Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Επί τη ευκαιρία καλωσήρθες αν και σε ξέσκισαν λίγο οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας και οι φλόμπες στο άλλο thread

χαχα
μερσί!
:)
τι σε κάνει να πιστεύεις όμως ότι εδώ θα είναι πιο ευγενικοί?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
χαχα
μερσί!
:)
τι σε κάνει να πιστεύεις όμως ότι εδώ θα είναι πιο ευγενικοί?
μην αγχωνεσαι ετσι ειναι εδω.ο ενας προσπαθει να δειξει οτι ειναι πιο εξυπνος απο τον αλλο.θα συνηθισεις

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Δεν είναι θέμα ευγένιας. Είναι να έχεις γερό στομάχι. Είσαι καινούργια θα μάθεις. Εγώ δεν πόσταρα τπτ για σχεδόν τρία χρόνια, σπάνια έγραφα. Πρέπει πρώτα να μελετήσεις λίγο την προσωπικότητα των ανθρώπων εδώ πέρα για να καταλάβεις πως λειτουργούν. Εδώ θα δεις το πιο καυστικό χιούμορ και την μεγάλη διαμάχη ανδρών και γυναικών. Κάθε καρυδιάς καρύδι που λέμε

Να όπως καλή ώρα ο παμμέγιστος bbwlover και το φίνο γυναικάκι του

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ
τον ξερουν ολοι ως ο bbwlover ο κατουρλιτσας!μιλαμε για τετοια υπολειψη!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είναι θέμα ευγένιας. Είναι να έχεις γερό στομάχι. Είσαι καινούργια θα μάθεις. Εγώ δεν πόσταρα τπτ για σχεδόν τρία χρόνια, σπάνια έγραφα. Πρέπει πρώτα να μελετήσεις λίγο την προσωπικότητα των ανθρώπων εδώ πέρα για να καταλάβεις πως λειτουργούν. Εδώ θα δεις το πιο καυστικό χιούμορ και την μεγάλη διαμάχη ανδρών και γυναικών. Κάθε καρυδιάς καρύδι που λέμε

Να όπως καλή ώρα ο παμμέγιστος bbwlover και το φίνο γυναικάκι του

σόρυ αλλά δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος
δεν κάθομαι να υπεραναλύω.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
σόρυ αλλά δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος
δεν κάθομαι να υπεραναλύω.

Σού λέω τι έκανα εγώ. Τώρα το τι θα κάνεις εσύ εδώ πέρα είναι δικό σου ζήτημα, όμως αλήθεια στο σάιτ αυτό πως αποφάσισες να γραφτείς;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μαγκες το θεμα αυτο ειναι καθαρα για χαβαλε και θα σας παρακαλουσα πολυ να μεινει ετσι! Οσοι/οσες θελετε να καυλαντισετε, να αμπελοφιλοσοφησετε και να κανετε επιδειξη κουλτουρας και μορφωσης θα σας παρακαλουσα να πατε σε αλλο θεμα, μη μας το γαμησετε κι αυτο!

Ευχαριστω!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
267
Πόντοι
36
Μαγκες το θεμα αυτο ειναι καθαρα για χαβαλε και θα σας παρακαλουσα πολυ να μεινει ετσι! Οσοι/οσες θελετε να καυλαντισετε, να αμπελοφιλοσοφησετε και να κανετε επιδειξη κουλτουρας και μορφωσης θα σας παρακαλουσα να πατε σε αλλο θεμα, μη μας το γαμησετε κι αυτο!

Ευχαριστω!

Μου αρέσεις γιατί είσαι σταθερός στη χοντρή  :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ΟΧΙ Κια φιλος με αυτο τον ηλιθιο. Την γυναικα του γαμαγα παλια ....τωρα σπανια γιατι τη σιχενομαι απο το λιπος που εχει

μαλακα ββλοβερ αμα ξανασχολιθης μαζι μου την επομενη φορα θα σε γαμισω κανονικα
θα του κλασεις τα αρχιδια μαλακα ταριφα,και προσεχε πως μιλας για τον bbwlover γιατι θα ερθουμε και θα σου χυσουμε το ταξι μαζι με τον πελατη,αντε μαλακα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
θα του κλασεις τα αρχιδια μαλακα ταριφα,και προσεχε πως μιλας για τον bbwlover γιατι θα ερθουμε και θα σου χυσουμε το ταξι μαζι με τον πελατη,αντε μαλακα

ασε με εχει απογοητευσει ο τυπος μας, μου φαινεται εχει αραξει σε καμια παραλια με μπυρονια και μας εχει αφησει εδω μονους μας να υπερασπιζομαστε την τιμη και την υποληψη του

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
ασε με εχει απογοητευσει ο τυπος μας, μου φαινεται εχει αραξει σε καμια παραλια με μπυρονια και μας εχει αφησει εδω μονους μας να υπερασπιζομαστε την τιμη και την υποληψη του
Εμένα πάντως μου φαίνεται πως είναι το ίδιο άτομο ο bb και ο ταρίφας.

Επισκέπτης
Σε λίγο θα κάνει ακάουντ και η μάνα του μπιμπιλάβερ....επειδή την έχει αναφέρει και αυτήν...... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom