Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Εννοείται ότι θέλω σταθερότητα. Είμαι σαφέστατα μνημονιακός και ευρωπαϊστής. Θέλω όμως και την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Αιγαίο μοιρασμένο στα δύο. Έχουν κάποιο δίκιο οι Τούρκοι να διαμαρτύρονται γιατί τα νησιά μας είναι χωμένα κυριολεκτικά μέσα στη μύτη τους και δεν τους αφήνουν καθόλου αέρα. Επίσης δεν θεωρώ καθόλου ότι είμαστε πιο Ευρωπαίοι από τους Τούρκους. Ένας γαμιόλης λαός είμαστε χωμένος μέσα στο ψέμα και τη λαμογιά και ευτυχώς που ο Γ. Παπανδρέου έφερε εδώ την τρόικα για μας συνετίσει.

:wanker: :wanker: :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γεια σου μεγάλε alexcord. Χαίρομαι που ενστερνίζεσαι την ανατρεπτική μου ιδεολογία.  :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι υπεράνθρωπος, δεν έχει ανάγκη την οικογένεια και τα παιδιά. Την εθνική ασφάλεια τη γράφει στα αρχίδια του. Το αν γίνει πόλεμος και χάσει η Ελλάδα το μισό Αιγαίο το γράφει στα αρχίδια του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γαμάει χωρίς να χρειάζεται να λέει ψέματα ή να παρακαλάει.
Δηλαδη Πικερ δινεις προδοτικα εθνικο εδαφος μονο και μονο για να συνεχισεις να  πηγαινεις Μεταξουργειο;Ε τοτε τι ελεγες οτι εκανες πλακα οτι θα εδινες το κωλο σου για τον ιδιο σκοπο;Καθολου πλακα δεν εκανες.Εδω μοιραζεις το μισο Αιγαιο ,στο κωλο σου θα κολλαγες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν μπορεί να είναι συντηρητικός ή εθνικιστής. Αυτές οι ιδεολογίες είναι απλά αντικαυλωτικές. Ξεπεράστε την ανάγκη να δημιουργήσετε οικογένεια και βάλτε στόχο να τα γαμήσετε όλα.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν μπορεί να είναι συντηρητικός ή εθνικιστής. Αυτές οι ιδεολογίες είναι απλά αντικαυλωτικές. Ξεπεράστε την ανάγκη να δημιουργήσετε οικογένεια και βάλτε στόχο να τα γαμήσετε όλα.

πρεπει να κανουμε μια τσαρκα μαζι σε καποια φαση picker και να ανταλαξουμε αποψεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δηλαδη Πικερ δινεις προδοτικα εθνικο εδαφος μονο και μονο για να συνεχισεις να  πηγαινεις Μεταξουργειο;Ε τοτε τι ελεγες οτι εκανες πλακα οτι θα εδινες το κωλο σου για τον ιδιο σκοπο;Καθολου πλακα δεν εκανες.Εδω μοιραζεις το μισο Αιγαιο ,στο κωλο σου θα κολλαγες;

Όχι φίλε, αυτό ήταν τρολάρισμα. Δεν θα έδινα τον κώλο μου γιατί θέλω στη ζωή μου να διατηρήσω το προφίλ του straight. Αν δεν έχω λεφτά απλά θα μειώσω το σεξ. Για τα εθνικά θέματα είναι αλήθεια ότι δεν με καίει τόσο πολύ, αν και έχω μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή η κοινωνία με έχει γαμήσει και με ανάγκασε να γίνω μπουρδελιάρης. Γιατί να νοιαστώ εγώ για την κάθε καριόλα Ελλεηνίδα που θα με παρακαλάει να τη σώσω όταν θα έρθει ο Τούρκος να τη γαμήσει; Εγώ μωρή χαμούρα να πολεμήσω για σένα; Ή να πολεμήσω για τα λαμόγια που με χλευάζουν κάθε μέρα επειδή είμαι τίμιος και ειλικρινής;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλές φορές εδώ μέσα έχω κατακρίνει τους δεξιούς που αντιμετωπίζουν ρατσιστικά τους μετανάστες. Βρε μαλάκες, αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας. Πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος αλλά πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε ότι τους χρειαζόμαστε για να επιβιώσει η χώρα. Από τη στιγμή που ο Έλληνας - όπως και ο Γερμανός και ο Ιταλός - δεν θέλει να κάνει παιδιά, έχουμε ανάγκη ως Ευρώπη την αφομοίωση ενός αριθμού μεταναστών. Καταλάβετέ το.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
ο καθενας κοιταζει απο την δικια του οπτικη μερια τα σημαντικα  ζητηματα  οι μεταναστες  ειναι ενα ζητημα με διαφορα ταμπου στην ελλαδα λιγους καλους μεταναστες εχεις οι περισσοτεροι θελουν να πανε σε αλλες ευρωπαικες χωρες για εργατηκο δυναμικο τους θελουν δεν τους νοιαζει η υπογενητικοτητα 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για τα νησιά, είπα κάτι που όλοι το έχουν στο μυαλό τους. Πώς θα υπερασπιστείς αυτά τα νησιά όταν σε λίγα χρόνια εσύ θα είσαι 8 εκατομμύρια και οι Τούρκοι 100 εκατομμύρια; Αν το δεις γεωγραφικά είναι κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μία μικρή χώρα έχει δεκάδες νησιά κολλημένα στα παράλια μιας άλλης μεγάλης χώρας με αποτέλεσμα να της περιορίζει δραματικά την ΑΟΖ. Δεν είναι λογικό, είναι εμφανές ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ρήξη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
η ελλαδα και η τουρκια   ειναι δυο χωρες  που αναγκαστηκα  πρεπει να τα εχουν καλα  η αμερικη κανει κουμαντο  και της δυο χωρες  της θελει η αμερικη για δικους της λογους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Απο την πρωινη βαρδια μου αρεσε μονο η Μεγκυ στο ονλιγκρικ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
μαλάκας --> πρόβλημα με κοινωνικές σχέσεις --> αγαμία & αφραγκία --> εξ αναγκης στο μετάξι 

όλα συνδέονται μεταξύ τους , αυτό είναι το μέσο προφίλ των εδώ θαμώνων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
μαλάκας --> πρόβλημα με κοινωνικές σχέσεις --> αγαμία & αφραγκία --> εξ αναγκης στο μετάξι 

όλα συνδέονται μεταξύ τους , αυτό είναι το μέσο προφίλ των εδώ θαμώνων

Δεν ειμαστε μαλακες. Ειμαστε ηθικα ανωτεροι γι αυτο δεν συνταιριαζουμε και δε μπορουμε να συμπλευσουμε με τους πολλους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένα πράγμα έχει ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης στο μυαλό του: Πώς μέχρι το τέλος της ζωής του θα έχει γαμήσει έστω και λίγο παραπάνω από το μέσο δεσμευμένο λαμόγιο. Ακολουθώντας το νόμο του Picker του δίνεται η δυνατότητα αυτή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν μας ενδιαφερει τι θεωρεις εσυ για τις πουτανες... γιατι το θεμα ειναι οτι με τις κινησεις σου
συμβαλλεις στην φοροδιαφυγη και την διακινηση μαυρου χρηματος και μετα τα βαζεις με τις μικρομεσαιες επιχειρησεις. Οπου σε συμφερει κανεις τον ηθικο για αυτο και εισαι μουφα ηθικος και οχι αυθεντικος. Εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι οι πουτανες χαχαχα χεστηκες για την κοινωνια...

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Όσο για τα νησιά, είπα κάτι που όλοι το έχουν στο μυαλό τους. Πώς θα υπερασπιστείς αυτά τα νησιά όταν σε λίγα χρόνια εσύ θα είσαι 8 εκατομμύρια και οι Τούρκοι 100 εκατομμύρια; Αν το δεις γεωγραφικά είναι κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μία μικρή χώρα έχει δεκάδες νησιά κολλημένα στα παράλια μιας άλλης μεγάλης χώρας με αποτέλεσμα να της περιορίζει δραματικά την ΑΟΖ. Δεν είναι λογικό, είναι εμφανές ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ρήξη.
Μα και τα παράλια τις Μικράς Ασίας ήταν ελληνικό έδαφος.. υπάρχουν χώρες που δεν έχουν θάλασσα ,γιατί πρέπει αναγκαστικά η Τουρκία με μεγάλη έκταση να έχει και το μισό Αιγαίο;η Ελλάδα είναι νησιωτική χώρα και κυρίως η κουλτούρα των κατοίκων των νησιών είναι ελληνική . Τα σύνορα είναι φανταστικές γραμμές..αλλά οι Τούρκοι είναι φιλοχρηματος λαός και λαμόγια.αμα τους δώσεις ένα θέλουν εκατό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom