Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Πικυρούλα...   :)

Τό 'χω ακόμα το τηλεφωνάκι του ξάδελφού σου του μπάτσου, που μου είχες στείλει μαζί με τις υπόλοιπες απειλές. 'Οπως βέβαια έχω πλέον και το δικό σου.  :)

Γουστάρεις να αρχίσω να τα γράφω σε τίποτα τοίχους στο μετάξι;   :)
Αποδοκιμάζω με αποτροπιασμό και βδελυγμία τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων.
Μοιάζει με τη φάση που τα παιδιά παίζουν μπάλα, όταν ξαφνικά τσατίζεται αυτός στον οποίον ανήκει η μπάλα και λέει "παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω".

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
"Απλα" λεει...

Ξεχασες τον υμνο του περηφανου μοναχικου αντρα, του αποδιωγμενου απο την κοινωνια, που μετα το γαμησι πρεπει να σφιγγει τις γροθιες του και να λεει: "Ναι ρε πουστηδες! Καταφερα αλλη μια μερα να μεινω ζωντανος και να χυσω μεσα σε μουνι!"

Τα πουλησες ολα Πικερ τα ξεφτιλισες. Απαρνηθηκες το χεβυ μεταλ για τη μαλακια.

Κάτι μου θύμισε η εισαγωγή του κομματιού και τελικά το θυμήθηκα

Προφανως των MANOWAR είναι το αυθεντικό

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.639
Πόντοι
25.467
Αποδοκιμάζω με αποτροπιασμό και βδελυγμία τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων.
Μοιάζει με τη φάση που τα παιδιά παίζουν μπάλα, όταν ξαφνικά τσατίζεται αυτός στον οποίον ανήκει η μπάλα και λέει "παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω".

Αν οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης ήταν προσωπικά δεδομένα, δεν θα υπήρχαν και οι υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου.   :)

Κατά τα άλλα, ατυχές το παράδειγμά σας. Με μαι τέτοια κίνηση, δεν παίρνω την μπάλα μου και φεύγω. Απλώς καλώ και άλλους να συμμετέχουν στο κλωτσοσκούφι.  :)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:headbang:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Αλήθεια,το'χω απορία,αν δημοσιοποιήσω το προφίλ κάποιου μέλους στο facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,είναι παράνομο; :think:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αλήθεια,το'χω απορία,αν δημοσιοποιήσω το προφίλ κάποιου μέλους στο facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,είναι παράνομο; :think:

Στείλε μήνυμα τύπε στον e-δικηγόρο του σάη, τον Αλέξανδρο71 τον Μακεδόνα .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.639
Πόντοι
25.467
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα και Βάλια

Αν αυτό δεν ήταν έρωτας μωρό μου τότε τι ήταν; Αν αυτό δεν ήταν πάθος τότε τι ήταν; Μου έλεγες "μη σταματάς, μη σταματάς, τελειώνω" αλλά εγώ δεν άντεχα, ήθελα τόσο πολύ να σε γαμήσω. Αχχχ!

YΓ: Το σημερινό μου γαμήσι με τη Βάλια είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του Saint.  :-*

Πόσα δάκτυλα σας "έσταξε" στην κωλοτρυπίδα σας για να σας σηκωθεί;  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ένας ψευτογκουρού που εκμεταλλεύεται αγνούς μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.

Για να υπάρξει εκμετάλλευση, θα πρέπει να υπάρχει η αποκόμιση κάποιας ωφέλειας. Αλλά ο πίκερ, την μόνη ωφέλεια που αποκόμισε, ήταν η ανακήρυξή του σε Mr. μαλακας του μπου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.639
Πόντοι
25.467
κύριε saint δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τον πίκερ...

Γενικώς απεχθάνομαι τους μουνοπροσκυνάκηδες, κωλοδακτυλάκηδες, γλειφοπατουσάκηδες, ανάρχιδους ρουφιανόπουστες, που ενώ μυξοκλαίγονται έξω από την πόρτα μιας πουτάνας και την παρακαλούν για τον οίκτο της, μπαίνουν στο bou και το παίζουν πολλά βαριοί κι ασήκωτοι.  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Γενικώς απεχθάνομαι τους μουνοπροσκυνάκηδες, κωλοδακτυλάκηδες, γλειφοπατουσάκηδες, ανάρχιδους ρουφιανόπουστες, που ενώ μυξοκλαίγονται έξω από την πόρτα μιας πουτάνας και την παρακαλούν για τον οίκτο της, μπαίνουν στο bou και το παίζουν πολλά βαριοί κι ασήκωτοι.  :)

Γνωρίζω ότι υπήρξε αίσχιστος μουνοπαρακαλάκιας με την Κορίνα. Για τα άλλα δεν γνωρίζω.

Γνωρίζω όμως ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μελών, περηφανεύονται για διάφορα, κράζουν με υφάκι και υπογείως παρακαλάνε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.639
Πόντοι
25.467
Για να υπάρξει εκμετάλλευση, θα πρέπει να υπάρχει η αποκόμιση κάποιας ωφέλειας. Αλλά ο πίκερ, την μόνη ωφέλεια που αποκόμισε, ήταν η ανακήρυξή του σε Mr. μαλακας του μπου.

O ίδιος ισχυρίζεται πως του στέλνουν με π.μ. εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Αποκρύπτει βέβαια επιμελώς το γεγονός πως ζητά ένα είδος "συνδρομής" από τους συμπαραστάτες του, προκειμένου να συνεχίσει να εφαρμόζει το νόμο του.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και ο Guardian ζηταει προαιρετικα συνδρομη απο τους αναγνωστες του στο διαδικτυο προκειμενου να συνεχισει να υπαρχει.Οποιος θελει συνδραμει.Δε το θεωρω μεμπτο.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Τι είδους συνδρομή; Ποιός ενδιαφέρεται άλλωστε αν ο πίκερ συνεχίζει να εφαρμόζει παραβιάζει τον νόμο του;

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Γενικώς απεχθάνομαι τους μουνοπροσκυνάκηδες, κωλοδακτυλάκηδες, γλειφοπατουσάκηδες, ανάρχιδους ρουφιανόπουστες, που ενώ μυξοκλαίγονται έξω από την πόρτα μιας πουτάνας και την παρακαλούν για τον οίκτο της, μπαίνουν στο bou και το παίζουν πολλά βαριοί κι ασήκωτοι.  :)

για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα αρα παραδεχεσαι οτι η συμπεριφορα του πικερ εδω μεσα ειναι βαρια και ασηκωτη δηλαδη αντρικη ακομα και αν υποθεσουμε οτι το παιζει οπως λες,πραγμα που σημαινει οτι ολα τα προσβλητικα επιθετα που εγραψες ειναι της δικη σου κρισης και φαντασιας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.639
Πόντοι
25.467
Γνωρίζω ότι υπήρξε αίσχιστος μουνοπαρακαλάκιας με την Κορίνα. Για τα άλλα δεν γνωρίζω.

Γνωρίζω όμως ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μελών, περηφανεύονται για διάφορα, κράζουν με υφάκι και υπογείως παρακαλάνε.

Έχει παραδεχθεί δημοσία πως αρέσκεται στο να γλείφει πατούσες, όπως και ότι, εκτός από τις πουτάνες, κάποιο θηλυκό μέλος που είχε γκόμενα, τον είχε ξεκωλιάσει στα κωλοδάκτυλα, γιατί αλλιώς δεν του σηκωνόταν. Κατά τα άλλα, αποδεδειγμένα, έχει κάνει χρήση του ρουφιανόκουμπου πιο πολλές φορές από όσες έχει μαλακιστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom