Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν μου ειπατε σας αρεσε το βιντεο. Να τραβηξω και αλλα ??
τυπε θελουμε ενα που εσυ θα εισαι ντυμενος λυκος και η χοντρη κοκκινοσκουφιτσα
ή μαλλον χοντροσκουφιτσα :grin:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δε καταλαβαίνει απο αυτου του είδους τη τιμωρία. :s&m_1: :s&m_1: Κόψε της το βραδυνό και θα γίνεις ο Άρχοντας της στα οπα οπα θα σε έχει για ένα κομμάτι πίτσα :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τράβα και βίντεο,τράβα και καζανάκι και τράβα και τα μαλλιά που δεν έχεις....σε αφήνω να δεις μόνος σου,που πρέπει να το κόψεις με τις σαχλαμάρες με τη χοντρή,με τις φώτο τα βίντεο και τις λωρίδες...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τυπε μηπως ζηλευεις που ο παμμεγιστος χαιρεται τετοιο κορμι? :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης θελουμε βιντεο με την χοντρη να σε σηκωνει στον αερα..... :grin:

Επισκέπτης
τυπε μηπως ζηλευεις που ο παμμεγιστος χαιρεται τετοιο κορμι? :2funny:

Τι λες μωρέ,παλάβωσες;;; Και σεις τι το σιγοντάρετε;;;;; Πε΄τιε το του στα ίσα ότι αυτό που κάνει έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας και έχει καταντήσει αηδία,και εμμονή με το να ασχολείται συνεχώς μόνο με ένα πράγμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
θα την βαλω την γυναικα μου να σας γραψει και να τα εξηγησει ολα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχω λουριδα αλλο πραμα. Της φωναζω και μου την φερνει οταν ειναι η ωρα να φαει ξυλο.
σημερα το απογευμα θα της κανω το κωλο κατακοκκινο
Σιγα να μην καταλαβε, οτι την εδερνες !!!  :s&m_1: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:
Με τοσο παχος στον εγκεφαλο, δεν ειναι παχυσαρκη, ανεγκεφαλη ειναι !!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πάντως πέρα από τη πλάκα......μπάρμπεκιου λάβερ θα μπορούσες να γίνεις ζάπλουτος με το βίτσιο που έχεις για τις χοντρές.....ξέρεις πόσες χοντρές θα πλήρωναν για να τις γαμήσουν επειδή δε τους κάθεται κανείς;;;;; Τι κάθεσαι λοιπόν; Πήγαινε σε κανένα φαστφουντάδικο και θα βρεις αυτό που ζητάς και θα τα κονομήσεις........ :jerking: ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα την βαλω την γυναικα μου να σας γραψει και να τα εξηγησει ολα
τυπε μονο προσεχε μην στην γαμησει κανενας απο εδω
μην τους βλεπεις που βριζουν,ειναι για παραπλανηση δικε μου

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πάντως πέρα από τη πλάκα......μπάρμπεκιου λάβερ θα μπορούσες να γίνεις ζάπλουτος με το βίτσιο που έχεις για τις χοντρές.....ξέρεις πόσες χοντρές θα πλήρωναν για να τις γαμήσουν επειδή δε τους κάθεται κανείς;;;;; Τι κάθεσαι λοιπόν; Πήγαινε σε κανένα φαστφουντάδικο και θα βρεις αυτό που ζητάς και θα τα κονομήσεις........ :jerking: ;)
Τα  ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΤΣ δεν εκλεισαν ???  :think:

Επισκέπτης
Τα  ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΤΣ δεν εκλεισαν ???   :think:

;;;;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να κλείσει η μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ...πως σου ήρθε;;; :think: :think: :think: :think: :think:

μονο στο συνταγμα ειχαν μεινει
και αυτα τα εσπασαν οι μπατσοι :2funny:

Να τα σπάσουν ναι....αλλά να κλείσουν;;;;; Απίθανο....εδώ κοντά πάντως έχουμε μακ :think:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να κλείσει η μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ...πως σου ήρθε;;; Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....

Εγω παντως 3 μαγαζια που ηξερα, εκλεισαν !!!

Επισκέπτης
Που να βρει, τοτε αλλες ανεγκεφαλες ???  :think: :think: :think: :think: :think:

Σε καμιά ταβέρνα,στα μπουζούκια καμιά χοντρή που τα έχει πιει,χορεύει και σωριάζεται χάμω,στο μετρό,σε ψητοπωλείο,κτλ.....δόξα τω θεώ από χοντρές ΝΑ (με το συμπάθειο).....δε θα έχει πρόβλημα ο μπάρμπεκιου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπαρμπεκιου λοβερ τι ψηνεις στο μπαρμπεκιου;πανσετες ή λουκανικα τρωει η χοντρη;

Επισκέπτης
Και σε διαιτολογικό κέντρο επίσης.......να τον ρωτήσει ο ιατρός "γιατί ήρθατε εδώ κύριε; αφού εσείς είστε μια χαρά στο βάρος".....και εκείνος να απαντήσει "για να γνωρίσω υπέρβαρες κυρίες"......τέζα ο ιατρός :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom