Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι αλλο φτανει σε παρακαλω θα ομολογησω οτι θελεις
Καλε αφου καυλωνετε ολοι σας μαζι μου.Εχω αξιπρεπεια σαν γυναικα και θα ηθελα να σταματησετε να με βριζετε. και εμενα και τον αντρα μου. Ειμαστε φτωχοι ανθρωποι και εγω προην επακγελματιας. Σταματησα να δουλευω στα μπουρδελα γιατι πειρα πολλα κιλα.ολοι δεν μπορειτε αηδιαζετε και ξερνατε με το θεαμα αλλα 33 σελιδες εδω καυλαντιζετε...
αννα εισαι μια κακοποιημενη γυναικα....βγαλτο απο μεσα σου.....νε ειμε χοντρη και τι εγινε. κωλοπουσταρακια του κερατα. ερχοσαστε και ξελαφρονατε . χωρις εμας τις γυναικες του επαγγελματος δεν θα ξερατε τι ειναι το μουνι
Αννα
αυτα και δεν ξαναγραφω
πεστα ρε ανναΚαλε αφου καυλωνετε ολοι σας μαζι μου.Εχω αξιπρεπεια σαν γυναικα και θα ηθελα να σταματησετε να με βριζετε. και εμενα και τον αντρα μου. Ειμαστε φτωχοι ανθρωποι και εγω προην επακγελματιας. Σταματησα να δουλευω στα μπουρδελα γιατι πειρα πολλα κιλα.
Τοσε γυναικες κανουν πορνο αυτες γιατι δεν τις κοροιδευετε και κοροδευετε εμενα
ΑΝΝΑ
τον αντρα μου το αγαπαω και μου αρεσει να με δερνει με την ζωνη. ΑναβωΔωστε βιντεο στο λαο! Μην ακουτε τη πουστρικη αδερφω αυτη ζηλευει που δεν την βαρατε με τη ζωστηρα!
Αννα γυρνα ενα βιντεο να γαμας τον bbwlover με στραπον!!!
ase reπεστα ρε αννα
εγω σε υποστηριζω παντως
οσο για τον ταξιτζη εχουμε οικονομικα προβληματα και μας δανιζουν λεφτα διαφοροι .
με εχουν περασει τοσοι και τοσοι και απο πισω και απο μπροστα. σιγα το προβλημα
Αννα
διακρινω μια λανθανουσα επιθετικοτητανε ειμε χοντρη και τι εγινε. κωλοπουσταρακια του κερατα. ερχοσαστε και ξελαφρονατε . χωρις εμας τις γυναικες του επαγγελματος δεν θα ξερατε τι ειναι το μουνι
Αννα
αυτα και δεν ξαναγραφω
τελικα ποιος πηδηξε ποιον βρηκατε ?