Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
265
Πόντοι
36
τι σχεση εχει ο λιλασ και ο ταξιτζης με την γυναικα μου. Η Δικια μου ειναι πληθορικη και εξυπνη γυναικα με αξιοπρεπεια και σεξ απιλ

Να κάνετε ένα τρενάκι τύπε μου. Και μετά να μας ποστάρετε εικόνες από τη μάχη του Δράμαλη

Επισκέπτης
τι σχεση εχει ο λιλασ και ο ταξιτζης με την γυναικα μου. Η Δικια μου ειναι πληθορικη και εξυπνη γυναικα με αξιοπρεπεια και σεξ απιλ

Αν σου πω ότι η γυναίκα σου έχει IQ <75,και ο κόμης δράκουλας μπροστά της,είναι σέξυ.....θα σε γειώσω;;;;;;;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
265
Πόντοι
36
Αν σου πω ότι η γυναίκα σου έχει IQ <75,και ο κόμης δράκουλας μπροστά της,είναι σέξυ.....θα σε γειώσω;;;;;;;

Πέφτεις έξω η Αννούλα μία χαρά έξυπνη είναι. O τύπος ο bbw έχει iq σαν μίας γλάστρας με σπανάκι

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
265
Πόντοι
36
Εντάξει ανακαλώ. Το θέμα είναι ότι το κομμάτι παλιώνει επικύνδινα με τις ιστορίες του παπατζή και της Ονουφρίας του. Να έπιανε τουλάχιστον κανένα καινούργιο κλάδο να πω εντάξει. Να ολοκληρωθεί και το αλλαξοκώλιασμα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Εχω πιει 15 μπυρες και ακούω την 9 του Μπετόβεν υσική τα εχω παιξει τελειώς η χοντρη δεν ειναι εδω ειναι με ταπαιδια στο χωριο . Την θέλω ρε γαμώτο θελω  τον ασπρο τεράστιο κώλο της και το ξυρισμένο μουνί της.Θελω να γλυψω την κωλοτηπήδα της να της ξεσκίσω την κωλάρα της.Τώρα ψηνει μπριζόλες εξω στην αυλή.Ποσο μου αρεσει να της γλυφω το μουνι .Την αλλη βδομάδα παω στο χωριο και μου εχει ετοιμο το μουνι της ξυρισμένο για γαμησι. Πολυ θα ηθελα να δητε να την γαμαω πραγματηκα ζωντανά.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
θέλω να με δείτε να την γαμαω .....πολυ θα ηθελα να πηγαιναμε σε ενα ξενοδοχειο να μας βλεπατε
αλλα δυστυχως αυτο προς το παρον δεν γινετε.
θα βαλω λοιπον βιντεο να μας δειτε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Προς θεού, μην βάλεις τωρα το βίντεο. μπιζζζζζζ

Μολίς εφαγα και θα ξεράσω, άστω για το απόγευμα με τον καφέ  :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εχω πιει 15 μπυρες και ακούω την 9 του Μπετόβεν υσική τα εχω παιξει τελειώς η χοντρη δεν ειναι εδω ειναι με ταπαιδια στο χωριο . Την θέλω ρε γαμώτο θελω  τον ασπρο τεράστιο κώλο της και το ξυρισμένο μουνί της.Θελω να γλυψω την κωλοτηπήδα της να της ξεσκίσω την κωλάρα της.Τώρα ψηνει μπριζόλες εξω στην αυλή.Ποσο μου αρεσει να της γλυφω το μουνι .Την αλλη βδομάδα παω στο χωριο και μου εχει ετοιμο το μουνι της ξυρισμένο για γαμησι. Πολυ θα ηθελα να δητε να την γαμαω πραγματηκα ζωντανά.
Δουκα, τρεμω στη σκεψη να φτασεις και στις 50 μπυρες.

Επισκέπτης
θέλω να με δείτε να την γαμαω .....πολυ θα ηθελα να πηγαιναμε σε ενα ξενοδοχειο να μας βλεπατε
αλλα δυστυχως αυτο προς το παρον δεν γινετε.
θα βαλω λοιπον βιντεο να μας δειτε

Βαλ΄το ξεμέθυστος όμως.....γιατί σε βλέπω να βάζεις άλλα αντί άλλων....... :jerking:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
τωρα εβγαλα φωτο τα βρακια της θα τα δειτε σε λιγο

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
δεν μπορω να της ανεβασω ειναι αρκετα μεγαλες οι φωτο με τις κιλωτες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τι εγινε χυστη μου (που λεει και μια μορφη του site) ακομα δεν καταφερες να τις ανεβασεις τις φωτος? Βαλε να δουμε κανα στρινγκακι της Αννουλας να κατακαυλωσουμε  :headbang:
Τη φανταζομαι τη χοντρη με τον κουραδοκοφτη χωμενο μεσα στην κωλοχαραδρα κι εχω ρεψει  :S

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν πειράζει καυλέα... βαλε τις άλλες που είναι χωρίς κιλότα. Λογικά θα είναι λίγο μικρότερες σε μέγεθος. :boobies: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom