Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε ένας mouninja λέει και κάτι,εσύρε ολα αυτα που σου λεμε για την γκομενα δεν ειναι συμβουλες?
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Mrs Cussing :cussing: :cussing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_cussing.gif)
Αρε θα πάω σε άλλη σχολή να δλωσω τα ωραία μου λεφτάκια!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ρε ένας mouninja λέει και κάτι,εσύρε ολα αυτα που σου λεμε για την γκομενα δεν ειναι συμβουλες?
Οντώς πολύ χάνω τζάμπα χρόνο εδώ,αλλά και 3:37 το πρωί,τί άλλο να κάνεις;!τυπε ειναι χασιμο χρονου ο μαθητης.εχει παρει τις αποφασεις του να ξερεις.απο το σωματειο του αδερφατου δεν φευγει αυτος.
Πραγματικά αυτό θα γίνει ή θα περιμένω τίποτα άλλο,τον Οκτώμβριο λογικά κάτι θα βγει.
Να διαπυστώσω το IQ των καθηγητών!!!
Και οι 2 έχουν IQ ραδικιού!!!![]()
![]()
Οντώς πολύ χάνω τζάμπα χρόνο εδώ,αλλά και 3:37 το πρωί,τί άλλο να κάνεις;!![]()
![]()
Ρε συ στις πρωτοετίνες!!! ;)Από Οκτώμβριο?
Σε 1 μήνα και?
Γιατί έτσι ρε τύπε?
Θα πρέπει να ντρέπεσαι.
Δεν πρέπει να τους κοροίδεύεις γιατί στο τέλος θα σε κοροϊδεύουν και αυτοί.
ρε γιατι εισαι ψεματιαςΡε ένας mouninja λέει και κάτι,εσύκαι ο άλλος με
ως συκιά!!!
Αρε θα πάω σε άλλη σχολή να δλωσω τα ωραία μου λεφτάκια!!!![]()
![]()
εγω δεν ξερω που σαν και εσενα να διασκεδαζουν με τους καθηγητες τους στο σπιτι.παντως αν εννοεις τις αλλαξωκολιες που κανετε,ισως ειναι και ενα ειδος διασκεδασεις και αυτο.Εσύ μάλλον τελικά κρυφόσυκια είσαι αλλιώς δεν θα φανταζόσουν gayτριο!!!
Οι καθηγητές απλάκαι εγώ διασκεδάζω!!!
Οτί δεν είστε κολομπαραδες πώς αποδυκνύεται;;;![]()
![]()
οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.Πραγματικά αυτό θα γίνει ή θα περιμένω τίποτα άλλο,τον Οκτώμβριο λογικά κάτι θα βγει.
Καλά συνέχισε το τραγουδάκι μόνος σου,εγώεγω δεν ξερω που σαν και εσενα να διασκεδαζουν με τους καθηγητες τους στο σπιτι.παντως αν εννοεις τις αλλαξωκολιες που κανετε,ισως ειναι και ενα ειδος διασκεδασεις και αυτο.
το οτι δεν ειμαστε κολομπαρες αποδυκνυετε οτι σε συμβουλευουμε πως να ριξεις το γκομενακι,και οχι πως θα ξαναφτιαξεις με το καθηγητη σου.καταλαβες μεγαλε? η σχολη εχει κυρος μην στεναχωριεσε,περασαν και αλλοι σαν και εσενα απο εδω και τους βαλαμε στο δρομο που επρεπε.(γιαννορανια,λιλας,κ.α).τωρα ολοι αυτοι κανουν μεγαλες καριερες να ξερεις.
οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.
αγόρασε ένα τζιν με φερμουάρ.
πήγαινε για ποτό με την κοπέλα.
μόλις χαλαρώσετε και νοιώσεις άνετα,
κλείσε το μάτι και δείξε της το καινούργιο σου τζιν.
ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΩ (γρήγορα).
αν χαμογελάσει πέτυχες,
αν όχι,
πρόσεχε μην πιάσεις το πετσάκι όταν κουμπώνεσαι (τρέχοντας).
Ρε συ στις πρωτοετίνες!!! ;)
Αυτοί μέχρι τώρα είναι τύπος και υπογραμός,ρε στο υπουργείο παιδείας θα σας καταγγείλω!!!![]()
![]()
![]()
πρόσεχε μην πιάσεις το πετσάκι όταν κουμπώνεσαι (τρέχοντας).
αφού σε χαλάει πάρε με κουμπιάααααχ ποναει αυτο :-
ααααχ ποναει αυτο :-
τυπε ο καινουργιος ειναι καρτα στη σχολη του απο οτι καταλαβα.και στα μπουζουκια να παει με τις πρωτοετες παλι δεν θα βγαλει ακρη,ισα ισα τα γκομενακια θα βρουνε εναν καλο νεροκουβαλητη.ο τυπος δεν εχει τον αερα του παικτη,απλα καθετε στο παγκο και ονειρευτε ποτε θα παιξει,πραγμα που δεν θα γινει καμια φορα.το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να παρει καποια φυλαδια απο τα τραπεζακια των παραταξεων και να τα μοιραζει στα γκομενακια και να δινει γενικες πληροφοριες(κυλικειο,γραμματεια,αμφιθεατρα),για να πιανει και καμια συζητηση.πιστευω οτι για αρχη ειναι πολυ καλη κινηση αυτη.Ρε θηρίο.
Πες μου ότι είσαι από τους τύπους που αράζουν δίπλα στα αμφιθέατρα των εγγραφών και των παίζουν cool για να πιάσουν κουβέντα με τα ψαρωμένα πρωτοετά.
Δικεεεεέ μου.
Σε κόβω παρέα με τίποτα ΔΑΠίτες/ΠΑΣΠίτες να μοιράζεις οδηγούς σπουδών και να λες "κορίτσια θα παιχτούν πολλά μπουζούκια μέσα στη χρονιά και εμείς κανονίζουμε τραπεζάκια. ΟΚ κούκλες, ξέρετε που θα μας βρείτε"
Χώσου ρε κτήνος.
Μη μασάς πουθενά.
Θα μας γράφεις από την Αράχωβα που θα έχεις πάει εκδρομή με τη σχολή το Δεκέμβρη και θα λες:
"Θέλω να ευχαριστήσω τη ΣΧΟΛΗ που έδωσε νόημα στην ερωτική μου ζωή"
Το ξέρω, το ξέρεις και το ξέρουν όλοι ότι αυτή είναι η αλήθεια.
Έρχεται ο κόκκινος Οκτώβρης![]()
τυπε ο καινουργιος ειναι καρτα στη σχολη του απο οτι καταλαβα.και στα μπουζουκια να παει με τις πρωτοετες παλι δεν θα βγαλει ακρη,ισα ισα τα γκομενακια θα βρουνε εναν καλο νεροκουβαλητη.ο τυπος δεν εχει τον αερα του παικτη,απλα καθετε στο παγκο και ονειρευτε ποτε θα παιξει,πραγμα που δεν θα γινει καμια φορα.το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να παρει καποια φυλαδια απο τα τραπεζακια των παραταξεων και να τα μοιραζει στα γκομενακια και να δινει γενικες πληροφοριες(κυλικειο,γραμματεια,αμφιθεατρα),για να πιανει και καμια συζητηση.πιστευω οτι για αρχη ειναι πολυ καλη κινηση αυτη.
λογικα,θα σκεφτομαι ακομα την μπαιτ.
με τοσα νικ που εχεις κανει μονο μια φορα με εχεις ψηφιση?εγω φταιω ρε μαλακα,π σε ψηφισα μια φορα,λογω του οτι εχουμε πολλα κοινα...δε προκειται να σε ξαναψηφισω![]()
εγω φταιω ρε μαλακα,π σε ψηφισα μια φορα,λογω του οτι εχουμε πολλα κοινα...δε προκειται να σε ξαναψηφισω![]()