Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
265
Πόντοι
36
σιγα ρε φιλε. Η γυναικα μου εχει απαιτησεις στο κρεβατι και δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω μπορει να την καλυψει. δεν ξερετε τι γλυψιμο πρεπει να κανω και στο μουνι και κυριως τον κωλο της

Οταν τη γλείφεις bbw τραβάς πρώτα αεροφωτογραφίες τύπε μου;

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
αααα από τότε ξεκίνησαν όλα έτσι;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: δεν πειράζει Αντιγόνη θα βρεθεί ο καλός εραστής  :rockon: :rockon:

χαχα!
βρέθηκε ρε φίλε αλλά με παράτησε... κι εγώ ξημεροβραδιάζομαι στο μπου.κομ!
χαχαχα!
άστα! μεγάλο δράμα!
αλλά μου φαίνεται πρέπει να ανοίξω δικό μου ολόκληρο θρεντ να σας πω την ιστορία μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
265
Πόντοι
36
χαχα!
βρέθηκε ρε φίλε αλλά με παράτησε... κι εγώ ξημεροβραδιάζομαι στο μπου.κομ!
χαχαχα!
άστα! μεγάλο δράμα!
αλλά μου φαίνεται πρέπει να ανοίξω δικό μου ολόκληρο θρεντ να σας πω την ιστορία μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεχε το ρίσκο είναι σαν να γαμάς ακάπωτα μαύρη στη Σωκρατους, αν ανοίξεις τέτοιο θέμα υπόσχομαι να σε στηρίξω βέβαια όσο μπορώ...   :pipa1:

Επισκέπτης
ρε σοβαρευτητε . Την ρωτησα την δικια μου αμα γινετε ρεζιλι που την βαζω στο ιντερνετ και μου ειπε οχι βεβαια αρκη να βαζω αυτην μονον.
της αρεσει παρα πολυ . Θα ειχε πλακα να μαζευομαστε ολοι να γνωριστουμε απο κοντα, αλλα δεν θελει ρε γαμοτο. Εγω γενικα ειναι ανοικτος τυπος

Έλα να σε γνωρίσουμε εσένα ρε φίλε,χωρίς τη γυναίκα σου,....είμαι περίεργος,όπως και άλλοι φαντάζομαι,να δω τι τύπος είσαι.......εγώ πάντως σε κόβω για άτομο,που του αρέσει να δουλεύει κόσμο........ :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
αφου βρισκει να γαμιθει με οποιον θελει. σιγα το σπουδαιο.αλλα της αρεσει το γλυψιμο και το μασαζ. ωρες γλυψιμο τον κωλο και το μουνι .
ασε το μασαζ μονον με λαδια τζονσον γουσταρει
να δοκιμασεις και με motul 20-50

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ρε σοβαρευτητε . Την ρωτησα την δικια μου αμα γινετε ρεζιλι που την βαζω στο ιντερνετ και μου ειπε οχι βεβαια αρκη να βαζω αυτην μονον.
της αρεσει παρα πολυ . Θα ειχε πλακα να μαζευομαστε ολοι να γνωριστουμε απο κοντα, αλλα δεν θελει ρε γαμοτο. Εγω γενικα ειναι ανοικτος τυπος
δικε μου κανονισε να κανουμε κανενα σκηνικο,θα ερθουμε κυριοι,με τα γλυκα μας,τα λουλουδια μας

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ρε παιδια ετσι μου λειει η δικια μου οτι της κανουνε παρα πολυ καμακι και οτι μπορει να παει με οπιον θελει. ξερεις ποσοι στελνουν μυνηματα θα παθετε πλακα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ρε παιδια ετσι μου λειει η δικια μου οτι της κανουνε παρα πολυ καμακι και οτι μπορει να παει με οπιον θελει. ξερεις ποσοι στελνουν μυνηματα θα παθετε πλακα.
λογικο,αφου ειναι καυλα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
δεν εχω ελπιδα δηλαδη;αν κανεις λιγο τα στραβα ματια;
[/quote δεν γινεται . η κατασταση με το ταξιτζη ηταν διαφορετικη. ο τυπος ηταν πρωιν την εποχη που ηταν στο επαγγελμα. τωρα δεν ειναι στο επαγγελμα εχει σοβαρευτει . παντρεμενη γυναικα ειναι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Λαγουδακη δεν εισαι ενταξει, κι αυτο το μωρο για την παρτυ σου το θες τυπε? Ο Λιλας δεν σου ειναι αρκετος? Εμεις που το χαλβαδιαζουμε το νταρντανομωρο τοσο καιρο με το πουλι στο χερι θα μεινουμε παλι  :tickedoff:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
δεν γινεται . η κατασταση με το ταξιτζη ηταν διαφορετικη. ο τυπος ηταν πρωιν την εποχη που ηταν στο επαγγελμα. τωρα δεν ειναι στο επαγγελμα εχει σοβαρευτει . παντρεμενη γυναικα ειναι

μα κι εμεις ρε τυπε σοβαροι ειμαστε, για τι μας περασες, για τιποτα αργοσχολους μαλακες  :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Λαγουδακη δεν εισαι ενταξει, κι αυτο το μωρο για την παρτυ σου το θες τυπε? Ο Λιλας δεν σου ειναι αρκετος? Εμεις που το χαλβαδιαζουμε το νταρντανομωρο τοσο καιρο με το πουλι στο χερι θα μεινουμε παλι  :tickedoff:
καλα παρτε εσεις την χοντρη να παρω εγω τον λιλα,τον αλλο μηνα θα αλλαξουμε ομως

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
[/quote δεν γινεται . η κατασταση με το ταξιτζη ηταν διαφορετικη. ο τυπος ηταν πρωιν την εποχη που ηταν στο επαγγελμα. τωρα δεν ειναι στο επαγγελμα εχει σοβαρευτει . παντρεμενη γυναικα ειναι
ναι αλλα με τους νιγηριανους την πρωτοχρονια;δεν εισαι ενταξει παντως

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
να ρωτησω κατι ασχετο...τα βιντεακια πως τα ανεβαζουμε;

Stories

Νέο!