρούλα...   :)

Τό 'χω ακόμα το τηλεφωνάκι του ξάδελφού σου του μπάτσου, που μου είχες στείλει μαζί με τις υπόλοιπες απειλές. 'Οπως βέβαια έχω πλέον και το δικό σου.  :)

Γουστάρεις να αρχίσω να τα γράφω σε τίποτα τοίχους στο μετάξι;   :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος είναι ένας  εβραιάκος
που δημιουργεί ευθυμία !  :2funny: :2funny:

ΔΕΝ θέλει να ξοδεύει λεφτά , και μένει με τους
γονείς του, και πάει μόνο στο Μετάξι, που είναι
η πιο οικονομική επιλογή !

Είναι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ των μπουρδελιάρηδων !  :rockon:

coin-flip-mcduck.gif

Κάνει οικονομία ο Πικεράκος , και
σας πληροφορώ ότι έχει σχηματίσει μετά
από τόσα χρόνια ένα σεβαστό ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ !    :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν είναι θέμα ότι είναι τσιγκουνης ρε κώστα λαδάκη ...

άμα είσαι άφραγκος και μαλάκας σιγα μην σε πλησιάσει ποτε κανονική γυναίκα
οπότε καταφευγεις στο μετάξι και θεωρείς λογω σεξουαλικής πείνας τον ταχυαυνανισμό
σε παθητικο κρέας ως πάθος και έρωτα και τα λοιπα  :jerking: :jerking:

απλά ειναι τα πράγματα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δεν είναι θέμα ότι είναι τσιγκουνης ρε κώστα λαδάκη ...

άμα είσαι άφραγκος και μαλάκας σιγα μην σε πλησιάσει ποτε κανονική γυναίκα
οπότε καταφευγεις στο μετάξι και θεωρείς λογω σεξουαλικής πείνας τον ταχυαυνανισμό
σε παθητικο κρέας ως πάθος και έρωτα και τα λοιπα  :jerking: :jerking:

απλά ειναι τα πράγματα

Εσυ εχεις καμια στο Μεταξι που συνιστας;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ρε ηλίθιε σου έχω πει ότι έχω γαμήσει 7 γκόμενες μη εκδιδόμενες. Απλά δεν γουστάρω να προσπαθώ ούτε στο ελάχιστο για να γαμήσω. Τι μαλάκες υπάρχουν εδώ μέσα ρε πούστη μου. Χάνω το χρόνο μου τζάμπα.

:2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.925
Πόντοι
41.129
πικερ πιστευω πως ειναι η καταλληλη στιγμή να αναβαθμίσεις το νικ σου για να φανει το μεγαλειο σου.  :heavymetalbig:
προτεινω το ΤΗΕ GREAT PICKER.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom