Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
και καλα θα κανεις...

όλοι πλέον ζούμε με όραματα

Αλλος να δει τον Καρατζαφύρερ πρωθυπουργό, αλλός τον Σαμαρά, άλλος τον Μπένι, άλλος τον Χατζάρα (πολύ τολμηρό αυτό το όραμα)

Εγώ ΖΩ πλέον για να  :knockinb: την Αννούλα

υγ. Τα σαραντάμερα του Λιλά, πότε είναι;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
που ειναι αυτο το αγορι ρε γαμωτο;του την επεσαν τα νουμερα και μας παρατησε..αρε κοπροσκυλα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μην μου λες τετοια!!!!

Tην πρωηγούμενη εβδομάδα του κάναμε "του κωλου του τα εννιάμερα"

Άστα που να στα λέω, δράμαααααααααααααα η Γιώτα μες τα μαυρα, μεναν αράπη δίπλα της να την βαστά.

Ουρλιαζε από τον πόνο της, για τον άδικο χαμό του ΛΙλά.

"Πουσε λεβέντι μουυυυυυυυυ" φοναζε η χήρα και να το κλάμα!!!!!!!!! Τραβαγε τα βυζά της η καημένη.

"Πουσε γκαμιώλη μουυυυυυυυυυυυυυ και που θα βανω εγω τα στραπον μουυυυυ τωράααααααααααα"

Ηταν ΑΠΌ τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στη ζωή μου.

Αντις για σταφάνια να σκεφτεις ότι ειχε τεράστια μπουκάλια στολισμένα με μαυρες κορδέλες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λαγουδακη μου φαινεται οτι τρομαζεις τον κοσμο :S
μετα τον λιλα χαθηκε και ο παμμεγιστος τυπος bbwlover

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παλι εδω  :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαγουδακη μου φαινεται οτι τρομαζεις τον κοσμο :S
μετα τον λιλα χαθηκε και ο παμμεγιστος τυπος bbwlover
μη με βαζεις σε σκεψη τωρα,τουσ χασαμε αυτους,να χασω τωρα και τον αβραμη να τελειωσω απο εδω μεσα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εδω ειμαι ρε παιδια ακομα δεν εχω ξεμεθυση απο χτεσ το βραδυ. Ειχα καλεσμεο τον ταξιτζη και κατι φιλους του .....οι γυναικα μου κλεισμενη στην κουζινα μαγιρευε συνεχεια.
να σας πω και μια πλακα που εγινε . Μας σερβιριζε και της εβαλα κυκλοποδια και παρτη κατω την χοντρη.
επεσε και πολυ γελιο μηλαμε.......χα χα χα ακομα γελαω. δεν το πειρα βιντεο δεν προλαβα ρε γαμοτο μεγαλη φαση

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εδω ειμαι ρε παιδια ακομα δεν εχω ξεμεθυση απο χτεσ το βραδυ. Ειχα καλεσμεο τον ταξιτζη και κατι φιλους του .....οι γυναικα μου κλεισμενη στην κουζινα μαγιρευε συνεχεια.
να σας πω και μια πλακα που εγινε . Μας σερβιριζε και της εβαλα κυκλοποδια και παρτη κατω την χοντρη.
επεσε και πολυ γελιο μηλαμε.......χα χα χα ακομα γελαω. δεν το πειρα βιντεο δεν προλαβα ρε γαμοτο μεγαλη φαση
Σε τσουζει ο κωλος σου σημερα;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Και μεις γιατι δε νιωσαμε τον σεισμο;
Δεν ειστε Αθηνα;
Εισαι μεγαλος μπρουκλης...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελα ρε μπι μπι που εισαι;δεν μου λες η κυκλοποδια τι ειναι;,τι καλο εφτιαξε;οι φιλοι απο το σωματειο ηταν;

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
να δεις την χοντρη κατω χα χα χα .......ηθελα να την γαμισω μετα απο πισω μπροστα σε ολο τον κοσμο αλλα εβαλε τα κλαματα και κλειστικε στην κουζινα. Ασε που οι φιλοι του μαλακα του ταξιτζη λεγανε οτι δεν συμπεριφερομαι σωστα και αλλα διαφορα.
αφου πλακα εκανα ρε γαμοτο

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν το ξανακανω παλι και θα το περνω βιντεο να το ανεβασω στο ιντερνετ να κανετε και εσεις πλακα χα χα χα χα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εχετε δει το βιντεο που την δερνω γυμνη με την λουριδα ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
να δεις την χοντρη κατω χα χα χα .......ηθελα να την γαμισω μετα απο πισω μπροστα σε ολο τον κοσμο αλλα εβαλε τα κλαματα και κλειστικε στην κουζινα. Ασε που οι φιλοι του μαλακα του ταξιτζη λεγανε οτι δεν συμπεριφερομαι σωστα και αλλα διαφορα.
αφου πλακα εκανα ρε γαμοτο
πλακα πλακα αλλα οι νιγηριανοι απο κατω επαθαν ψυχολογικα.ακομα τρεχουν γιατι νομιζουν οτι πεφτει η πολυκατοικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom