Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οποτε παιρνει τα πανω του ο Πικερ του επιτιθεστε
Γενικώς απεχθάνομαι τους μουνοπροσκυνάκηδες, κωλοδακτυλάκηδες, γλειφοπατουσάκηδες, ανάρχιδους ρουφιανόπουστες, που ενώ μυξοκλαίγονται έξω από την πόρτα μιας πουτάνας και την παρακαλούν για τον οίκτο της, μπαίνουν στο bou και το παίζουν πολλά βαριοί κι ασήκωτοι.
Έχει παραδεχθεί δημοσία πως αρέσκεται στο να γλείφει πατούσες, όπως και ότι, εκτός από τις πουτάνες, κάποιο θηλυκό μέλος που είχε γκόμενα, τον είχε ξεκωλιάσει στα κωλοδάκτυλα, γιατί αλλιώς δεν του σηκωνόταν. Κατά τα άλλα, αποδεδειγμένα, έχει κάνει χρήση του ρουφιανόκουμπου πιο πολλές φορές από όσες έχει μαλακιστεί.
Μου είχε βάλει κωλοδάχτυλο και ήταν πολύ ωραίο. Εγώ της είχα βάλει κάτι πολύ μεγαλύτερο (και) από πίσω. Γιατί λες ονόματα όμως;
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
Το είχε μεγάλη ανάγκη.Για να υπάρξει εκμετάλλευση, θα πρέπει να υπάρχει η αποκόμιση κάποιας ωφέλειας. Αλλά ο πίκερ, την μόνη ωφέλεια που αποκόμισε, ήταν η ανακήρυξή του σε Mr. μαλακας του μπου.
Οποτε παιρνει τα πανω του ο Πικερ του επιτιθεστε
Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*
Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.
Πικερ εχεις προκαλεσει το φθονο με την αλαζονεια σου. Ο μπουρδελιαρης πρεπει να ειναι ταπεινος.Γελοίο υποκείμενο δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί μου; 4 γαμήσια την εβδομάδα ρίχνω. Μη με κάνεις να σου τα αφιερώνω όλα, θα σε πιάσει κατάθλιψη. Εσείς έρχεστε στο thread μου και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας, εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Πόσο πονάει το μουνάκι σας που γαμάω περισσότερο και πιο εύκολα από εσάς, γιατί απλά εγώ μπορώ ενώ εσείς όχι;
Γελοίο υποκείμενο δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί μου; 4 γαμήσια την εβδομάδα ρίχνω. Μη με κάνεις να σου τα αφιερώνω όλα, θα σε πιάσει κατάθλιψη. Εσείς έρχεστε στο thread μου και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας, εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Πόσο πονάει το μουνάκι σας που γαμάω περισσότερο και πιο εύκολα από εσάς, γιατί απλά εγώ μπορώ ενώ εσείς όχι;
Πάντως ευχαριστώ που ομολόγησες ότι είχα ΓΚΟΜΕΝΑ, γιατί υπάρχουν πολλοί βλάκες εδώ που - αν και το έχω πει 100 φορές ότι έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες - επιμένουν να λένε ότι έχω τις απόψεις που έχω γιατί δεν έχω γαμήσει τζάμπα ποτέ.
Ρουφιανάκο,
Επειδή βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι την τρώγλη που μένεις, να σου στείλω με π.μ. την διεύθυνσή μου να περάσεις να σε κατουρήσω να σκουπιστείς και να φυγεις;
Αν είναι θέμα χρημάτων (επειδή είσαι και μπατιράκος) πάρε ταξί και θα το πληρώσω εγώ.
Και ο Guardian ζηταει προαιρετικα συνδρομη απο τους αναγνωστες του στο διαδικτυο προκειμενου να συνεχισει να υπαρχει.Οποιος θελει συνδραμει.Δε το θεωρω μεμπτο.
Saint μουνόπανο έλα να με βρεις και να πάρεις τα αρχίδια μου όποτε θες. Στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο ξάδερφός μου.
Επίσης θα σου γνωρίσω κι έναν άλλο πρώτο μου ξάδερφο που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με μένα και είναι γνωστός tattoo artist. Αυτός τύπε είναι 2 μέτρα και πραγματικό τέρας. Μπορείς να τον βρεις στο facebook αν θες. Έχω και με αυτόν άριστη σχέση.
Είμαστε μεγάλο σόι και αλληλοβοηθιόμαστε πολύ. Έτσι είμαστε εμείς οι Λάκωνες, κανονίζουμε τους εχθρούς μας οικογενειακά.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]
[/quote]