Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΜΑΥΡΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΧΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

με τους γονεις του
στο παιδικο του δωματιο
μενει ο 39χρονος πικερ
:)

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΜΑΥΡΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΧΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ!

ξέχασες να γράψεις ότι είναι και κρυφοπουστας  :vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πικερ εισαι υπερ του να λιποτακτουν οι νεοι απο το στρατο; Και ποιος θα υπερασπιστει μετα τα κεκτημενα μας δλδ τα  μπουρδελακια μας;

Φίλε αν γίνει πόλεμος το πολύ-πολύ να χάσουμε μερικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εσύ θεωρείς ότι είναι λογικό η Κως, η Ρόδος, η Σάμος, η Λέσβος να ανήκουν στην Ελλάδα;

Οι Τούρκοι είναι 80 εκατομμύρια και αυξάνονται ενώ εμείς 10 και μειωνόμαστε, δεν γίνεται τα σύνορα να μείνουν για πάντα όπως έχουν. Ας μοιράσουμε το Αιγαίο στη μέση να τελειώνουμε.

Κατά τ' άλλα, όχι, είμαι υπέρ της νομιμότητας και κατά της λιποταξίας. Κι εγώ υπηρέτησα κανονικά 18 μήνες αν και μετά το ξανασκέφτηκα και πήρα Ι5 ψυχολογικό γιατί βαριέμαι να τρέχω στην επιστράτευση. Γιατί ρε φίλε να πολεμήσω εγώ για την κάθε καριόλα Ελλεηνίδα που δεν μου δίνει το μουνί της;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας γαμάω όλους μουνάκια. Στάζετε μίσος γιατί ξέρω καλά πόσο ζηλεύετε τον γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη.  :headbaning2:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

με τους γονεις του
στο παιδικο του δωματιο
μενει ο 39χρονος πικερ
:)

Γι'αυτο, λεει, οτι εκοψε τη μαλακεια; Φοβαται μην ανοιξει κανεις αποτομα την πόρτα και τον πιασει "επι το εργον";

Επισκέπτης
Γι'αυτο, λεει, οτι εκοψε τη μαλακεια; Φοβαται μην ανοιξει κανεις αποτομα την πόρτα και τον πιασει "επι το εργον";

Μεχρι τα 35 εμεινε απο παλαμες τυπε...μετα αναγκαστηκε να ζηταει 10ευρω απο το μπαμπα να τρεχει στις πουτανες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Δεν "λέει" ότι την έκοψε. Έχει να τελειώσει μόνος του από τον Δεκέμβρη του 2010. Δεν πα' να τον βγάλουν και φέτος Μίστερ Μαλάκα; Γελάνε μαζί τους αυτός και όλα τα μουνιά που γαμάει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φίλε αν γίνει πόλεμος το πολύ-πολύ να χάσουμε μερικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εσύ θεωρείς ότι είναι λογικό η Κως, η Ρόδος, η Σάμος, η Λέσβος να ανήκουν στην Ελλάδα;

Οι Τούρκοι είναι 80 εκατομμύρια και αυξάνονται ενώ εμείς 10 και μειωνόμαστε, δεν γίνεται τα σύνορα να μείνουν για πάντα όπως έχουν. Ας μοιράσουμε το Αιγαίο στη μέση να τελειώνουμε.

Κατά τ' άλλα, όχι, είμαι υπέρ της νομιμότητας και κατά της λιποταξίας. Κι εγώ υπηρέτησα κανονικά 18 μήνες αν και μετά το ξανασκέφτηκα και πήρα Ι5 ψυχολογικό γιατί βαριέμαι να τρέχω στην επιστράτευση. Γιατί ρε φίλε να πολεμήσω εγώ για την κάθε καριόλα Ελλεηνίδα που δεν μου δίνει το μουνί της;
Φασκεις και αντιφασκεις... Το ιδιο θα σκεφτει και ο καθε νεος που δεν ειναι κοινωνικος, "γιατι να σκοτωθω εγω για αυτους που με τυρανανε;" και θα λιποτακτησει.

Οσο για το Αιγαιο περα απ την οικονομικη καταστροφη που θα διωξει τα πουτανακια απ τη χωρα μας, θα περασουμε σε μια εποχη εθνικισμου και πολεμικων συγκρουσεων. Οι Τουρκοι δε χορταινουν ποτε με αυτα που κατακτανε, επιδιωκουν νεες κατακτησεις.

Εσυ με τη φιλοσοφια που εχεις θα επρεπε να επιζητας τη σταθεροτητα. Δηλαδη μνημονιο, μενουμε Ευρωπη, ειρηνη, νοικουροσυνη. Φυσικος σου συμμαχος ο παντρεμενος δεξιος, οχι ο τρελος και ο επαναστατης που δεν εχει υποχρεωσεις και ανα πασα στιγμη τιναζει την καλοπεραση του στον αερα για το αυλο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσυ με τη φιλοσοφια που εχεις θα επρεπε να επιζητας τη σταθεροτητα. Δηλαδη μνημονιο, μενουμε Ευρωπη, ειρηνη, νοικουροσυνη. Φυσικος σου συμμαχος ο παντρεμενος δεξιος, οχι ο τρελος και ο επαναστατης που ανα πασα στιγμη τιναζει την καλοπεραση του στον αερα για το αυλο.

Εννοείται ότι θέλω σταθερότητα. Είμαι σαφέστατα μνημονιακός και ευρωπαϊστής. Θέλω όμως και την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Αιγαίο μοιρασμένο στα δύο. Έχουν κάποιο δίκιο οι Τούρκοι να διαμαρτύρονται γιατί τα νησιά μας είναι χωμένα κυριολεκτικά μέσα στη μύτη τους και δεν τους αφήνουν καθόλου αέρα. Επίσης δεν θεωρώ καθόλου ότι είμαστε πιο Ευρωπαίοι από τους Τούρκους. Ένας γαμιόλης λαός είμαστε χωμένος μέσα στο ψέμα και τη λαμογιά και ευτυχώς που ο Γ. Παπανδρέου έφερε εδώ την τρόικα για μας συνετίσει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αρα πιστευεις οτι εθελοντικα πρεπει να προσφερουμε το εδαφος μας στους Τουρκους! Και ο πληθυσμος των νησιων τι θα γινει;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αρα πιστευεις οτι εθελοντικα πρεπει να προσφερουμε το εδαφος μας στους Τουρκους! Και ο πληθυσμος των νησιων τι θα γινει;

Μπορούμε αντί γι' αυτό να προσφέρουμε εμπορική συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Και πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία στο μέλλον θα είναι ομοσπονδία, σαν μία χώρα. Δεν γίνεται η Ευρώπη να έχει σύνορα στο Αιγαίο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που βάλαμε την Κύπρο - μια χώρα καθαρά της Ασίας - στην ΕΕ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπορούμε αντί γι' αυτό να προσφέρουμε εμπορική συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Και πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία στο μέλλον θα είναι ομοσπονδία, σαν μία χώρα. Δεν γίνεται η Ευρώπη να έχει σύνορα στο Αιγαίο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που βάλαμε την Κύπρο - μια χώρα καθαρά της Ασίας - στην ΕΕ.
γιατι δεν γινεται στο αιγαιο να υπαρχουν σύνορα? τοσες φορες που υπηρχαν εκει σύνορα ασχημα ηταν? η κυπρος ως νησι απεχει μεν λιγοτερο από ασια σε χιλιομετρα, σε γλωσσα, πολιτισμο, θρησκεια απεχει λιγοτερο από ευρωπη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
γιατι δεν γινεται στο αιγαιο να υπαρχουν σύνορα? τοσες φορες που υπηρχαν εκει σύνορα ασχημα ηταν? η κυπρος ως νησι απεχει μεν λιγοτερο από ασια σε χιλιομετρα, σε γλωσσα, πολιτισμο, θρησκεια απεχει λιγοτερο από ευρωπη.

Και η Μικρά Ασία στην Ευρώπη ανήκει τότε. Είναι μια χερσόνησος που χώνεται μέσα στην Ευρώπη και η Κωνσταντινούπολη είναι πολύ πιο κοντά στην Ευρώπη από την Κύπρο. Επίσης οι Τούρκοι έχουν λατινικό αλφάβητο, είναι χώρα του ΝΑΤΟ και έχουν κοσμικό κράτος. Η θρησκεία δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Και οι Βόσνιοι και οι Αλβανοί είναι μουσουλμάνοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom