apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα μην ζηλευειςΚαλά για σένα.......όλος ο κόσμος είναι ένας "τύπος"....![]()
και εσυ τυπος εισαι
ελα μην ζηλευειςΚαλά για σένα.......όλος ο κόσμος είναι ένας "τύπος"....![]()
ελα μην ζηλευεις
και εσυ τυπος εισαι![]()
τυπε μου τι ειπες τωρα?Και η ζαμπονοτυρόπιτα που έφαγες για κολατσιό,τύπος είναι....δε μου κάνει εντυπωση,....![]()
Και η ζαμπονοτυρόπιτα που έφαγες για κολατσιό,τύπος είναι....δε μου κάνει εντυπωση,....![]()
πρωτα πρωτα ειναι ομορφη δευτερον δεν καταλαβαινω και εγω και εκεινη γιατι γινεται ρεζιλιΑ.......και από μυαλό κουκούτσι βλέπω......της αρέσει να γίνεται ρεζίλι
Όμορφη δεν είναι.....οκ,ας πούμε ότι δεν κοιτάς την εμφάνιση...πάω πάσο
Λεφτά δεν έχει....απ'όσο έχεις πει
Έξυπνη δεν είναι.....
Εεεεεε τότε τι της βρίκεες πάνω της,θέλω να ξέρω,γιατί εσύ θα μας μουρλάνεις μου φαίνεται.....![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα ρε φιλε. Η γυναικα μου εχει απαιτησεις στο κρεβατι και δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω μπορει να την καλυψει. δεν ξερετε τι γλυψιμο πρεπει να κανω και στο μουνι και κυριως τον κωλο τηςΟχι τύπε μου μην το κάνεις αυτό γιατί γαμάω ότι βρεθεί μπροστά μου αυτή τη στιγμή και μπορεί να σε πάρω και εσένα και τη χοντρή κωλαντεράδα
σιγα ρε φιλε. Η γυναικα μου εχει απαιτησεις στο κρεβατι και δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω μπορει να την καλυψει. δεν ξερετε τι γλυψιμο πρεπει να κανω και στο μουνι και κυριως τον κωλο της
ειναι γυναικα που ξερει τι θελει
αφου βρισκει να γαμιθει με οποιον θελει. σιγα το σπουδαιο.αλλα της αρεσει το γλυψιμο και το μασαζ. ωρες γλυψιμο τον κωλο και το μουνι .ξύπνησαν οι ελεεινίδες τύπε!!!
ΤΕΛΙΚΑ ποιος πηδηξε ποιον ?
αφου βρισκει να γαμιθει με οποιον θελει. σιγα το σπουδαιο.αλλα της αρεσει το γλυψιμο και το μασαζ. ωρες γλυψιμο τον κωλο και το μουνι .
ασε το μασαζ μονον με λαδια τζονσον γουσταρει
ναι αλλά δεν είναι όλοι οι γαμιάδες το ίδιο...
αλλοί μπορούν. αλλοι δεν μπορούν. αλλοι δεν μπόρεσαν ποτε
δεν ξέρεις τι φόλα κυκλοφορεί στην πιάτσα
Αντιγόνη όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι![]()
![]()
![]()