και καλα θα κανεις...
όλοι πλέον ζούμε με όραματα
Αλλος να δει τον Καρατζαφύρερ πρωθυπουργό, αλλός τον Σαμαρά, άλλος τον Μπένι, άλλος τον Χατζάρα (πολύ τολμηρό αυτό το όραμα)
Εγώ ΖΩ πλέον για να την Αννούλα
υγ. Τα σαραντάμερα του Λιλά, πότε είναι;
και καλα θα κανεις...
που ειναι αυτο το αγορι ρε γαμωτο;του την επεσαν τα νουμερα και μας παρατησε..αρε κοπροσκυλα
μην μου λες τετοια!!!!
Τι γελάς βρεεεεεεεεε;;;;;;;;;;; δεν εχεις καρδία εσυ;;;;;;;;;; ΑΚΑΡΔΕ
μη με βαζεις σε σκεψη τωρα,τουσ χασαμε αυτους,να χασω τωρα και τον αβραμη να τελειωσω απο εδω μεσαλαγουδακη μου φαινεται οτι τρομαζεις τον κοσμο :S
μετα τον λιλα χαθηκε και ο παμμεγιστος τυπος bbwlover
Σε τσουζει ο κωλος σου σημερα;εδω ειμαι ρε παιδια ακομα δεν εχω ξεμεθυση απο χτεσ το βραδυ. Ειχα καλεσμεο τον ταξιτζη και κατι φιλους του .....οι γυναικα μου κλεισμενη στην κουζινα μαγιρευε συνεχεια.
να σας πω και μια πλακα που εγινε . Μας σερβιριζε και της εβαλα κυκλοποδια και παρτη κατω την χοντρη.
επεσε και πολυ γελιο μηλαμε.......χα χα χα ακομα γελαω. δεν το πειρα βιντεο δεν προλαβα ρε γαμοτο μεγαλη φαση
εδω ειμαι ρε παιδια ακομα δεν εχω ξεμεθυση απο χτεσ το βραδυ. Ειχα καλεσμεο τον ταξιτζη και κατι φιλους του .....οι γυναικα μου κλεισμενη στην κουζινα μαγιρευε συνεχεια.
να σας πω και μια πλακα που εγινε . Μας σερβιριζε και της εβαλα κυκλοποδια και παρτη κατω την χοντρη.
επεσε και πολυ γελιο μηλαμε.......χα χα χα ακομα γελαω. δεν το πειρα βιντεο δεν προλαβα ρε γαμοτο μεγαλη φαση
ελα ρε μπι μπι που εισαι;δεν μου λες η κυκλοποδια τι ειναι;,τι καλο εφτιαξε;οι φιλοι απο το σωματειο ηταν;εδω ειμαι ρε παιδια ακομα δεν εχω ξεμεθυση απο χτεσ το βραδυ. Ειχα καλεσμεο τον ταξιτζη και κατι φιλους του .....οι γυναικα μου κλεισμενη στην κουζινα μαγιρευε συνεχεια.
Και μεις γιατι δε νιωσαμε τον σεισμο;
Δεν ειστε Αθηνα;
Εισαι μεγαλος μπρουκλης...
Και μεις γιατι δε νιωσαμε τον σεισμο;
Δεν ειστε Αθηνα;
Εισαι μεγαλος μπρουκλης...
πλακα πλακα αλλα οι νιγηριανοι απο κατω επαθαν ψυχολογικα.ακομα τρεχουν γιατι νομιζουν οτι πεφτει η πολυκατοικια.να δεις την χοντρη κατω χα χα χα .......ηθελα να την γαμισω μετα απο πισω μπροστα σε ολο τον κοσμο αλλα εβαλε τα κλαματα και κλειστικε στην κουζινα. Ασε που οι φιλοι του μαλακα του ταξιτζη λεγανε οτι δεν συμπεριφερομαι σωστα και αλλα διαφορα.
αφου πλακα εκανα ρε γαμοτο