TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Είναι απορία όλων μας τύπε μουελα ρε τυπε που εισαι εσυ
δικε μου τι ειναι η κυκλοποδια?
Είναι απορία όλων μας τύπε μουελα ρε τυπε που εισαι εσυ
δικε μου τι ειναι η κυκλοποδια?
Καλα το γραψε,αφου τα καταφερε κι εριξε κατω τον κυκλωπα...Είναι απορία όλων μας τύπε μου
τυπε εγω πιστευω οτι εχει σχεση με τον τροπο που την εριξεΚαλα το γραψε,αφου τα καταφερε κι εριξε κατω τον κυκλωπα...
Και πιστευης ότι μπορει να σκονταψει από ένα απλο μονο ποδι?τυπε εγω πιστευω οτι εχει σχεση με τον τροπο που την εριξε
δηλαδη εβαλε το ποδι του σε κυκλικη τροχια ωστε να σκονταψει απανω η αννουλα
Καλα μιλαμε για πολυ κασκαντεριλικι,δεν φοβηθηκε μηπως του το λιωσει?τυπε εγω πιστευω οτι εχει σχεση με τον τροπο που την εριξε
δηλαδη εβαλε το ποδι του σε κυκλικη τροχια ωστε να σκονταψει απανω η αννουλα
τυπε ο bbwlover μπορει να εχει ειδικη τεχνικη κυκλοποδιαςΚαι πιστευης ότι μπορει να σκονταψει από ένα απλο μονο ποδι?
να ερθουμε να μας κανει το τραπεζι;στιφαδο
τωρα που κανει διαιτα εφαγε 2 πιατα με ψωμι και φετα
γιαυτο εχει να πεσει κλασιμο αλλο πραμα
δυνατα κλανιδια η κουφες;δεν μου μιλαει τωρα ειναι τσαντισμενη. μονον κλανει
τι φετα αγοραζετε;σου προτεινω καλαβρυτων που ειναι πολυ καληστιφαδο
τωρα που κανει διαιτα εφαγε 2 πιατα με ψωμι και φετα
γιαυτο εχει να πεσει κλασιμο αλλο πραμα
δυνατες κλανιες σημερα το βραδυ θα την γαμισω απο πισω και θα τραβιξω και βιντεοδυνατα κλανιδια η κουφες;
τυπε τραβα βιντεο και τα κλανιδιαδυνατες κλανιες σημερα το βραδυ θα την γαμισω απο πισω και θα τραβιξω και βιντεο
Ειπαμε σοβαρευτητε λιγο. γλυφοκωλη κανω καθε μερα ....το θελει πολυ η ιδια και το απαιτει αλιως δεν μου δινει κωλο. ειναι ορος που μου εχει βαλει. πρωτα γλυφο τον κωλο της και μετα μπαινω μεσαεγώ λέω να της κάνεις γλυφοκώλι ενώ αυτή θα κλάνει και θα ρέβεται.
μετά από αυτή την εμπειρία μπορείς να γράψεις και βιβλίο.
και εδώ ξερνάμε ακόμα και αυτά που έχουμε φάε ιόταν ήμασταν πιτσιρίκια.ειναι ορος που μου εχει βαλει. πρωτα γλυφο τον κωλο της και μετα μπαινω μεσα
το απαιτει;νομιζω σε εχει βρει μποσικο και σου κανει νουμερα,για παρε το ζωναρι να δει ποιο ειναι το αφεντικο στο σπιτι....ακου απαιτει!!!!Ειπαμε σοβαρευτητε λιγο. γλυφοκωλη κανω καθε μερα ....το θελει πολυ η ιδια και το απαιτει αλιως δεν μου δινει κωλο. ειναι ορος που μου εχει βαλει. πρωτα γλυφο τον κωλο της και μετα μπαινω μεσα
περιμενουμε ολο αγωνια!!!γουσταρω να πεσουν κανονιεςδυνατες κλανιες σημερα το βραδυ θα την γαμισω απο πισω και θα τραβιξω και βιντεο
τυπε τραβα βιντεο και τα κλανιδια
χαχαχα τυπε μηπως θυμασαι τη χοντρη τη ξανθια τη φαλαινα στο εξηκιου,στο πρωτο οπως στριβεις ?tin piges stin exikiou ti gineka sou gia doulia;sto steno tis liosion;kati moupe i elena mia mera