Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Εγώ θέλω τη χοντρή να κάνει ακάουντ υποψιάζομαι ότι θα μαζέψει πολλά πελατάκια το γκομενάκι

Επισκέπτης
Εγώ θέλω τη χοντρή να κάνει ακάουντ υποψιάζομαι ότι θα μαζέψει πολλά πελατάκια το γκομενάκι

Να κάνει μπας και κάνει λίγο γυμναστική......για τα δεδομένα της φούσκας,ακόμα και η πληκτρολόγηση,θεωρείτω γυμναστική.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Αυριο θα σας βαλω να δειτε πως ξυριζονται τα μουνια ....χα χα
αληθεια η γυναικες σας το ξυριζουν

Επισκέπτης
Εμένα η γυναίκα μου έχει χόμπι να ξυρίζει παπάδες :birdman:

της ειπα να μπει και να μιλησει με δικος της λογαριασμο αλλα δεν θελει.
οριστε δες τε εδω που χορευει και αυτο γυμναστικη ειναι

χορευει πριν το γαμησι

Παρ'της και ένα διάδρομο,μπας και χάσει κανά-δύο-τρία STONES

Επισκέπτης
Και 1 αποκάλυψη:

Ο άνδρας μπιμπιλάβερ ποτέ δε γράφει στον υπολογιστή ο ίδιος......αλλά γράφει η γυναίκα του....ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν κάθεται σε μια καρέκλα,και πετάει τις κοτσάνες του,και τις γράφει η γυναίκα του στο κομπιούτερ....όσα καταλαβαίνει δηλαδή

Γιατί δε γράφει ο ίδιος;;; Πολύ απλά γιατί είναι μονίμως τύφλα στο μεθύσι.....βγάλτε συμπέρασμα..... :rolleyes: ;) ;) ;) ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε κιθαρα, στους ποσους βαθμους εχεθς ρυθμισει τον απολυτο? κανει ζεστη  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε κιθαρα, στους ποσους βαθμους εχεθς ρυθμισει τον απολυτο? κανει ζεστη  :grin:
URL]]

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Και 1 αποκάλυψη:

Ο άνδρας μπιμπιλάβερ ποτέ δε γράφει στον υπολογιστή ο ίδιος......αλλά γράφει η γυναίκα του....ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν κάθεται σε μια καρέκλα,και πετάει τις κοτσάνες του,και τις γράφει η γυναίκα του στο κομπιούτερ....όσα καταλαβαίνει δηλαδή

Γιατί δε γράφει ο ίδιος;;; Πολύ απλά γιατί είναι μονίμως τύφλα στο μεθύσι.....βγάλτε συμπέρασμα..... :rolleyes: ;) ;) ;) ;)

Ρε bbw τώρα καταλαβαίνω πως μπορείς και πηδάς τη χοντρή. Είσαι κρασοπατέρας δλδ τύπε μου; Ετσι εξηγείται η διαστροφή. Μπας και πρέπει να το αλλαξεις σε potis lover ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom