Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυτό που λέει ο πικεράκος "γαμήσι στο μετάξι" στην ουσία είναι ηδονιστικά πιο κάτω απο μαλακία
κάνω τις προάλλες ένα οργιαστικό γαμήσι με μια διεστραμμένη γυναίκα (εκτός μπουρδελων φυσικά)
και μετά πάω μετάξι ...ε με έπιασαν τα γέλια, έβαλα το σώβρακο και έφυγα ...μιλάμε ντάξει η διαφορά
των 2 καταστάσεων είναι χαώδης ... τόσο που θεωρώ ότι είναι ανωτερη μια τσοντούλα στο σπιτάκι σου
με aircondition και κρασάκι  :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αυτό που λέει ο πικεράκος "γαμήσι στο μετάξι" στην ουσία είναι ηδονιστικά πιο κάτω απο μαλακία
κάνω τις προάλλες ένα οργιαστικό γαμήσι με μια διεστραμμένη γυναίκα (εκτός μπουρδελων φυσικά)
και μετά πάω μετάξι ...ε με έπιασαν τα γέλια, έβαλα το σώβρακο και έφυγα ...μιλάμε ντάξει η διαφορά
των 2 καταστάσεων είναι χαώδης ... τόσο που θεωρώ ότι είναι ανωτερη μια τσοντούλα στο σπιτάκι σου
με aircondition και κρασάκι   :grin:
ναι ρε τι να κλασουν τα 8λεπτα αερογαμησακια
η μαλακια πιο πολυ κραταει...
και ο πικερ το συγκρινει με το ξεμουνιασμα που ριχνεις εκτος δελου
σε σχεσεις/γκομενες τι να του πεις.. :helpplea:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
όταν έχεις ψιλοβαρεθεί τη γκόμενά σου το καλύτερο για να πάρεις τα πάνω σου είναι βίζιτα ή να βρεις καμία για one nigth stand;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι ρε τι να κλασουν τα 8λεπτα αερογαμησακια
η μαλακια πιο πολυ κραταει...
και ο πικερ το συγκρινει με το ξεμουνιασμα που ριχνεις εκτος δελου
σε σχεσεις/γκομενες τι να του πεις.. :helpplea:

φίλε και το θέμα είναι ότι χαλάει η υγεία σου πολλές φορές

τις προάλλες είχα πριαπισμό με μια γκομενα και απο την τριβή άρχισε να με πονάει το πεος μου
φοβήθηκα για κανα ψιλοκαταγματάκι ...πάω μετάξι και δεν μου σηκώθηκε κάν ...και δικαίως δλδ
αν αναλογιστείς την σύγκριση ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
όταν έχεις ψιλοβαρεθεί τη γκόμενά σου το καλύτερο για να πάρεις τα πάνω σου είναι βίζιτα ή να βρεις καμία για one nigth stand;
σιγουρα το δευτερο αφου ανεβαζεις και αυτοπεποιθηση...
αλλα και η βιζιτα μια χαρα θα κανει δουλεια..
:pipa3:

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Εγώ πιστεύω ότι το γαμησι με γκόμενα είναι πιο ωραίο...πρέπει να συνδιάζεις και τα 2 όχι μόνο μπουρδέλα.για δέκα λεπτά .βίζιτες αξίζουν για μένα.αλλα μετάξι είναι τέλειος παρακμή .πολύ βρωμιά.φυλης έχω πάει εκατοντάδες φορές.μεταξι μόνο δύο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω πάει ποτέ ούτε φυλής ούτε μετάξι. ρωτάω απλά γιατί έχω ψιλοβαρεθεί μόνο σεξ με την κοπέλα μου, από την άλλη αν πάρω καμία βίζιτα φοβάμαι μην την κολλήσω τίποτα από αυτά που αρπάζεις με ακάποτα στοματικά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οκ βίζιτες ...αλλά ποιος δίνει 120ευρώ ? δλδ ποιος έχει την άνεση για τετοια επένδυση ενω εγκυμονεί ο κίνδυνος της πατάτας ...

για μένα το πιο ηδονιστικό είναι να γαμείς μια καυλωμένη για την πάρτη σου γυναίκα γιατί η χημεία και η καύλα δεν αγοράζονται
αν και μπορείς να εκμαιευσεις καύλα στον πορνικό χώρο αν και δεν είναι τοσο συνηθισμένο ...

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
εγώ δεν έχω πάει ποτέ ούτε φυλής ούτε μετάξι. ρωτάω απλά γιατί έχω ψιλοβαρεθεί μόνο σεξ με την κοπέλα μου, από την άλλη αν πάρω καμία βίζιτα φοβάμαι μην την κολλήσω τίποτα από αυτά που αρπάζεις με ακάποτα στοματικά.
Αν έχεις φραγκα πάρε μια βιζιτα με καλές κριτικές.. αξίζει..δεν κόλας τίποτα με πίπα πολύ μικρές οι πιθανότητες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Εγώ γαμάω πάντα σε 1 στάση και προσπαθώ να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και με τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλων έτσι λειτουργούσα. Το ζήτημα είναι να μη μαλακίζεσαι ποτέ.

Επισκέπτης
Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Εγώ γαμάω πάντα σε 1 στάση και προσπαθώ να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και με τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλων έτσι λειτουργούσα. Το ζήτημα είναι να μη μαλακίζεσαι ποτέ.

Ποιες 7 γκομενες εχεις γαμησει ρε μαλακοκαυλη που μεχρι και οι πουτανες γελανε μαζι σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με τον rigormortis είμαστε 2 αντίθετοι κόσμοι. Εγώ ας πούμε θεωρώ τεράστια κατάντια για έναν άντρα να μην έχει τα αρχίδια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Γαμήσι που δεν μπορείς να το ομολογήσεις είναι ως μη γενόμενο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιες 7 γκομενες εχεις γαμησει ρε μαλακοκαυλη που μεχρι και οι πουτανες γελανε μαζι σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια γελάει μαζί μου; Για πες ρε βλακάκο... Νέος άχυστος, ζηλιάρης και ανίκανος είσαι εσύ;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
έχει σημασία ...είναι το ίδιο να χύνεις και να στον ξανά γλύφει από το να γαμας σε μια στάση και με Καποτά;ή να πηγαίνεις ακαποτα;καλές οι τανες για αλλαγή αλλά έχει και τα κατά του

Επισκέπτης
Με τον rigormortis είμαστε 2 αντίθετοι κόσμοι. Εγώ ας πούμε θεωρώ τεράστια κατάντια για έναν άντρα να μην έχει τα αρχίδια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Γαμήσι που δεν μπορείς να το ομολογήσεις είναι ως μη γενόμενο.

Εσυ βασικα δεν εχεις αρχιδια να πλησιασεις μια γυναικα γιαυτο εχεις καταντησει να συντηρεις μονος σου ολο το Μεταξι...γραφεις και 10 μαλακιες εδω μεσα και μενεις με τη μαμα και τον μπαμπα στο παιδικο δωματιο να λιωνεις στη μαλακια και στα καυλοσπυρα.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Ποια γελάει μαζί μου; Για πες ρε βλακάκο... Νέος άχυστος, ζηλιάρης και ανίκανος είσαι εσύ;
αστο αγορινα ολο το μπου γελαει με την παρτι σου. οσο για το ποια πουτανα ξερεις πολυ καλα. και δεν ειναι η μονη

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
έχει σημασία ...είναι το ίδιο να χύνεις και να στον ξανά γλύφει από το να γαμας σε μια στάση και με Καποτά;ή να πηγαίνεις ακαποτα;καλές οι τανες για αλλαγή αλλά έχει και τα κατά του

Τι να σου γλείφει ρε μαλάκα; Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ζητάω πίπα. Γαμάω, τελειώνω και φεύγω. Και με τις γκόμενες που είχα έτσι έκανα. Δεν θέλω ούτε να τη βλέπω τη γυναίκα μετά το σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom