Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οποτε παιρνει τα πανω του ο Πικερ του επιτιθεστε

Επισκέπτης
Γενικώς απεχθάνομαι τους μουνοπροσκυνάκηδες, κωλοδακτυλάκηδες, γλειφοπατουσάκηδες, ανάρχιδους ρουφιανόπουστες, που ενώ μυξοκλαίγονται έξω από την πόρτα μιας πουτάνας και την παρακαλούν για τον οίκτο της, μπαίνουν στο bou και το παίζουν πολλά βαριοί κι ασήκωτοι.  :)
:rockon: :hi: :kneel:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Ο Πικεράκος , μάγκες, είναι η μασκώτ του μπου !  :rockon:

funny-dog-pictures-Collection-of-top-30-funny-dog-pictures-2.md.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Πανταχού παρών στο Μετάξι, ζει και αναπνέει για
τα μπουρδελάκια !

Αν τον πετύχω στο Μετάξι, θα τον κεράσω τυρόπιττα
και χυμό, διότι έχει αδυνατήσει πολύ !

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Έχει παραδεχθεί δημοσία πως αρέσκεται στο να γλείφει πατούσες, όπως και ότι, εκτός από τις πουτάνες, κάποιο θηλυκό μέλος που είχε γκόμενα, τον είχε ξεκωλιάσει στα κωλοδάκτυλα, γιατί αλλιώς δεν του σηκωνόταν. Κατά τα άλλα, αποδεδειγμένα, έχει κάνει χρήση του ρουφιανόκουμπου πιο πολλές φορές από όσες έχει μαλακιστεί.

Συνεπώς υπονοείτε ότι εκτός από άρτιος νομοθέτης, είναι ευρύπρωκτος και χαϊδοκώλης.

Μήπως τον φθονείτε κύριε, λόγω της μεγάλης του απήχησης και επιρροής στον πληθυσμό του μπου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.646
Πόντοι
25.467
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Για να υπάρξει εκμετάλλευση, θα πρέπει να υπάρχει η αποκόμιση κάποιας ωφέλειας. Αλλά ο πίκερ, την μόνη ωφέλεια που αποκόμισε, ήταν η ανακήρυξή του σε Mr. μαλακας του μπου.
Το είχε μεγάλη ανάγκη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.646
Πόντοι
25.467
Οποτε παιρνει τα πανω του ο Πικερ του επιτιθεστε

Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*

Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
με θλιβει η επιθεση που δεχεται ο πικερ

....αθωος και αγνος μπουρδελιαρης ειναι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί μου; 4 γαμήσια την εβδομάδα ρίχνω. Μη με κάνεις να σου τα αφιερώνω όλα, θα σε πιάσει κατάθλιψη. Εσείς έρχεστε στο thread μου και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας, εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Πόσο πονάει το μουνάκι σας που γαμάω περισσότερο και πιο εύκολα από εσάς, γιατί απλά εγώ μπορώ ενώ εσείς όχι;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γελοίο υποκείμενο δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί μου; 4 γαμήσια την εβδομάδα ρίχνω. Μη με κάνεις να σου τα αφιερώνω όλα, θα σε πιάσει κατάθλιψη. Εσείς έρχεστε στο thread μου και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας, εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Πόσο πονάει το μουνάκι σας που γαμάω περισσότερο και πιο εύκολα από εσάς, γιατί απλά εγώ μπορώ ενώ εσείς όχι;
Πικερ εχεις προκαλεσει το φθονο με την αλαζονεια σου. Ο μπουρδελιαρης πρεπει να ειναι ταπεινος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάντως ευχαριστώ που ομολόγησες ότι είχα ΓΚΟΜΕΝΑ, γιατί υπάρχουν πολλοί βλάκες εδώ που - αν και το έχω πει 100 φορές ότι έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες - επιμένουν να λένε ότι έχω τις απόψεις που έχω γιατί δεν έχω γαμήσει τζάμπα ποτέ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.646
Πόντοι
25.467

Ρουφιανάκο,

Επειδή βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι την τρώγλη που μένεις, να σου στείλω με π.μ. την διεύθυνσή μου να περάσεις να σε κατουρήσω να σκουπιστείς και να φυγεις;

Αν είναι θέμα χρημάτων (επειδή είσαι και μπατιράκος) πάρε ταξί και θα το πληρώσω εγώ.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.646
Πόντοι
25.467
Πάντως ευχαριστώ που ομολόγησες ότι είχα ΓΚΟΜΕΝΑ, γιατί υπάρχουν πολλοί βλάκες εδώ που - αν και το έχω πει 100 φορές ότι έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες - επιμένουν να λένε ότι έχω τις απόψεις που έχω γιατί δεν έχω γαμήσει τζάμπα ποτέ.

Ε όχι και τζάμπα ρε συ Ρουφιανοπίκη... Τα κουτιά με τα σοκολατάκια, και τα δείπνα σε κοσμικά εστιατόρια, κοστίζουν πολύ περισσότερο από έναν ένα γαμήσι στην Ιάσωνος.  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ρουφιανάκο,

Επειδή βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι την τρώγλη που μένεις, να σου στείλω με π.μ. την διεύθυνσή μου να περάσεις να σε κατουρήσω να σκουπιστείς και να φυγεις;

Αν είναι θέμα χρημάτων (επειδή είσαι και μπατιράκος) πάρε ταξί και θα το πληρώσω εγώ.  :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

golden shower ?  :2funny:

horny_gay_golden_shower_3.gif

:2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.646
Πόντοι
25.467
Και ο Guardian ζηταει προαιρετικα συνδρομη απο τους αναγνωστες του στο διαδικτυο προκειμενου να συνεχισει να υπαρχει.Οποιος θελει συνδραμει.Δε το θεωρω μεμπτο.

Μεμπτό είναι να προσποιείσαι τον μάγκα, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεσαι σε ξένες πλάτες.

Και αυτό ο Κωλοδακτυλάκιας το εφαρμόζει σε όλα τα επίπεδα :

Saint μουνόπανο έλα να με βρεις και να πάρεις τα αρχίδια μου όποτε θες. Στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο ξάδερφός μου.

Επίσης θα σου γνωρίσω κι έναν άλλο πρώτο μου ξάδερφο που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με μένα και είναι γνωστός tattoo artist. Αυτός τύπε είναι 2 μέτρα και πραγματικό τέρας. Μπορείς να τον βρεις στο facebook αν θες. Έχω και με αυτόν άριστη σχέση.  :grin:

Είμαστε μεγάλο σόι και αλληλοβοηθιόμαστε πολύ. Έτσι είμαστε εμείς οι Λάκωνες, κανονίζουμε τους εχθρούς μας οικογενειακά.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
ο πικερ;

Άγιε είσαι μπουρλοτιέρης

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μια κοινωνία σε σήψη, με πρόβλημα βαθιά ηθικό. Ένας λαός που έχει μάθει στην εύκολη λύση, στην καλοπέραση και στο ψέμα. Βόλεμα, θρησκοληψία, κέρατο, φοροδιαφυγή συνθέτουν το σάπιο υπόβαθρο που έχει χτιστεί η ελληνική κοινωνία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το 2007 το λαμόγιο ο Έλληνας έφτασε στο σημείο να δηλώνει στην έρευνα της Durex 164 γαμήσια το χρόνο, τη στιγμή που ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι σταθερά 104. Αυτό το θέατρο του παραλόγου δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί για πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom