Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το μουστακι θα το ξυρισεις ή οχι τυπε? :2funny:
Τυπε εχασες τρελο επεισοδιο,βγηκε ενας και ελεγε οτι κολησε κατι απο μια γκομενα.εφαγε τετοιο κραξιμο που μετα απο λιγο βγηκε και εελεγε προσοχη προσχη μου εκλεψαν τον λογαριασμο,
αυτα που εγραφα δεν τα εγραφα εγω. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αλλά θα αφήσω τις κεραίες στο κεφάλι,και την ουρά....άλλη ερώτηση; :idiot:
ετσι?
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε εχασες τρελο επεισοδιο,βγηκε ενας και ελεγε οτι κολησε κατι απο μια γκομενα.εφαγε τετοιο κραξιμο που μετα απο λιγο βγηκε και εελεγε προσοχη προσχη μου εκλεψαν τον λογαριασμο,
αυτα που εγραφα δεν τα εγραφα εγω. :2funny:
δικε μου πως δεν το ειδα
αφου εγραψα και πολλα ποστ στο θρεντ

ο χλαμυδιας :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παιδια ηρεμιστε. Το ξερω πως γουσταρετε την χοντρη γυναικα μου αλλα ειναι για τα δικα μου δοντια μονον. χα χα

Επισκέπτης
παιδια ηρεμιστε. Το ξερω πως γουσταρετε την χοντρη γυναικα μου αλλα ειναι για τα δικα μου δοντια μονον. χα χα

Να την χαίρεσαι......τουλάχιστον μπορούσες να τη σηκώσεις στο γάμο,και αν την κουβαλήσεις σπίτι;;;; :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν μπορεσα να την σηκωσω στο γαμο αν και ηταν 40 κιλα πιο αδυνατη

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πειρα μια βαζελινη αλλο πραμα για τον κωλο της θα το τραβηξω με το κινητο οταν της τον χωνω

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θελετε να ανεβασω και αλλα βιντεο ? σας αρεσουν

Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά θέλω να ξέρω από που έχει πτυχίο η χοντρή και σε ποιό αντικείμενο. Στο προφίλ της στο yuvutu γράφει "Bachelor Degree or equivalent"... Eλπίζω να μη μας δουλεύεις τύπε και μας έκανες να ερωτευθουμε μια φανταστική γυναικάρα με τόσο φυσικό όσο και διανοητικό βάρος :tickedoff:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά θέλω να ξέρω από που έχει πτυχίο η χοντρή και σε ποιό αντικείμενο. Στο προφίλ της στο yuvutu γράφει "Bachelor Degree or equivalent"... Eλπίζω να μη μας δουλεύεις τύπε και μας έκανες να ερωτευθουμε μια φανταστική γυναικάρα με τόσο φυσικό όσο και διανοητικό βάρος :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μάρμπεκιου,σου αρέσουν οι γυναίκες που είναι 120 κιλά στο μυαλό και 55 κιλά στο σώμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom