Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τσαπρρρρρρρρρρ μωρη προβατινα,
τραβα στο τσατ μη σε .
Τσαπρρρρρρρρρρ μωρη προβατινα,
τραβα στο τσατ μη σε .
100 eura θελει το πουρορε παιδια δε ρωταει κανεις τιμη γι αυτη?προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα κατι δεν εκανα σωστα μαλλον...
θα θελει λογικα απο 60 και πανω?
πφφφ...παμε γι αλλα...100 eura θελει το πουρο
ε οχι και 100100 eura θελει το πουρο
που ακριβως?και παει +10 το χοτελ?ε οχι και 100
με 20 ευρουλακια βρισκεις κατι γκρανια στην ομονοια αλλο πραμα
ναι τυπε το χοτελι ειναι εξτραπου ακριβως?και παει +10 το χοτελ?
ειχα παει χαλκοκονδυλη και σωκρατους 2 φορες να πετυχω τη βυζαρου που ειπε ο ανατολγκαμι αλλα 2-3 πιτσιρικες ειδα μονοναι τυπε το χοτελι ειναι εξτρα
3ης σεπτεμβριου εκει που κανουν σταση το 608 και το τρολευ 6
και στην χαλκοκονδυλη τυπε
εκει εχει πιο πολυ κιτρινιαρες και γυφτοπρεζονια
ορμα δικε μου τι καθεσαι
τυπε πριν κατι μερες ειδα μια πουρή που ηταν φαφουτα και αλληθωρηειχα παει χαλκοκονδυλη και σωκρατους 2 φορες να πετυχω τη βυζαρου που ειπε ο ανατολγκαμι αλλα 2-3 πιτσιρικες ειδα μονο
θα περασω...
κατι σε πιο μεινστριμ δεν εχει?τυπε πριν κατι μερες ειδα μια πουρή που ηταν φαφουτα και αλληθωρη
μιλαμε αλλο πραμα
δεν την προλαβα ομως γιατι μπηκε σε ενα αμαξι και εφυγε :S
πως δεν εχει τυπεκατι σε πιο μεινστριμ δεν εχει?
Τωρα δεν παω σε μπουρδελα γιατι εχω την γυναικα μου. Παλια υπηρχε και καμμια χοντρη. πριν δυο χρονια που εκανα μια τσαρκα δεν ειδα να υπαρχει τιποτα. Πουτανα σε μπουρδελο θα πηδαγα τωρα αν ευρισκα μια πιο χοντρη απο την γυναικα μου. Μονον τοτε θα εδινα λεφτα για πηδημαο bbwlover τυπε
πιστευω οτι θα ηταν απτις αγαπημενες του
τυπε τοσο χοντρη σαν την αννα ειναι δυσκολο να βρειςΤωρα δεν παω σε μπουρδελα γιατι εχω την γυναικα μου. Παλια υπηρχε και καμμια χοντρη. πριν δυο χρονια που εκανα μια τσαρκα δεν ειδα να υπαρχει τιποτα. Πουτανα σε μπουρδελο θα πηδαγα τωρα αν ευρισκα μια πιο χοντρη απο την γυναικα μου. Μονον τοτε θα εδινα λεφτα για πηδημα
μπιμπι κοιτα κατι μπαζαΤωρα δεν παω σε μπουρδελα γιατι εχω την γυναικα μου. Παλια υπηρχε και καμμια χοντρη. πριν δυο χρονια που εκανα μια τσαρκα δεν ειδα να υπαρχει τιποτα. Πουτανα σε μπουρδελο θα πηδαγα τωρα αν ευρισκα μια πιο χοντρη απο την γυναικα μου. Μονον τοτε θα εδινα λεφτα για πηδημα
με καυλωσες νυχτιατικα ρε αληταρατυπε πριν κατι μερες ειδα μια πουρή που ηταν φαφουτα και αλληθωρη
μιλαμε αλλο πραμα
δεν την προλαβα ομως γιατι μπηκε σε ενα αμαξι και εφυγε :S
μπιμπι εδω εισαι...Τωρα δεν παω σε μπουρδελα γιατι εχω την γυναικα μου. Παλια υπηρχε και καμμια χοντρη. πριν δυο χρονια που εκανα μια τσαρκα δεν ειδα να υπαρχει τιποτα. Πουτανα σε μπουρδελο θα πηδαγα τωρα αν ευρισκα μια πιο χοντρη απο την γυναικα μου. Μονον τοτε θα εδινα λεφτα για πηδημα
τυπε και εγω καυλωσα αγρια οταν ειδα το μωρομε καυλωσες νυχτιατικα ρε αληταρα
Άρα είσαι μαλάκας (μετα συγχωρήσεως) και φρόντισε το (σε παρακαλώ) ... ;)Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.