Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
:jerking: :jerking2: :jerking2: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
αστο αγορινα ολο το μπου γελαει με την παρτι σου. οσο για το ποια πουτανα ξερεις πολυ καλα. και δεν ειναι η μονη

Εννοείς αυτή που έχω γαμήσει 100 φορές και με έδιωξε επειδή της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι γκόμενοί της;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Τι να σου γλείφει ρε μαλάκα; Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ζητάω πίπα. Γαμάω, τελειώνω και φεύγω. Και με τις γκόμενες που είχα έτσι έκανα. Δεν θέλω ούτε να τη βλέπω τη γυναίκα μετά το σεξ.
και τις πληρώνεις από πάνω χωρίς να σ παίρνουν και πίπα;εγώ το θεωρώ βασικό..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Πικεράκο, ομολόγησε ότι είσαι εβραιάκος !  :rockon: :rockon:

o-PUNK-JEWS-facebook.jpg

Προσπαθείς να πληρώνεις ελάχιστα για σεξ
και γι'αυτό πηγαίνεις συνέχεια στο Μετάξι,
και από την τσιγγουνιά σου πότε λες για 3 φορές την εβδομάδα
και πότε για 4 , αφού τα κλαις τα 10ευρα !  :2funny:

Μένεις με τους γονείς για να μην ξοδεύεσαι !  :rockon:

Είσαι ο Ααρών Πίκερμαν !  :rockon: :rockon:  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσυ βασικα δεν εχεις αρχιδια να πλησιασεις μια γυναικα γιαυτο εχεις καταντησει να συντηρεις μονος σου ολο το Μεταξι...γραφεις και 10 μαλακιες εδω μεσα και μενεις με τη μαμα και τον μπαμπα στο παιδικο δωματιο να λιωνεις στη μαλακια και στα καυλοσπυρα.

Στη μαλακία μάλλον εσύ λιώνεις βλακάκο. Εγώ μόνο γαμάω. Έχω να τραβήξω μαλακία από τον Δεκέμβρη του 2010.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
και τις πληρώνεις από πάνω χωρίς να σ παίρνουν και πίπα;εγώ το θεωρώ βασικό..

Τις πληρώνω γιατί μου δίνουν το μουνί τους. Από τη στιγμή που μου δίνουν μουνί δεν βλέπω λόγο να μου δώσουν στόμα.

Επισκέπτης
Στη μαλακία μάλλον εσύ λιώνεις βλακάκο. Εγώ μόνο γαμάω. Έχω να τραβήξω μαλακία από τον Δεκέμβρη του 2010.

Ναι ειμαι σιγουρος την εχεις κοψει τη μαλακια!!!Ακοινωνητος που η μονη του χαρα ειναι να παρει 10 ευρω απο τον μπαμπα και να παει να γαμησει την πιο απελπισμενη και βρωμικη πουτανα στο Μεταξι!

Τον νομο ρε Πικεροαποβλητο ποτε τον εβγαλες οταν εφαγες χυλοπιτα απο τη πουτανα που ειχες καψουρευτει;Ποσα χαρτζηλικια απο τον μπαμπα και τη μαμα εφαγες σε λελουδια και καριοκες πριν απηυδησει η πουτανα και σε στειλει στο γεροδιαολο; :2funny: :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Εννοείς αυτή που έχω γαμήσει 100 φορές και με έδιωξε επειδή της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι γκόμενοί της;
το οτι την εχεις γαμησει 100 φορες δε σε κανει μαγγα. αν εχεις τα αρχιδια γαμησε κανονη γυναικα 100 φορες χωρις να την πληρωσεις.Αλλα δεν τα εχεις τα αρχιδια πικερακο. Κριμα πραγματικα. Εχεις καποια προβληματα μεσα στο κεφαλι σου. Το καταλαβαινω δεν ειναι κακο αυτο. το κακο με εσενα, και για αυτο σε λυπαμαι, ειναι οτι τα προβληματα που εχεις δε θες να τα λυσεις και βρισκεις τροπους να τα αποφυγεις.Λυπαμαι που σου το λεω αλλα δε βοηθας ετσι τον εαυτο σου. τα προβληματα παραμενουν εκει και σε ταλαιπωρουν. και ολο αυτο γιατι? γιατι εισαι ενας πολυ αδυναος ανθρωπος που δε πορει να αντιμετοπισει καμια δυσκολια στη ζωη του.

Επισκέπτης
Πικεράκο, ομολόγησε ότι είσαι εβραιάκος !  :rockon: :rockon:

o-PUNK-JEWS-facebook.jpg

Προσπαθείς να πληρώνεις ελάχιστα για σεξ
και γι'αυτό πηγαίνεις συνέχεια στο Μετάξι,
και από την τσιγγουνιά σου πότε λες για 3 φορές την εβδομάδα
και πότε για 4 , αφού τα κλαις τα 10ευρα !  :2funny:

Μένεις με τους γονείς για να μην ξοδεύεσαι !  :rockon:

Είσαι ο Ααρών Πίκερμαν !  :rockon: :rockon:  :2funny:

Ο Παπααρων Μαλακομαν ειναι τυπε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τις πληρώνω γιατί μου δίνουν το μουνί τους. Από τη στιγμή που μου δίνουν μουνί δεν βλέπω λόγο να μου δώσουν στόμα.
κουρασε την και λιγο ρε πικερ...
ας ιδρωσει λιγο να παρει το δεκαρικο
:2funny:

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
τι να πω γούστα είναι αυτά. Εγώ ξενερώνω αν δεν παίρνει η γκόμενα πίπα.και νομίζω η πλειοψηφία των αντρών

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
οκ βίζιτες ...αλλά ποιος δίνει 120ευρώ ? δλδ ποιος έχει την άνεση για τετοια επένδυση ενω εγκυμονεί ο κίνδυνος της πατάτας ...

για μένα το πιο ηδονιστικό είναι να γαμείς μια καυλωμένη για την πάρτη σου γυναίκα γιατί η χημεία και η καύλα δεν αγοράζονται
αν και μπορείς να εκμαιευσεις καύλα στον πορνικό χώρο αν και δεν είναι τοσο συνηθισμένο ...
Αρα αντι να παραδιδει φιλοσοφικα μαθηματα ο πικερ που λιγοι καταλαβαινουν, ολοι παραδεχεστε οτι θα επρεπε να δινει πρακτικες συμβουλες για το πως να βρουμε πουτανες στανταρακια που να μας ικανοποιουν και να φευγουμε με χαμογελο απο το μπουρδελο. Γιατι αν το πετυχει αυτο θα μας εχει εθισει στην πορνεια και θα μας εχει προσυλητησει στο νομο του. Οι ασχημες εμπειριες με φολες προκαλουν το θυμο εναντιον του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι ειμαι σιγουρος την εχεις κοψει τη μαλακια!!!Ακοινωνητος που η μονη του χαρα ειναι να παρει 10 ευρω απο τον μπαμπα και να παει να γαμησει την πιο απελπισμενη και βρωμικη πουτανα στο Μεταξι!

Τον νομο ρε Πικεροαποβλητο ποτε τον εβγαλες οταν εφαγες χυλοπιτα απο τη πουτανα που ειχες καψουρευτει;Ποσα χαρτζηλικια απο τον μπαμπα και τη μαμα εφαγες σε λελουδια και καριοκες πριν απηυδησει η πουτανα και σε στειλει στο γεροδιαολο; :2funny: :2funny:

Μαλάκα είσαι νέος μάλλον εδώ και δεν ξέρεις. Μαλακία δεν τραβάω ποτέ. Λεφτά από τους δικούς μου δεν παίρνω ποτέ. Δώρα σε πουτάνες δεν κάνω ποτέ. Εξτρά λεφτά σε πουτάνες δεν δίνω ποτέ. Ο νόμος του Picker υπάρχει πολλά χρόνια πριν γίνει το περιστατικό με τη συγκεκριμένη πουτάνα. Είσαι τελείως άσχετος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη προσωπικά φέτος κάνω σεξ 4-5 φορές την εβδομάδα. Το νόμο του Picker δεν τον γράφω για πάρτη μου.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη προσωπικά φέτος κάνω σεξ 4-5 φορές την εβδομάδα. Το νόμο του Picker δεν τον γράφω για πάρτη μου.
στα αρχιδια μας ρε ποσες φορες γαμας. εχεις τοσο αναγκη για προσοχη και ανοιξες αυτο το θρεντ εδω γιατ στη προσωπικη σου ζωη δεν εχεις καταφερει τιποτα.πηγαινε σε κανενα ψυχιατρο και ασε τους νομους

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
τι λετε ρε μαλακες?
:wowmouth:
Κοίτα εάν έχει κωλαρα η γκομενα, περιμένεις πως και πως να την γλύψεις και να τη δαχτυλιασεις και να την ξεσκίσεις.

Ή πίπα οκ να γίνει, αλλά πάντα θα περιμένεις να τελειώσει γρηγορα ώστε να ασχοληθείς με την κωλαρα και τη μουναρα της ενεργητικά πλέον.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
στα αρχιδια μας ρε ποσες φορες γαμας. εχεις τοσο αναγκη για προσοχη και ανοιξες αυτο το θρεντ εδω γιατ στη προσωπικη σου ζωη δεν εχεις καταφερει τιποτα.πηγαινε σε κανενα ψυχιατρο και ασε τους νομους
Εχει παει και της ζητησε να την πηδηξει. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom