Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
Ρε συ τυπε αφου δεν το ξερεις το θεμα...
Οι δυο τους ψάχνονται καιρο και οποτε βρισκουν χρονο ανταλαζουν μπινλικια... Ε χτες (όπως χιλιαδες φορες) ξεπερασαν τα ορια...
Η μαλακια του λακη ηταν η αιτηση διαγραφης. Ποσο μαλλον όταν ξερει σε τι περιβαλλον γραφει...

Ντάξει, εγω δεν αναφέρομαι στο οτι ο Λάκης ζήτησε να διαγραφεί κι αν έκανε καλά ή οχι. Δική του δουλειά αυτό. Λέω ομως οτι τον προσέβαλε σε εγκληματικό σημείο ο τραμού. ΔΕ μιλάς ποτέ για νεκρό αδελφό.

Τραμουντάνα έπρεπε να του ζητήσεις συγγνώμη. Νεκρό αδελφό δε θίγουμε ποτέ. Γενικά νεκρό. Εκει το πράγμα πάει αλλου, δε μένει σε επίπεδο σχόλια σε ενα φόρουμ. Δε μπορείς να κάνεις οτι θες επειδή εισαι μακρυά. Ξέρεις οτι ο Λάκης μπινελικώνει και ειναι τσαντίλας. Το γουστάρεις και του τρίβεσαι να τον εξοργίσεις, γιατι γοατι γουστάρεις,ε μετά μη διαμαρτύρεσαι αμα σε έβρισε. Τον αδερφό του έπιασες στο στόμα σου.

Επισκέπτης
Ντάξει, εγω δεν αναφέρομαι στο οτι ο Λάκης ζήτησε να διαγραφεί κι αν έκανε καλά ή οχι. Δική του δουλειά αυτό. Λέω ομως οτι τον προσέβαλε σε εγκληματικό σημείο ο τραμού. ΔΕ μιλάς ποτέ για νεκρό αδελφό.

Τραμουντάνα έπρεπε να του ζητήσεις συγγνώμη. Νεκρό αδελφό δε θίγουμε ποτέ. Γενικά νεκρό. Εκει το πράγμα πάει αλλου, δε μένει σε επίπεδο σχόλια σε ενα φόρουμ. Δε μπορείς να κάνεις οτι θες επειδή εισαι μακρυά. Ξέρεις οτι ο Λάκης μπινελικώνει και ειναι τσαντίλας. Το γουστάρεις και του τρίβεσαι να τον εξοργίσεις, γιατι γοατι γουστάρεις,ε μετά μη διαμαρτύρεσαι αμα σε έβρισε. Τον αδερφό του έπιασες στο στόμα σου.
ξερεις ποσες φορες εχω πει ότι το εχουν ξεφτιλισει το θεμα και οι οι δυο;;;
Ασε σου λεω δεν το ξερεις το θεμα... εχουν ειπωθεί πολλα εδώ και καιρο.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
tramountana αυτά που είπες για τον αδερφό του απαράδεκτα.Οκ απείλησε και καλά την οικογένεια σου.Αλλα έχασε μέλος της οικογενείας του και του λες οτι δεν συντηρουσε το αμάξι και τον έφαγε?Αν το έλεγες σε μένα,σε είχα τελειώσει οπου και να ήσουνα και το λέω σοβαρά..σε όλα υπάρχουν όρια.Τι να πώ σοκαρίστηκα ,είπαμε καβλάντα αλλά μην ξεφεύγουμε.Κανονικά ήθελες και συ το Ban σου...τελικά έχει χαθεί η μπάλα εδώ μέσα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:thumbsup:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ε, αφού δεν έχει διαγραφεί ο λογαριασμός μετά από τόσο καιρό, μπαίνω για το ύστατο χαίρε στον νεροπιστολάκη. Τόσο τρολάρισμα ρε πούστη μου, και τελικά να καταφέρει να τον φάει ο τρόμπας...

Επισκέπτης
Παιδια βασικα και εγω αισθανομαι το ιδιο για αυτά που ειπε ο τραμουντανα για τον νεκρο.
Θελω όμως να κανω μια ερωτηση...
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ;;;;
Γαμω την πουτανα δηλαδή ρε σεις :headbang: :headbang: :headbang:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια βασικα και εγω αισθανομαι το ιδιο για αυτά που ειπε ο τραμουντανα για τον νεκρο.
Θελω όμως να κανω μια ερωτηση...
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ;;;;
Γαμω την πουτανα δηλαδή ρε σεις :headbang: :headbang: :headbang:

σε αυτό έχεις δίκιο,αλλά δεν αναιρεί τι ειπώθηκε...anyway

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Ε, αφού δεν έχει διαγραφεί ο λογαριασμός μετά από τόσο καιρό, μπαίνω για το ύστατο χαίρε στον νεροπιστολάκη. Τόσο τρολάρισμα ρε πούστη μου, και τελικά να καταφέρει να τον φάει ο τρόμπας...
μαν δυστυχως, στο τελος κερδιζει παντα το συστημα ;)

Επισκέπτης
Τεραστια μορφη τελικα ο λακης, σε λιγο καιρο θα τον παρακαλανε να μπει παλι  :2funny: λακη να κανεις τον δυσκολο μπας και σε δωσουν κατι  :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αρχίδια μάντολες τον έφαγε ο τρόμπας.
Όσο ο λάκης ήταν αυτόνομο νικ και είχε οικογενειακά θέματα που τα εξέθεσε εδώ μέσα, άλλο τόσο εγώ ψηφίζω νδ κι έχω διαρκείας του παοκ..
Ένα τρολο-ακάου δουλεμένο άψογα από τη γέννηση ως το θάνατο..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αρχίδια μάντολες τον έφαγε ο τρόμπας.
Όσο ο λάκης ήταν αυτόνομο νικ και είχε οικογενειακά θέματα που τα εξέθεσε εδώ μέσα, άλλο τόσο εγώ ψηφίζω νδ κι έχω διαρκείας του παοκ..
Ένα τρολο-ακάου δουλεμένο άψογα από τη γέννηση ως το θάνατο..

Εσύ πάλι ποιός είσαι και μου απευθύνεις το λόγο?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Τύπε, ο Λάκης έχει βρίσει μάνες κι αδερφές και γιους και πατεράδες και γενικά τα πάντα και τους πάντες !

Με τον πιο χυδαίο τρόπο. Με τη μικρότερη κι εντελώς άσχετη αφορμή.

Εάν δεν ξέραμε ότι είναι πρακτικά ένας από τους κράχτες του μπου κι ότι ακριβώς γι αυτο το λόγο έχαιρε μιας αδικαιολογητης ασυλίας, που παραβίαζε κάθε κανόνα των φορουμ του μπου και δεν τον ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ γι αυτον ακριβώς το λόγο, θα έπρεπε όλη την ώρα να ασχολούμαστε μαζί του, να ρουφιανευουμε κάθε μαλακια του στους μοντ και πάει λέγοντας.

Σταματα λοιπόν την αγιαστούρα, γιατι θα αρχιζουν να μου δημιουργούνται εντυπώσεις για κλώνους και κλωνάρια....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κοίτα κάτι συμπτώσεις έναν χρόνο μετά :jerking:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
O Ντινόπουλος υπουργός ρε μαλάκα... τί άλλο θα δω σ' αυτή τη ζωή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom