lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν σου αρεσει;Φιλε αυτη ειναι η γυναικα σου;;; Αν ημουν εγω ο ταριφας και εισαι 70 κιλα και εγω με τον κωλο σου θα ασχολουμουν
δεν σου αρεσει;Φιλε αυτη ειναι η γυναικα σου;;; Αν ημουν εγω ο ταριφας και εισαι 70 κιλα και εγω με τον κωλο σου θα ασχολουμουν
δεν στον ακουμπησε καθολου;καλα ρε τι αντρας εισαι εσυ;αφησες την γυναικα σου μονη της και εφυγες;
το θεμα ειναι αν του την ακουμπησανε...Τυπε το κανει συχνα αυτο ο παμμεγιστος, την ειχε κοπανησει και τοτε που του τη δειρανε οι Σαρακηνοι, αλλα δεν ειναι κατι το μεμπτο, ειναι τακτικη υποχωρηση.
Εχεις δικιοΜαλλον εννοεις μην αγχωνεσ[size=18pt]ΑΙ[/size]... ετσι δεν ειναι??
αχ λαγουδακι λαγουδακι ξυλο που θα το φας.....
Ποια ανδικη τιμη ρε ξεφτιλα;Που σου πηδηξε την γυναικα;ο φιλος ο ταξιτζης ειναι ελληνας και καθαρος . Απλως μασ κοροιδευε και τους δυο και κυριως την γυναικα μου για τα κιλα της. Προσπαθησε να μου την χωσει αλλα εγω κρατησα την ανδρικη μου τιμη και του ξεφυγα
ηταν λιομα ρε τυπε απτις μπυρεςΠοια ανδικη τιμη ρε ξεφτιλα;Που σου πηδηξε την γυναικα;
Που κρυφτηκες ρε;Πισω απο τις κουρτινες και περιμενες να φυγει;
Ίσα που του τον ακούμπησε.τυπε τελικα στον εβαλε η οχι?
Αν ηταν τετοιο μουνάκι η γυναίκα σου και γω θα σε πήδαγα!!!!
Ποια ανδικη τιμη ρε ξεφτιλα;Που σου πηδηξε την γυναικα;
ναι ρε κρυφτικα κακο ειναι. Αφου την εβριζε και της εριξε και μερικες φαπες. Εγω το εσκασα πηγα στην κουζινα. ειχα κατουριθει απο τον φοβο μου και μπαινει ο μεσα στην κουζινα και μου λεει να κατεβασω τα παντελονια. εγω το εκανα απο φοβο και τοτε η δικια μου τον αρχισε με τα μαξιλαρια.
ναι ρε κρυφτικα κακο ειναι. Αφου την εβριζε και της εριξε και μερικες φαπες. Εγω το εσκασα πηγα στην κουζινα. ειχα κατουριθει απο τον φοβο μου και μπαινει ο μεσα στην κουζινα και μου λεει να κατεβασω τα παντελονια. εγω το εκανα απο φοβο και τοτε η δικια μου τον αρχισε με τα μαξιλαρια.
ο φιλος ο ταξιτζης ειναι ελληνας και καθαρος . Απλως μασ κοροιδευε και τους δυο και κυριως την γυναικα μου για τα κιλα της. Προσπαθησε να μου την χωσει αλλα εγω κρατησα την ανδρικη μου τιμη και του ξεφυγα
Ποια ανδικη τιμη ρε ξεφτιλα;Που σου πηδηξε την γυναικα;
αντισθένη εχεις καταλάβει οτι οτι θρεντ ανοιγει ο καθένας τελευταια ειναι ντιπ για ντιπ?
Ψαξε να βρεις τι φταίει αγαπητε αντμιν
[size=16pt] [/size]τι λες ρε τυπε, εσυ αν ειχες τετοια γυναικα δε θα προτιμουσες να στην πηδανε αλλοι απο το να πρεπει να την πηδηξεις εσυ?
Αρπα κι αυτην