αυτο λεω και εγω τυπε.βγαζουν γλωσσα.(τους εγινε συνηθειο βλεπεις)απαραδεκτη συμπεριφορα τυπε μου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αυτο λεω και εγω τυπε.βγαζουν γλωσσα.(τους εγινε συνηθειο βλεπεις)απαραδεκτη συμπεριφορα τυπε μου
Εεε για να το λες κάτι θα ξέρεις,προφανώς στο έχουν κάνει πολλές!!!τυπε να σου πω εγω τι εγινε.ο μαθητης μας ειναι χαφτομουνις,εβγαλε την γκομενα εξω,του εκανε η γκομενα την δυσκολη και την πηγε στο σπιτι και τις ειπε καληνυχτα.(καληνυχτακιας).στο καπακι η γκομενα τηλεφωνηθηκε με το γαμια τις,οποιος πηγε την πηρε απο το σπιτι και βγηκανε εξω.λογικα αυτη την ωρα η γκομενα ειμαι με το γαμια τις σε κανενα κλαμπακι η τσιμπουκωνετε μεσα στο αυτοκινητο,και ο τυπος μας εδω ονειρευτε σταφυλια.
To παραμικρό από αυτά να είχε γίνει τωρά θακαι δεν θα ήμουν στο bourdela.tv!!!
Aρέ ninja μόνο εσύ κάνεις για δάσκαλος!!!![]()
![]()
τυπε να σου πω εγω τι εγινε.ο μαθητης μας ειναι χαφτομουνις,εβγαλε την γκομενα εξω,του εκανε η γκομενα την δυσκολη και την πηγε στο σπιτι και τις ειπε καληνυχτα.(καληνυχτακιας).στο καπακι η γκομενα τηλεφωνηθηκε με το γαμια τις,οποιος πηγε την πηρε απο το σπιτι και βγηκανε εξω.λογικα αυτη την ωρα η γκομενα ειμαι με το γαμια τις σε κανενα κλαμπακι η τσιμπουκωνετε μεσα στο αυτοκινητο,και ο τυπος μας εδω ονειρευτε σταφυλια.
φιλαρακο εγω σου λεω ποια ειναι η πραγματικοτητα.οι γκομενες δεν ειναι σαν το καθηγητη σου που σου ελεγε να πας σπιτι του.οι γκομενες θελουν αλλες τεχνικες.εσυ ειχες καλομαθει με το καθηγητη καθε τρεις και λιγο στο σπιτι του, και τωρα σου φαινετε δυσκολο να εχεις τη θεση του κυνηγου,σου αρεσει να σε κυνηγανε μαλλον.Εεε για να το λες κάτι θα ξέρεις,προφανώς στο έχουν κάνει πολλές!!!![]()
τιποτα τυπε μου.πρεπει μαθει να βρισκει την τροφη μονος του,καλοεμαθε με τον καθηγητη του τοσο καιρο να του δινει ετοιμη τροφη στο σπιτι και τωρα του κακοφαινετε.Πρέπει να σκληραγωγηθεί επιτέλους.
Πρέπει να κόψει τις σαχλαμάρες.
Πρέπει να γίνει ένας Σπαρτιάτης του έρωτα.
Δάσκαλε τι θα τον κάνουμε αυτόν?
Σπάω το κεφάλι μου αλλά άκρη δε βρίσκω.
φιλαρακο εγω σου λεω ποια ειναι η πραγματικοτητα.οι γκομενες δεν ειναι σαν το καθηγητη σου που σου ελεγε να πας σπιτι του.οι γκομενες θελουν αλλες τεχνικες.εσυ ειχες καλομαθει με το καθηγητη καθε τρεις και λιγο στο σπιτι του, και τωρα σου φαινετε δυσκολο να εχεις τη θεση του κυνηγου,[glow=red,2,300]σου αρεσει να σε κυνηγανε μαλλον[/glow].
Λέγε όσες μαλακίες θεςφιλαρακο εγω σου λεω ποια ειναι η πραγματικοτητα.οι γκομενες δεν ειναι σαν το καθηγητη σου που σου ελεγε να πας σπιτι του.οι γκομενες θελουν αλλες τεχνικες.εσυ ειχες καλομαθει με το καθηγητη καθε τρεις και λιγο στο σπιτι του, και τωρα σου φαινετε δυσκολο να εχεις τη θεση του κυνηγου,σου αρεσει να σε κυνηγανε μαλλον.
Να και η πορδή του κόκκοκορα(χυδαία:η τσουτσού της τσουτσού)!!!![]()
ρε τυπε τι ειπες παλι![]()
![]()
Λέγε όσες μαλακίες θες!!!
Είσαι εντελώς φυτό ρε αν πίστεψες όλο εκείνο το παραμύθι μου!!!![]()
![]()
Πραγματικά αυτό θα γίνει ή θα περιμένω τίποτα άλλο,τον Οκτώμβριο λογικά κάτι θα βγει.Φίλε πρέπει να κινητοποιηθείς.
Απ' ότι έχω καταλάβει, αυτή δεν σου πολυαρέσει και απλά θέλεις να της ρίξεις ένα πούτσο γιατί δεν έχεις εναλλακτικές.
Τώρα λες ότι είστε φίλοι.
Το θέμα είναι, τη θέλεις για φίλη σου?
Γιατί μας λες ότι κολλάς επειδή το έχετε τραβήξει καιρό και παίζει να σε βλέπει μονο φιλικά πλέον.
Σου είναι να εύκολο να της την πέσεις και στα αρχίδια σου ότι γίνει?
Να διαπυστώσω το IQ των καθηγητών!!!Καλά ρε, δε ντρέπεσαι?
Έρχεσαι στο μάθημα για να λες ψέματα?
Δε λυπάσαι τόση ώρα και τόσα λεφτά στα δίδακτρα που πάνε χαμένα?
Τι προσπαθείς να αποδείξεις?
μαλλον του αρεσει να βγαζει γλωσσα σε καθηγητες τυπε ,την βρισκει ετσιαυτο λεω και εγω τυπε.βγαζουν γλωσσα.(τους εγινε συνηθειο βλεπεις)![]()
![]()
![]()
γιατι ρε τυπε δεν πηρες πολυτιμες συμβουλες?Να διαπυστώσω το IQ των καθηγητών!!!
Και οι 2 έχουν IQ ραδικιού!!!![]()
![]()
Ναι έμαθα οτί είμαι πούστης!!!γιατι ρε τυπε δεν πηρες πολυτιμες συμβουλες?
Εεε αφήστε ήσυχο το φετιχ μου λοιπόν!!!μαλλον του αρεσει να βγαζει γλωσσα σε καθηγητες τυπε ,την βρισκει ετσι![]()
![]()
μεγαλε το πουτσο απο τον καθηγητη σου τον εχεις φαει ειμαι σιγουρος.απλα ψαχνεις γκομενα να εμφανιστεις στη σχολη για ξεκαρφωμα,αλλα το μυαλο σου θα ειναι συνεχως στον καθηγητη σου και τον ωραιο τις σχολης σου,(ευχομαι να τους βρεις ζευγαριΛέγε όσες μαλακίες θες!!!
Είσαι εντελώς φυτό ρε αν πίστεψες όλο εκείνο το παραμύθι μου!!!![]()
![]()
αυθαδιαζεις παλι στο καθηγητη απολυτο που θελεις το καλο σου και σε συμβουλευει.Να και η πορδή του κόκκοκορα(χυδαία:η τσουτσού της τσουτσού)!!!![]()
οι καθηγητες τις σχολης μας μπορει να εχουν χαμηλο IQ οπως λες αλλα κολομπαραδες δεν ειναι να ξερεις.Να διαπυστώσω το IQ των καθηγητών!!!
Και οι 2 έχουν IQ ραδικιού!!!![]()
![]()
ρε ολα αυτα που σου λεμε για την γκομενα δεν ειναι συμβουλες?Ναι έμαθα οτί είμαι πούστης!!!![]()
![]()
να εισαι ευγνωμων γιαυτο.σου ειπαμε την αληθεια,αυτα δεν τα ακους καθε μερα.Ναι έμαθα οτί είμαι πούστης!!!![]()
![]()
Εσύ μάλλον τελικά κρυφόσυκια είσαι αλλιώς δεν θα φανταζόσουν gayτριο!!!μεγαλε το πουτσο απο τον καθηγητη σου τον εχεις φαει ειμαι σιγουρος.απλα ψαχνεις γκομενα να εμφανιστεις στη σχολη για ξεκαρφωμα,αλλα το μυαλο σου θα ειναι συνεχως στον καθηγητη σου και τον ωραιο τις σχολης σου,(ευχομαι να τους βρεις ζευγαρι![]()
).
αυθαδιαζεις παλι στο καθηγητη απολυτο που θελεις το καλο σου και σε συμβουλευει.
ακομα ενα δειγμα οτι δεν σεβεσε τους καθηγητες σου.ολοι οι καθηγητες δεν ειναι ιδιοι να σε καλουνε στο σπιτι τους να ξερεις.
οι καθηγητες τις σχολης μας μπορει να εχουν χαμηλο IQ οπως λες αλλα κολομπαραδες δεν ειναι να ξερεις.
τυπε ειναι χασιμο χρονου ο μαθητης.εχει παρει τις αποφασεις του να ξερεις.απο το σωματειο του αδερφατου δεν φευγει αυτος.ρε ολα αυτα που σου λεμε για την γκομενα δεν ειναι συμβουλες?