Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φαντάζομαι τρελό τριολέ με Λιλα, μπι μπι και Αννούλα. η χοντρή να τρέχει πανικόβλητη με το κωλόχαρτο στον κώλο και το Λιλα να τον ακουμπάει στον Μπι μπι

Καύλωσα ρε πούστη μου!!!!
ξεχασες την γιωτα τυπε :grin:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Φαντάζομαι τρελό τριολέ με Λιλα, μπι μπι και Αννούλα. η χοντρή να τρέχει πανικόβλητη με το κωλόχαρτο στον κώλο και το Λιλα να τον ακουμπάει στον Μπι μπι

Καύλωσα ρε πούστη μου!!!!
Τετοιο σεναριο ουτε ο Φωσκολος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taxidriver

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι ο φιλος του ο ταξιτζης  ?
ΟΧΙ Κια φιλος με αυτο τον ηλιθιο. Την γυναικα του γαμαγα παλια ....τωρα σπανια γιατι τη σιχενομαι απο το λιπος που εχει

μαλακα ββλοβερ αμα ξανασχολιθης μαζι μου την επομενη φορα θα σε γαμισω κανονικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΧΙ Κια φιλος με αυτο τον ηλιθιο. Την γυναικα του γαμαγα παλια ....τωρα σπανια γιατι τη σιχενομαι απο το λιπος που εχει

τυπε αυτο που ειπες ειναι αληθεια?
κατουριεται στο καφενειο και παει στην χοντρη να τον αλλαξει? :2funny:

taxidriver

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τυπε αυτο που ειπες ειναι αληθεια? na
κατουριεται στο καφενειο και παει στην χοντρη να τον αλλαξει? :2funny:
ναι τον μαλακα ολοι γελανε μαζι του στο καφενειο. Οχι μονον τον αλλαζει αλλα οταν του περνει τσιμπουκια την εχει κατουρισει κιολας . του φευγουν απο το πολυ μεθυσι
ασε φιλε πολυ ξεφτιλα . η χοντρη αμα την δειτε πραγματικα θα παθετε πλακα . στα βιντεο ειναι αδυνατη χα χα χα χα

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν παιζοσαστε λεμεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι τον μαλακα ολοι γελανε μαζι του στο καφενειο. Οχι μονον τον αλλαζει αλλα οταν του περνει τσιμπουκια την εχει κατουρισει κιολας . του φευγουν απο το πολυ μεθυσι
ασε φιλε πολυ ξεφτιλα . η χοντρη αμα την δειτε πραγματικα θα παθετε πλακα . στα βιντεο ειναι αδυνατη χα χα χα χα
τυπε οτι την κατουραει το εχει πει και σε εμας
επισης μας ειχε πει οτι εσυ οταν πηγες να την γαμησεις την πλακωσες στον ξυλο
και μετα πηγες να δειρεις και αυτον αλλα τελικα του τον ακουμπησες μονο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

τυπε ο bbwlover μας εχει πει οτι εισαι λεει μεγαλη πουστρα, καθεσαι λεει και σε στραποναρει η χοντρη, ειναι αληθεια?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ

εχεις καθαρο κουτελο στην κοινωνια, εγω μαζι σου ειμαι  :rockon:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Εγώ πάλι πιστεύω τον ταρίφα Αν αυτά που λέει μπι μπι είναι αλήθεια τότε θέλω να μου κάνεις μία χάρη. Θα σου σκάσω εσένα και της φλομπας σου ένα διακοσάρι, για να γίνετε και οι δύο οι σκατιέρες μου. Θέλω να σας χέσω και τους δύο.    :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

ρε συ δεν ισχύει αυτό!
η κάμερα πάντα βάζει κιλά
άρα σίγουρα από κοντα είναι πιο κομψή η αννούλα
μη γίνεσαι κακός τώρα

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36

Το γεγονός Γιάννη Αγιάννη ότι γνωρίζει το καφενείο δεν σου λέει τπτ δλδ;;; Πάλι λες παπάτζες.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Petite το γκομενέτο  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είπα ότι είναι και πετίτε αλλά δε βλέπετε? σφάζονται τα παλικάρια στην ποδιά της!
Χαμός για την Αννούλα!
Παρεμπιπτόντως, ομιλείτε την γαλλικήν κε φιδέμπορα?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Je comprend un peu de francais, mais pas tre bien

Πήγαινα πολύ παλιά αλλα ουσιαστικά πλέον τα έχω ξεχάσει αγαπητή Αντιγόνη.

Μπι μπι το πρωί είχα τρελές κατουρόκαβλες και φαντάστηκα τη Γιώτα να στραπονάρει, εσένα, τη Λίλα και τη μπουχέσα  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
δεν είπα ότι είναι και πετίτε αλλά δε βλέπετε? σφάζονται τα παλικάρια στην ποδιά της!
Χαμός για την Αννούλα!
Παρεμπιπτόντως, ομιλείτε την γαλλικήν κε φιδέμπορα?

Επί τη ευκαιρία καλωσήρθες αν και σε ξέσκισαν λίγο οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας και οι φλόμπες στο άλλο thread

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom