dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ξυραφακι τι μαρκα ειναι τυπε??γιατι κιτρινο πρωτη φορα βλεπω...θελω να σας ρωτησω ειλικρινα αν σας αρεσει αυτο το βιντεο και ο τροπος που ξυριζετε
το ξυραφακι τι μαρκα ειναι τυπε??γιατι κιτρινο πρωτη φορα βλεπω...θελω να σας ρωτησω ειλικρινα αν σας αρεσει αυτο το βιντεο και ο τροπος που ξυριζετε
Για να μην τρεχει την τελευταια στιγμη
τι μαρκα ειναι ρωτησα...για τα υπολοιπα δεν θα σχολιασω...κιτρινο ξυραφακι εχει δεν σου αρεσει. Μουνοχειλα παντος ΠΡΩΤΑ
Όλα τα λεφτα ειναι ο ηχος!!
μην το δείτε *P
υπάρχουν ΑΚΟΜΑ ΗΡΩΕΣ......
Μαλλον οτι οι μπυρες που αγοραζει ο "γρηγορος" ειναι ληγμενες!!!Ο ταρίφαμαν είναι απόδειξη πως υπάρχουν ΑΚΟΜΑ ΗΡΩΕΣ......
το ξυραφι η η χοντρη;Πρωτα ξυριζει το πανω μερος με μαλακες και ωραιες κινησεις
μετα πλησιαζει τα μουνοχειλα που τα τραβαει προσ τα εξω για να τα ξυρισει καλυτερα
οταν τελειωνει βαζι μπολικο λαδι και το τριβει για να μην ερεθιστει
το ξυραφι η η χοντρη;
Σημερα παντως ειδα και το προσωπο της και έμαθα οτι την λενε Αννα.
που το ειδεσ το προσωπο ?
Εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ. Αυτα εδειχνες στον ταριφα και σου ελεγε μαλακιες. Ταχα μου φαλαινα και αλλα τετοια. Σταχτη στα ματια σου εριχνε, την γουσταρε φιλε, ειναι πολυ καυλα η γυναικα σου. Εχεις κανενα βιντεο που να γαμιοσαστε. Αν εχεις ρηξ το, τωρα που μας εφτιαξεςθελω να σας ρωτησω ειλικρινα αν σας αρεσει αυτο το βιντεο και ο τροπος που ξυριζετε
πρεπει να εισαστε ανωμαλοι για να μην σας αρεσει αυτη η κορμαρα
μερικες φορες μου ξεφευγει και δειχνω προσοπο .πες πιο βιντεο εινα να το σβυσωΣτο βιντεο φαινεται.
Καλα, δεν ειδες το βιντεο? Υποτιθεται οτι εσυ το τραβηξες.