Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
Τύπε, ο Λάκης έχει βρίσει μάνες κι αδερφές και γιους και πατεράδες και γενικά τα πάντα και τους πάντες !

Με τον πιο χυδαίο τρόπο. Με τη μικρότερη κι εντελώς άσχετη αφορμή.

Εάν δεν ξέραμε ότι είναι πρακτικά ένας από τους κράχτες του μπου κι ότι ακριβώς γι αυτο το λόγο έχαιρε μιας αδικαιολογητης ασυλίας, που παραβίαζε κάθε κανόνα των φορουμ του μπου και δεν τον ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ γι αυτον ακριβώς το λόγο, θα έπρεπε όλη την ώρα να ασχολούμαστε μαζί του, να ρουφιανευουμε κάθε μαλακια του στους μοντ και πάει λέγοντας.

Σταματα λοιπόν την αγιαστούρα, γιατι θα αρχιζουν να μου δημιουργούνται εντυπώσεις για κλώνους και κλωνάρια....
Ετσι τυπε, εγω που τον εζησα λιγοτερο απο ολους σχεδον εδω μεσα καταλαβα οτι εχω να κανω με εναν @ν@ρχιδο αντρα που με την προστασια τις αποστασης που του προσφερει το ιντερνετ εβριζε μανες, σπιτια κτλ μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα του ανδρικου φυλου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδια βασικα και εγω αισθανομαι το ιδιο για αυτά που ειπε ο τραμουντανα για τον νεκρο.
Θελω όμως να κανω μια ερωτηση...
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ;;;;
Γαμω την πουτανα δηλαδή ρε σεις :headbang: :headbang: :headbang:
τυπε ολα ξεκινουν απο το οτι οι μοντς δεν παρακολουθουν καιρο τωρα το σαιτ οπως τα νεα μελη πχ ζμπουτσαμ...

τον αλλον ονοματα να μην λεμε τον ρωτησε καποιος κατι και αυτος απαντησε,δεν ξερω μαν δεν διαβαζω το φορουμ σας :priest:

αμα καναν  την δουλεια τους και τροποποιουσαν τα ποστ (μοντερειτορ=τροποποιητης) δεν θα αφηναν εκλεκτα μελη του παροντος ιστοτοπου να εκτιθενται με μαλακιες που λενε οταν πινουν μπαφους και ουισκια και ετσι θα ηταν ακομα αναμεσα μας

ο σωστος μοντερειτορ ειναι σαν τον αεροσακο για να αποσβαινει συγκρουσεις μελων πριν φτασουν στην διοικηση και να κρατα ενα επιπεδο στην συζητηση εν αναγκη και με διαγραφη ποστ οσο κι αν αυτο σας φαινεται αντιδημοκρατικο....επι της ουσιας τα μελη προστατευει ετσι

αλλα ειπαμε ενας εγω και ενας τομιτο δεν φερνει την ανοιξη

εγω παρα τις αντιξοες συνθηκες θα συνεχισω ακαθεκτος το παιδευτικο μου εργο στο μπου και δη στις συλλογες με μοτο μου παντα το ή θα σας μορφωσω ή θα σας γαμησω που μου διδαξε ο κοσμας

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τυπε ολα ξεκινουν απο το οτι οι μοντς δεν παρακολουθουν καιρο τωρα το σαιτ οπως τα νεα μελη πχ ζμπουτσαμ...

τον αλλον ονοματα να μην λεμε τον ρωτησε καποιος κατι και αυτος απαντησε,δεν ξερω μαν δεν διαβαζω το φορουμ σας :priest:

αμα καναν  την δουλεια τους και τροποποιουσαν τα ποστ (μοντερειτορ=τροποποιητης) δεν θα αφηναν εκλεκτα μελη του παροντος ιστοτοπου να εκτιθενται με μαλακιες που λενε οταν πινουν μπαφους και ουισκια και ετσι θα ηταν ακομα αναμεσα μας

ο σωστος μοντερειτορ ειναι σαν τον αεροσακο για να αποσβαινει συγκρουσεις μελων και να κρατα ενα επιπεδο στην συζητηση εν αναγκη και με διαγραφη ποστ οσο κι αν αυτο σας φαινεται αντιδημοκρατικο....επι της ουσιας τα μελη προστατευει ετσι

αλλα ειπαμε ενας εγω και ενας τομιτο δεν φερνει την ανοιξη

εγω παρα τις αντιξοες συνθηκες θα συνεχισω ακαθεκτος το παιδευτικο μου εργο στο μου και δη στις συλλογες με μοτο μου παντα το ή θα σας μορφωσω ή θα σας γαμησω που μου διδαξε ο κοσμας
σκατοβλαχε σταματα λιγο να ποσταρεις μεχρι να βγω μου ερχεται αναγουλα

Επισκέπτης
Τύπε, ο Λάκης έχει βρίσει μάνες κι αδερφές και γιους και πατεράδες και γενικά τα πάντα και τους πάντες !

Με τον πιο χυδαίο τρόπο. Με τη μικρότερη κι εντελώς άσχετη αφορμή.

Εάν δεν ξέραμε ότι είναι πρακτικά ένας από τους κράχτες του μπου κι ότι ακριβώς γι αυτο το λόγο έχαιρε μιας αδικαιολογητης ασυλίας, που παραβίαζε κάθε κανόνα των φορουμ του μπου και δεν τον ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ γι αυτον ακριβώς το λόγο, θα έπρεπε όλη την ώρα να ασχολούμαστε μαζί του, να ρουφιανευουμε κάθε μαλακια του στους μοντ και πάει λέγοντας.

Σταματα λοιπόν την αγιαστούρα, γιατι θα αρχιζουν να μου δημιουργούνται εντυπώσεις για κλώνους και κλωνάρια....

Αμα σου χε σκοτωθεί ο αδερφός (χτυπάω ξύλο) και στον βρίζανε/ειρωνεύονταν και σε κατηγορούσαν έμμεσα για το θάνατο του εσυ θα μίλαγες με το σεις και με το σας. Λογικό ακούγεται ε? Στέκει?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σάλτα πηδήξου ρε λούστρο

ρε απίθανε πώς έτυχε να μπεις έναν χρόνο μετά, είτε γράφεις με κλώνο είτε σου το σφύριξε κάποιος "φιλαράκος" και μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου δρυός πεσούσης και τα συναφή, σε κάθε περίπτωση είσαι για τα πανηγύρια ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ρε απίθανε πώς έτυχε να μπεις έναν χρόνο μετά, είτε γράφεις με κλώνο είτε σου το σφύριξε κάποιος "φιλαράκος" και μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου δρυός πεσούσης και τα συναφή, σε κάθε περίπτωση είσαι για τα πανηγύρια ;)
σκασε ρε απιθανε παρθενε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποτε θα ερθεις Αθηνα ρε γυναικωτε να μου το πεις απο κοντα;γαμιεσαι εσυ,τα προβατα σου και ολο σου το ειναι πουστη ανανδρε
γιατι να στα πω απο κοντα;ενα νικ του διαδικτυου ειμαι,ενας μαγκας του πληκτρολογιου και σε γαμαω απο την οθονη μου μεχρι να σε σπασω

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Γάτα με πέταλα είσαι. Βρες και τον κλωνο τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom