Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με λιγα λογια ο ταριφας γαμει και δερνει...τυπε γαμαγε την χοντρη και ο τυπος μας, επαιρνε ματι
ξαφνικα αρχισε να την σφαλιαρωνει ο ταριφας...
Με λιγα λογια ο ταριφας γαμει και δερνει...τυπε γαμαγε την χοντρη και ο τυπος μας, επαιρνε ματι
ξαφνικα αρχισε να την σφαλιαρωνει ο ταριφας...
αυτο σε πειραξε;και οχι που πηγε να σου ξεχαρβαλωσει την βαλβιδα;αστον ειναι χαμηλου επιπεδου . Δεν προκειτε να τον ξανακαλεσω σπιτι. Ερχετε τρωει πινει.
τελιωσε . ασε που η γυναικα μου τον γλυκοκοιταζει γιατι εχει δουλεια ενω εγω δεν εχω.
κλειδωνει η πορτα απο σημερα
Για σε παρακαλω.Για ενα κουτελο υπαρχουμε .αυτο σε πειραξε;και οχι που πηγε να σου ξεχαρβαλωσει την βαλβιδα;
τυπε συμφωνωαστον ειναι χαμηλου επιπεδου . Δεν προκειτε να τον ξανακαλεσω σπιτι. Ερχετε τρωει πινει.
τελιωσε . ασε που η γυναικα μου τον γλυκοκοιταζει γιατι εχει δουλεια ενω εγω δεν εχω.
σωστος..αλλα ο αντρας πρεπει να ειναι αντραςΓια σε παρακαλω.Για ενα κουτελο υπαρχουμε .
χαχαχα οκ βίτσια είναι αυταδεν τους πληρωσε, τους βοηθησε οικονομικα, η γυναικα του δεν ειναι πορνη για να πληρωνεται, ειναι κυρια
Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.
οντως ειναι μαλακας για να την πεσει στο στεφανι σου...μα στην αρχη εγραψες οτι σε πηδηξε και εσεναηταν παλιος φιλος. Ερχοταν σπιτι πολλεσ φορες οταν ελειπε η γυναικα μοιυ και πιναμε μπυρεσ.
εγω του εβαζα κατι βιντεο με την γυναικα μου γυμνη. Μου ελεγε παντα πως και την γαμαω αυτη την φαλαινα και αλλα πολλα. Κατοπιν γιναμε οικογενιακοι φιλοι αλλα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ μαλακας.
Οσο για την βαλβιδα δεν μου την πειραξε
Μην εισαι χαζος το μερος σου πηρε οταν πηγε να σε γαμησει ο ταριφας. Τωρα το οτι τον γλυκοκοιταζει ειναι μια κουβεντα, εσενα αγαπαει. Αλλα καλου κακου κλειδωσε και την πορτα. Μη φερει τιποτα μπυρες για να σε καλοπιασει. Αυτος θελει να τελειωσει την δουλεια που αφησε στη μεση[size=18pt]Θα σε γαμησει, προσεχε[/size]αστον ειναι χαμηλου επιπεδου . Δεν προκειτε να τον ξανακαλεσω σπιτι. Ερχετε τρωει πινει.
μην το δείτε *P
Μηπως να κανεις και εσυ καμια χαλαουα την ιδια ωρα;αυτο κανει παντα πρωτου ερθει ο ταξιτζης
στην κολοτρυπιδα;Μηπως να κανεις και εσυ καμια χαλαουα την ιδια ωρα;
Για να μην τρεχει την τελευταια στιγμηστην κολοτρυπιδα;