Επισκέπτης
ειναι ειδικο ελασμα που δεν αφηνει την βιδα να λασκαρει....μην μπερδευεις τον πουτσα μαν
Αχαχαχα...
ειναι ειδικο ελασμα που δεν αφηνει την βιδα να λασκαρει....μην μπερδευεις τον πουτσα μαν
ναι ρε τι να κλασουν τα 8λεπτα αερογαμησακιααυτό που λέει ο πικεράκος "γαμήσι στο μετάξι" στην ουσία είναι ηδονιστικά πιο κάτω απο μαλακία
κάνω τις προάλλες ένα οργιαστικό γαμήσι με μια διεστραμμένη γυναίκα (εκτός μπουρδελων φυσικά)
και μετά πάω μετάξι ...ε με έπιασαν τα γέλια, έβαλα το σώβρακο και έφυγα ...μιλάμε ντάξει η διαφορά
των 2 καταστάσεων είναι χαώδης ... τόσο που θεωρώ ότι είναι ανωτερη μια τσοντούλα στο σπιτάκι σου
με aircondition και κρασάκι
ναι ρε τι να κλασουν τα 8λεπτα αερογαμησακια
η μαλακια πιο πολυ κραταει...
και ο πικερ το συγκρινει με το ξεμουνιασμα που ριχνεις εκτος δελου
σε σχεσεις/γκομενες τι να του πεις..
σιγουρα το δευτερο αφου ανεβαζεις και αυτοπεποιθηση...όταν έχεις ψιλοβαρεθεί τη γκόμενά σου το καλύτερο για να πάρεις τα πάνω σου είναι βίζιτα ή να βρεις καμία για one nigth stand;
Αν έχεις φραγκα πάρε μια βιζιτα με καλές κριτικές.. αξίζει..δεν κόλας τίποτα με πίπα πολύ μικρές οι πιθανότητες.εγώ δεν έχω πάει ποτέ ούτε φυλής ούτε μετάξι. ρωτάω απλά γιατί έχω ψιλοβαρεθεί μόνο σεξ με την κοπέλα μου, από την άλλη αν πάρω καμία βίζιτα φοβάμαι μην την κολλήσω τίποτα από αυτά που αρπάζεις με ακάποτα στοματικά.
Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Εγώ γαμάω πάντα σε 1 στάση και προσπαθώ να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και με τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλων έτσι λειτουργούσα. Το ζήτημα είναι να μη μαλακίζεσαι ποτέ.
Ποιες 7 γκομενες εχεις γαμησει ρε μαλακοκαυλη που μεχρι και οι πουτανες γελανε μαζι σου!!!
έχει σημασία ...είναι το ίδιο να χύνεις και να στον ξανά γλύφει από το να γαμας σε μια στάση και με Καποτά;ή να πηγαίνεις ακαποτα;καλές οι τανες για αλλαγή αλλά έχει και τα κατά τουΚαμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Εγώ γαμάω πάντα σε 1 στάση και προσπαθώ να χύσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και με τις 7 γκόμενες που έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλων έτσι λειτουργούσα. Το ζήτημα είναι να μη μαλακίζεσαι ποτέ.
Με τον rigormortis είμαστε 2 αντίθετοι κόσμοι. Εγώ ας πούμε θεωρώ τεράστια κατάντια για έναν άντρα να μην έχει τα αρχίδια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Γαμήσι που δεν μπορείς να το ομολογήσεις είναι ως μη γενόμενο.
Ποια γελάει μαζί μου; Για πες ρε βλακάκο... Νέος άχυστος, ζηλιάρης και ανίκανος είσαι εσύ;
αστο αγορινα ολο το μπου γελαει με την παρτι σου. οσο για το ποια πουτανα ξερεις πολυ καλα. και δεν ειναι η μονηΠοια γελάει μαζί μου; Για πες ρε βλακάκο... Νέος άχυστος, ζηλιάρης και ανίκανος είσαι εσύ;
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
έχει σημασία ...είναι το ίδιο να χύνεις και να στον ξανά γλύφει από το να γαμας σε μια στάση και με Καποτά;ή να πηγαίνεις ακαποτα;καλές οι τανες για αλλαγή αλλά έχει και τα κατά του