Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
πικερ σημερα το πρωι γαμησα τη Νικολ στο ανακτορο, κατι ειχε σημερα... δεν μιλιοταν, εκατσε και τη γαμησα χωρις καμμια συμμετοχη,εντελως παθητικα..δεν ξερω αλλα καβλωνα περισσοτερο ετσι, πως το εξηγεις ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχαχαχαχα! Α ρε φασιστόμουτρα, σας γλεντάει ο Picker. Γαμώ την εθνικιστική δεξιά σας και γαμώ τη φεμινιστική αριστερά. Όλες οι γυναίκες θα γίνουν πουτάνες και θα τις γαμάμε στα μπουρδέλα με 10 ευρώ. Ζήτω ο φιλελευθερισμός!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πικερ σημερα το πρωι γαμησα τη Νικολ στο ανακτορο, κατι ειχε σημερα... δεν μιλιοταν, εκατσε και τη γαμησα χωρις καμμια συμμετοχη,εντελως παθητικα..δεν ξερω αλλα καβλωνα περισσοτερο ετσι, πως το εξηγεις ?

Είναι τελείως αμέτοχη τελευταία, το ξέρω. Πιστεύει προφανώς ότι έτσι δεν απατάει τον γκόμενο.  :headbang:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Είναι τελείως αμέτοχη τελευταία, το ξέρω. Πιστεύει προφανώς ότι έτσι δεν απατάει τον γκόμενο.  :headbang:

ρισπεκτ στο γκομενο της που μοιράζεται το κορμι της κοπελας του μαζι μας  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες περιμένουμε με ανυπομονησία το 4ο μνημόνιο το οποίο θα κάνει όλες τις Ελλεηνίδες πόρνες και θα αποτελειώσει το λαμόγιο Ελληναρά. Έχουμε πίστη στην τρόικα, έχει καταλάβει με τι ξεφτίλα λαό έχει να κάνει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Χαχαχαχαχα! Α ρε φασιστόμουτρα, σας γλεντάει ο Picker. Γαμώ την εθνικιστική δεξιά σας και γαμώ τη φεμινιστική αριστερά. Όλες οι γυναίκες θα γίνουν πουτάνες και θα τις γαμάμε στα μπουρδέλα με 10 ευρώ. Ζήτω ο φιλελευθερισμός!

Η μανα και η αδερφή σου συμφωνουν με την θεωρεία σου πικερ??

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ρισπεκτ στο γκομενο της που μοιράζεται το κορμι της κοπελας του μαζι μας

Ακριβώς φίλε, είσαι πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης μου. Οι αγαπητικοί είναι κάτι αδύναμοι χαρακτήρες οι οποίοι δεν αντέχουν τη μοναξιά και δέχονται να γαμάνε μόνο μία γυναίκα που τη γαμάνε όλοι αλλά όπως και να 'χει είναι πολύ χρήσιμοι για εμάς τους μπουρδελιάρηδες. Γι' αυτό και τους ευχαριστούμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες περιμένουμε με ανυπομονησία το 4ο μνημόνιο το οποίο θα κάνει όλες τις Ελλεηνίδες πόρνες και θα αποτελειώσει το λαμόγιο Ελληναρά. Έχουμε πίστη στην τρόικα, έχει καταλάβει με τι ξεφτίλα λαό έχει να κάνει.

Παντως τα εσοδα μου δεν επιρεαστηκαν από τα μνημόνια... οι ελπίδες σου πικερ δεν θα ευοδωθούν...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Ακριβώς φίλε, είσαι πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης μου. Οι αγαπητικοί είναι κάτι αδύναμοι χαρακτήρες οι οποίοι δεν αντέχουν τη μοναξιά και δέχονται να γαμάνε μόνο μία γυναίκα που τη γαμάνε όλοι αλλά όπως και να 'χει είναι πολύ χρήσιμοι για εμάς τους μπουρδελιάρηδες. Γι' αυτό και τους ευχαριστούμε.

ελπιζω να εχει καμμια ομορφη αδερφη η Νικολ να την φερει και αυτή στο ανακτορο να τις παιρνω παρτουζα, θυμαμαι παλια στο ιασωνος 33 δουλευαν μαζι μια μιλφ Αντζελα 40αρα με την κορη της,νομιζω την ελεγαν ιωαννα η χριστινα μετα πηγε και φυλης..
όταν εμαθα ότι ηταν μανα και κορη της ειχα σπασει στην παρτουζα ... με μολις 30 ψωροευρω εκανα παρτουζα με μανα και κορη, απιστευτη εμπειρια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η μανα και η αδερφή σου συμφωνουν με την θεωρεία σου πικερ??

Έχω προσπαθήσει να πείσω την αδερφή μου να γίνει πουτάνα, έστω και πολυτελείας. Δεν θέλει με τίποτα. Οι Ελλεηνίδες δυστυχώς προτιμούν να δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα παρά να γίνουν πουτάνες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχω προσπαθήσει να πείσω την αδερφή μου να γίνει πουτάνα, έστω και πολυτελείας. Δεν θέλει με τίποτα. Οι Ελλεηνίδες δυστυχώς προτιμούν να δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα παρά να γίνουν πουτάνες.

Μήπως πρώτα πρεπει να της μαθεις την δουλειά?  :rolleyes: να της δείξεις τι πρεπει να κανει? :rolleyes:

Την μανα σου γιατι την βγαζεις απο εξω? σε καποιους αρεσουν τα grannys....

Δεν βάζω ούτε 1/1000 να είπες το παραμικρό, αλλωστε οι γονεις σου σε ζουν, που θα αντεξεις μονος σου τρομαρα σου...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν βάζω ούτε 1/1000 να είπες το παραμικρό, αλλωστε οι γονεις σου σε ζουν, που θα αντεξεις μονος σου τρομαρα σου...

Φυσικά τους το έχω πει. Αν ζούσα μόνος μου θα έριχνα τη συχνότητα στις 3 φορές την εβδομάδα από τις 4 που είμαι τώρα. Οι 3 φορές την εβδομάδα στο Μετάξι είναι 130 ευρώ το μήνα. Θα έβγαινα άνετα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
:jerking:

Ο Νόμος λάστιχο/ ή σφεντόνα........

Τα έχουμε ξαναγράψει. Υπάρχουν δύο είδη νομοθέτες. Οι νομοθέτες με αρχίδια και, οι αρχίδια νομοθέτες. Ο ξεφτιλισμένος ψεύτης,κωλοδακτυλάκιας, γλειφοπατουσάκιας, κλαψοπουτανοκαψούρης Πίκης, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα έχουμε ξαναγράψει. Υπάρχουν δύο είδη νομοθέτες. Οι νομοθέτες με αρχίδια και, οι αρχίδια νομοθέτες. Ο ξεφτιλισμένος ψεύτης,κωλοδακτυλάκιας, γλειφοπατουσάκιας, κλαψοπουτανοκαψούρης Πίκης, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Πήγες ένα μήνα πίσω αγόρι μου για να βρεις το post του ass_kavlos στο thread μου; Αυτό δείχνει πόσο με θαυμάζεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πήγες ένα μήνα πίσω αγόρι μου για να βρεις το post του ass_kavlos στο thread μου; Αυτό δείχνει πόσο με θαυμάζεις.
πικερ ακομα γραφεις νομους στο μπου? εγω ελεγα θα ειχες παντρευτει μεχρι τωρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

Καλά... Τράβα τώρα να σου στάξει κάνα δυό κωλοδάκτυλα στην τροφαντή κωλαρα σου η δις Μαντέκα, γιατί έχεις λυσσάξει από το στερητικό και ξανάρχισες να γράφεις τις γνωστές, σε όλους πλέον, παπαριές σου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φίλε δεν θα ασχοληθώ πλέον με την Κορίνα, τζάμπα χάνεις το χρόνο σου. Αυτή τη στιγμή προσωπικά γαμάω 4-5 φορές την εβδομάδα. Δεν με δέχεται 1 πουτάνα ανάμεσα σε 100 σε όλο το Μεταξουργείο. Αυτή χάνει φίλε, όχι εγώ.
Εγω στενοχωρηθηκα που την ειδα ετσι. Τι απεγινε το ξεγνοιαστο κοριτσι που ξεραμε;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι υπεράνθρωπος, δεν έχει ανάγκη την οικογένεια και τα παιδιά. Την εθνική ασφάλεια τη γράφει στα αρχίδια του. Το αν γίνει πόλεμος και χάσει η Ελλάδα το μισό Αιγαίο το γράφει στα αρχίδια του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γαμάει χωρίς να χρειάζεται να λέει ψέματα ή να παρακαλάει.
Πικερ εισαι υπερ του να λιποτακτουν οι νεοι απο το στρατο; Και ποιος θα υπερασπιστει μετα τα κεκτημενα μας δλδ τα  μπουρδελακια μας;

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Πικερ εισαι υπερ του να λιποτακτουν οι νεοι απο το στρατο; Και ποιος θα υπερασπιστει μετα τα κεκτημενα μας δλδ τα  μπουρδελακια μας;

Nαι αλλα οι κατακτητες μπορει να εχουν μακρια και χοντρα δαχτυλα  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom