Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αστον ειναι χαμηλου επιπεδου . Δεν προκειτε να τον ξανακαλεσω σπιτι. Ερχετε τρωει πινει.
τελιωσε . ασε που η γυναικα μου τον γλυκοκοιταζει γιατι εχει δουλεια ενω εγω δεν εχω.
κλειδωνει η πορτα απο σημερα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αστον ειναι χαμηλου επιπεδου . Δεν προκειτε να τον ξανακαλεσω σπιτι. Ερχετε τρωει πινει.
τελιωσε . ασε που η γυναικα μου τον γλυκοκοιταζει γιατι εχει δουλεια ενω εγω δεν εχω.
αυτο σε πειραξε;και οχι που πηγε να σου ξεχαρβαλωσει την βαλβιδα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε συμφωνω
ειναι αξεστος
να κανεις παρεα με τους νιγηριανους καλυτερα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ηταν παλιος φιλος. Ερχοταν σπιτι πολλεσ φορες οταν ελειπε η γυναικα μοιυ και πιναμε μπυρεσ.
εγω του εβαζα κατι βιντεο με την γυναικα μου γυμνη. Μου ελεγε παντα πως και την γαμαω αυτη την φαλαινα και αλλα πολλα. Κατοπιν γιναμε οικογενιακοι φιλοι αλλα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ μαλακας.
Οσο για την βαλβιδα δεν μου την πειραξε

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.

Τα ηθελε και εσενα ο κωλος σου.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ηταν παλιος φιλος. Ερχοταν σπιτι πολλεσ φορες οταν ελειπε η γυναικα μοιυ και πιναμε μπυρεσ.
εγω του εβαζα κατι βιντεο με την γυναικα μου γυμνη. Μου ελεγε παντα πως και την γαμαω αυτη την φαλαινα και αλλα πολλα. Κατοπιν γιναμε οικογενιακοι φιλοι αλλα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ μαλακας.
Οσο για την βαλβιδα δεν μου την πειραξε
οντως ειναι μαλακας για να την πεσει στο στεφανι σου...μα στην αρχη εγραψες οτι σε πηδηξε και εσενα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αυτο κανει παντα πρωτου ερθει ο ταξιτζης

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μην εισαι χαζος το μερος σου πηρε οταν πηγε να σε γαμησει ο ταριφας. Τωρα το οτι τον γλυκοκοιταζει ειναι μια κουβεντα, εσενα αγαπαει. Αλλα καλου κακου κλειδωσε και την πορτα. Μη φερει τιποτα μπυρες για να σε καλοπιασει. Αυτος θελει να τελειωσει την δουλεια που αφησε στη μεση[size=18pt]Θα σε γαμησει, προσεχε[/size]

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
θελω να σας ρωτησω ειλικρινα αν σας αρεσει αυτο το βιντεο και ο τροπος που ξυριζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom