lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
στα βαθια εχει τσουχτρες να προσεχεις,και παντα με μασκα για να βλεπεις τον βυθοοχι ρε μπηκα πολυ βαθια και βρηκε σκατο. ασε εκλανε ολο το βραδυ
στα βαθια εχει τσουχτρες να προσεχεις,και παντα με μασκα για να βλεπεις τον βυθοοχι ρε μπηκα πολυ βαθια και βρηκε σκατο. ασε εκλανε ολο το βραδυ
στα βαθια εχει τσουχτρες να προσεχεις,και παντα με μασκα για να βλεπεις τον βυθο
με τι μπηκες πολυ βαθια?
ρε τυπε τωρα δεν ειπες οτι την εδειρες?παραμυθια μας λες τυπε?και ρευετε και κλανει ασυστολα.
ρευετε μετα το φαγητο αμα την ακουσετε θα πειτε οτι δεν εχει καθολου τροπους.
τωρα τελευταια τρωει και με τα χερια απο την κατσαρολα. δεν τολμαω να της μιλισω γιατι θα μου φερει κανενα τιγανι στο κεφαλι
ζωωδης καταστασεις δηλαδη τυπετωρα τελευταια τρωει και με τα χερια απο την κατσαρολα. δεν τολμαω να της μιλισω γιατι θα μου φερει κανενα τιγανι στο κεφαλι
και ρευετε και κλανει ασυστολα.
τωρα τελευταια τρωει και με τα χερια απο την κατσαρολα. δεν τολμαω να της μιλισω γιατι θα μου φερει κανενα τιγανι στο κεφαλι
πιστευω να εχει καλα τηγανια μην παθεις καμμια ζημιακαι ρευετε και κλανει ασυστολα.
και ρευετε και κλανει ασυστολα.
η του εσκασε στην μαπα κανενα τηγανι
δεν θελω εγω. η γυναικα μου ομως γουσταρει τους φορτιγατζηδεςγιασου γαμαει καλα ο φιλος σου ο ταξιτζης?
γιατι να ξερεις εγω ειμαι φορτηγατζης και ξερεις λενε οτι γαμανε καλα οι φορτηγατζηδες
αμα σε βαλω κατω θα σε βαραω σα σφυρι
Παλικαρι αν δεν ξερεις κολυμπι να καθεσε στα ρηχα.Στα βαθια αν δεν πατωνεις μην πας!μπηκα πολυ βαθια και εβγαλε μερεντα ο κωλος της. ασε που το εντερο εκανε συσπασεις και εχεζε μια ωρα.
της εριξα κατι σκαμπιλια και εβαλε τα κλαμματα
γτ ρε τυπε ?η αρχη εγινε..περασε το δυσκολο κομματι...απο δω και περα απολαμβανεις μονοδεν θελω εγω. η γυναικα μου ομως γουσταρει τους φορτιγατζηδες
Πούτσα κλύσμα πρωτη φορα ακουσα.μπηκα πολυ βαθια και εβγαλε μερεντα ο κωλος της. ασε που το εντερο εκανε συσπασεις και εχεζε μια ωρα.
της εριξα κατι σκαμπιλια και εβαλε τα κλαμματα
υπαρχει ιδικη σταση για να μπαινεισ βαθια στο κωλο.Πούτσα κλύσμα πρωτη φορα ακουσα.