Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.756
- Πόντοι
- 2.816
Έλα τύπε πήγαινα στα καλύτερα μας χρόνια.. όλα μπαχαλο πια;;τι εννοεις θα με αρμεξει?
Έλα τύπε πήγαινα στα καλύτερα μας χρόνια.. όλα μπαχαλο πια;;τι εννοεις θα με αρμεξει?
ζω για μπαχαλοΈλα τύπε πήγαινα στα καλύτερα μας χρόνια.. όλα μπαχαλο πια;;
παιζει ρολο ποτε θα παρεις χαμπαρι ποσο μαλακας ησουν μικρος. Δεν ειναι ντροπη να πας 30 και να μην εχεις ριξει γκομενα στη ζωη σου, ορισμενοι ανθρωποι εχουν χοντρα ψυχολογικα και αγχος απο μικροι, και ορισμενους η φυση εκανε οτι μπορουσε για να τους κανει οσο πιο ασχημους γινεται. Συμβαινει.παιδια δε ξερω γι αυτον που εγραψε που ηταν 30 χρονων πριν 15 χρονια εγω ειμαι 23.συμφωνω με πολλες αποψεις που γραφονται εδω μεσα η ψυχολογια παιζει τεραστιο ρολο και λογικο να μη μας κοιτανε οι κοπελες εμας τους παρθενους γιατι η ψυχολογια φαινεται.τωρα αν καποιος ειναι 30 και περιμενει ποιοτικο σεξ κλπ η αποψη μου ειναι οτι θα περιμενει μια ζωη.
Η κοινωνία ,σε αντίθεση με προ 40 χρόνια ,καταδικάζει τους άντρες που πάνε στο πληρωμένο.Έτσι πολλοί νιώθουν ενοχικά.παιζει ρολο ποτε θα παρεις χαμπαρι ποσο μαλακας ησουν μικρος. Δεν ειναι ντροπη να πας 30 και να μην εχεις ριξει γκομενα στη ζωη σου, ορισμενοι ανθρωποι εχουν χοντρα ψυχολογικα και αγχος απο μικροι, και ορισμενους η φυση εκανε οτι μπορουσε για να τους κανει οσο πιο ασχημους γινεται. Συμβαινει.
Ειναι ντροπη ομως να ανηκεις στην παραπανω κατηγορια, να εχεις φτασει σε ηλικια που ολοι γυρω σου γαμιουνται σαν τα σκυλια (ας πουμε 20), και να μην πεσεις με τα μουτρα στις (εστω και φτηνες) πουτανες. Η πορνεια παντα αποτελουσε κοινωνικο λειτουργημα, για να προσφερει αυτα που καποιοι δεν μπορουν να εχουν φυσιολογικα.
δεν ειναι αναγκη η κοινωνια να ξερει. Βαλε καπελακι, και πηγαινε τσαρκα Τωρα και με τις μασκες, παραδεισος, κυκλοφορεις ινκογκνιτο ολη μερα. Ο μονος γνωστος που θα σε πετυχει στη Φυλης, θα εχει παει εκει για τον ιδιο λογο, οποτε δεν θα σε κρινειΗ κοινωνία ,σε αντίθεση με προ 40 χρόνια ,καταδικάζει τους άντρες που πάνε στο πληρωμένο.Έτσι πολλοί νιώθουν ενοχικά.
Η κοινωνία ,σε αντίθεση με προ 40 χρόνια ,καταδικάζει τους άντρες που πάνε στο πληρωμένο.Έτσι πολλοί νιώθουν ενοχικά.
Και στις πουτανες να πας να φύγει η παρθενία πάλι δεν ανοίγουν τα πόδιαπαιδια δε ξερω γι αυτον που εγραψε που ηταν 30 χρονων πριν 15 χρονια εγω ειμαι 23.συμφωνω με πολλες αποψεις που γραφονται εδω μεσα η ψυχολογια παιζει τεραστιο ρολο και λογικο να μη μας κοιτανε οι κοπελες εμας τους παρθενους γιατι η ψυχολογια φαινεται.τωρα αν καποιος ειναι 30 και περιμενει ποιοτικο σεξ κλπ η αποψη μου ειναι οτι θα περιμενει μια ζωη.
Εγώ καταδικάζω το τσάμπα έρωτα που δεν ανοίγουν τα πόδια τσάμπαΗ κοινωνία ,σε αντίθεση με προ 40 χρόνια ,καταδικάζει τους άντρες που πάνε στο πληρωμένο.Έτσι πολλοί νιώθουν ενοχικά.
Γάμα συνέχεια πάρε εκδίκηση βίασε με τον νόμιμο τρόπο με λίγα μόλις ευρώΠοιος την γαμαει την κοινωνια ρε τυπε?Κανε δουλεια σου και μην ασχολεισαι.Λες και θα σου πει κανενας μπραβο?
Δεν θα του σκάσει ποτέ άσε τις φιλοσοφίες και πιάσε κάνα στοίχημα μπας και δούμε άσπρη μεραΧάνετε την ουσία.
Παρθένος τριάντα ετών δεν είναι πρόβλημα. Πάει, γαμαει, τέλος. Το πρόβλημα είναι ότι το παλικάρι είναι 30 ετών παρθένος στις σχέσεις. Και όταν με το καλό του σκάσει η πρώτη, θα φάει γερό στραπάτσο. Εκεί θα δει τις δυσκολίες. Αλλά... ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ.
Αγάπη μόνο!
Γάμα συνέχεια πάρε εκδίκηση βίασε με τον νόμιμο τρόπο με λίγα μόλις ευρώ
Γάμα τις πουτανες πάρε εκδίκηση από τις τσάμπα γυναίκες που δεν ανοίγουν τα πόδιαΠοιον ρε τυπε?
Γάμα τις πουτανες πάρε εκδίκηση από τις τσάμπα γυναίκες που δεν ανοίγουν τα πόδια
εγω παιδια ειμαι 18 και παρθενος και ειμαι μια χαρα παντως, δε το θεωρω καθολου περιεργο ουτως η αλλως τι 16 τι 18?
ιδιος εγω ο φιλος σουΧάνετε την ουσία.
Παρθένος τριάντα ετών δεν είναι πρόβλημα. Πάει, γαμαει, τέλος. Το πρόβλημα είναι ότι το παλικάρι είναι 30 ετών παρθένος στις σχέσεις. Και όταν με το καλό του σκάσει η πρώτη, θα φάει γερό στραπάτσο. Εκεί θα δει τις δυσκολίες. Αλλά... ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ.
Αγάπη μόνο!