Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 206
Ήταν αργά και δεν λειτούργησε... Ρε τι πάθαμε... Θα είναι 45 σήμερα..Nοεμβριος του 2007 ειναι το θρεντ τύπε, οχι Νοεμβριο του 2021
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧ ΟΚ ΤΟΝ ΒΡΉΚΑΜΕ!!
Ήταν αργά και δεν λειτούργησε... Ρε τι πάθαμε... Θα είναι 45 σήμερα..Nοεμβριος του 2007 ειναι το θρεντ τύπε, οχι Νοεμβριο του 2021
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧ ΟΚ ΤΟΝ ΒΡΉΚΑΜΕ!!
18 ρε τυπε μονο πηδας.. κοψε το μπου. και βγες εξω, κυνηγα οτι πιπινι κυκλοφορει!εγω παιδια ειμαι 18 και παρθενος και ειμαι μια χαρα παντως, δε το θεωρω καθολου περιεργο ουτως η αλλως τι 16 τι 18?
Πάει το θέμα.. το καψες.. ποιός ξέρει για τι άσχετο θα συζητάτε σε λίγο...εγω παιδια ειμαι 18 και παρθενος και ειμαι μια χαρα παντως, δε το θεωρω καθολου περιεργο ουτως η αλλως τι 16 τι 18?
καλα ρε φιλε ειπαμε δεν σημαινει οτι οπου σχολιαζω θα πηγαινει αλλου η συζητηση, λες και ειμαι ο μονος που το κανειΠάει το θέμα.. το καψες.. ποιός ξέρει για τι άσχετο θα συζητάτε σε λίγο...
Θα γινεις μπαχαλακιας οταν μεγαλωσεις.καλα ρε φιλε ειπαμε δεν σημαινει οτι οπου σχολιαζω θα πηγαινει αλλου η συζητηση, λες και ειμαι ο μονος που το κανει
αυτο ειναι το μονο σιγουροΘα γινεις μπαχαλακιας οταν μεγαλωσεις.
θα το κανω το καλοκαιρι, αλλα αγχωνομαι μ'αυτα που βλεπω οτι πρεπει να σκαω συνεχεια φραγκα για τα γουστα της γκομενας18 ρε τυπε μονο πηδας.. κοψε το μπου. και βγες εξω, κυνηγα οτι πιπινι κυκλοφορει!
Οχι ρε μες στην ζεστη..περιμενε να πιασει φθινοπωρο και μεταθα το κανω το καλοκαιρι, αλλα αγχωνομαι μ'αυτα που βλεπω οτι πρεπει να σκαω συνεχεια φραγκα για τα γουστα της γκομενας
ε και το καλοκαιρι τι θα κανω ετσι θα μεινω? για τα λεφτα δεν διαφωνω αλλα καθε μερα να τα σκαω δεν γινεται ειπαμεΟχι ρε μες στην ζεστη..περιμενε να πιασει φθινοπωρο και μετα
Τυπε τζαμπα δεν μαμησε κανεις.
Γιατι καθε μερα σε ιεροδουλη θα πηγαινεις?ε και το καλοκαιρι τι θα κανω ετσι θα μεινω? για τα λεφτα δεν διαφωνω αλλα καθε μερα να τα σκαω δεν γινεται ειπαμε
οχι για γκομενα μιλαω μονοΓιατι καθε μερα σε ιεροδουλη θα πηγαινεις?
και γιατι λες καθε μερα?οχι για γκομενα μιλαω μονο
αυτο ακριβως, οταν θα τα εχω εγω θα τα σκαω εγω, αλλα θα τα σκασει και αυτοι καμια φορα οχι ολο εγωκαι γιατι λες καθε μερα?
ποιος τα σκαει καθε μερα στην γκομενα του? και αν το κανει ,ποσα κιλα μαλακας ειναι?
Τυπε εχεις βγει ποτε με κοπελα;αυτο ακριβως, οταν θα τα εχω εγω θα τα σκαω εγω, αλλα θα τα σκασει και αυτοι καμια φορα οχι ολο εγω
οχι ποτεΤυπε εχεις βγει ποτε με κοπελα;
Ενταξει, η πρωτη σου..αμα στριβει και λιγο, θα σε αρμεξει κανονικα.οχι ποτε
τι εννοεις θα με αρμεξει?Ενταξει, η πρωτη σου..αμα στριβει και λιγο, θα σε αρμεξει κανονικα.