Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96
  καταγγελω το highjacking του νηματος , Εσεις οχι μόνο το σπαμάρετε αλλα αλλαξατε και τον τιτλο

scaled.php

ζητω να αναραιθει η διαγραφη του lakis33 .

Επισκέπτης
Ξερεις πόσοι το επιχειρησαν και τα μαζεψαν κλαμένοι?
όχι δεν ξερω. Αληθεια... Πιθανότατα κ εγω το ιδιο θα παθαινα αλλα αν ηθελα να σε παιξω και ειχα χρονο, διαθεση και μουνοπανια θα σε πηδαγα...
Αλλα όπως φανταζομαι δεν εισαι κακος, λιγο γλιτσοκομματοσκυλο εισαι για τα γουστα μου αλλα δεν εισαι ο τυπος που θα εκανα πουστια και θα εφτιαχνα χαρακτήρα για να εκθεσω ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
όχι δεν ξερω. Αληθεια... Πιθανότατα κ εγω το ιδιο θα παθαινα αλλα αν ηθελα να σε παιξω και ειχα χρονο, διαθεση και μουνοπανια θα σε πηδαγα...
Αλλα όπως φανταζομαι δεν εισαι κακος, λιγο γλιτσοκομματοσκυλο εισαι για τα γουστα μου αλλα δεν εισαι ο τυπος που θα εκανα πουστια και θα εφτιαχνα χαρακτήρα για να εκθεσω ;)
:smitten: :smitten: :smitten:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν ειμαι τυχαια ο μεγαλυτερος πιρφορος καλο μου.
Πολυχρονη και καθε καλο σε σενα και τα παιδια σου.
Να΄σαι καλά χασοδίκη μου.
Περιμένω τον δεκάλογο του καλού πιρφόρου. :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Είπατε ολοι, είπατε, το μακρύ και το κοντό σας, καταδικάσατε τη βία που προήλθε πα το Λάκη και συμπεράνατε οτι σωστά και αντικειμενικά δίκαια τον μπάναραν.

Ξέρει κανείς σας τι είπε το τραμουντάνας???Λέω ξέρει?

αν δεν ξέρεις παίκτη μου εδώ είναι ο διάλογος

τα συμπεράσματα δικά σου

ΛΑΚΗΣ

Για κάτι ΚΑΡΙΟΛΙΑ,
σαν την πρόεδρο του ταμείο χρηματοπιστωτικής μαλακίας ....

ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 25.000€/ΜΗΝΑ

η απόφοιτος ... ΑΣΟΕ ....

άχνα δεν βγάζεις ... ποτέ ....

Τέτοια τσόκαρα , μέχρι πότε θα συνεχίσουν να παίρνουν αυτά τα λέφτά ;;;

ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΩ .......

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

τραλαλάκη αυτήν εννοείς απόφοιτο ΑΣΟΟΕ ???

Αναστασία Σακελλαρίου-Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η κα. Αναστασία Σακελλαρίου είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από τον Φεβρουάριο του 2013. Η κ. Σακελλαρίου είναι τραπεζικός με διεθνή εμπειρία έχοντας ξεκινήσει τηv καριέρα της στο Λονδίνο στον τομέα της Επενδυτικής Τραπεζικής. Για αρκετά χρόνια κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όπως Deutsche Bank, Salomon Brothers και Credit Suisse.

Από την αρχή της καριέρας της εξειδικεύτηκε στους τομείς πιστώσεων, αναδιαρθρώσεων πιστώσεων, με έμφαση σε leverage finance, διαχείριση ενεργητικού και παθητικού (asset & liability management), αναδοχή και διαχείριση κινδύνου. Στον τελευταίο της ρόλο στη Credit Suisse ήταν Managing Director στον Όμιλο Global Markets Solutions Group καλύπτοντας την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αποκτώντας μεγάλη και ευρεία εμπειρία σε συναλλαγές σε διάφορους γεωγραφικούς τομείς.

Το 2009, επέστρεψε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και εργάστηκε ως σύμβουλος στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς και ως Διευθύντρια Διαχείρισης Κινδύνου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Warwick και του Reading στη Μεγάλη Βρετανία και κατέχει μεταπτυχιακό σε International Banking & Financial Services.

παίζει να παίρνει και λιγώτερα από όσα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα η τύπισσα...

τι νομίζεις λαλάκη ?? οτι πρέπει να βγάζουν όλοι όσο ένας οδοντίατρος που σπούδασε στα Σκόπια ??

ΛΑΚΗΣ

Στα αρχίδια μας.
ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Η θέση εργασίας της, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Ζούμε άνετα χωρίς αυτή.

Με τους γύφτους οδοντίατρους από τα Σκόπια,
δεν ξέρω τι έχεις, πιθανόν να σου φτιάχνουν τέτοιοι τα δόντια,
στα Boots, τους έχουν μαζί με άλλους παρακατιανούς ανατολικούς
να δουλεύουν για 500 λίρες το μήνα, 12 ώρες την ημέρα
ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
όπως Ινδούς, Πάκηδες, Κινέζους , εσύ και η οικογένειά σου ....

ΑΛΛΑ ΜΙΣΘΟΙ 25.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ , δεν είναι ανεκτοί
τη σημερινή εποχή , να δίδονται από το ελληνικό δημόσιο.

Οπότε σάλτα γαμήσου.

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

την απάντηση μου (δυστυχώς δεν μπορώ να την παραθέσω γιατί την έγραψα μέσα στην παράθεση που έκανα0

Στα αρχίδια μας.
ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Η θέση εργασίας της, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Ζούμε άνετα χωρίς αυτή.

καλά μην ορκίζεσαι

Με τους γύφτους οδοντίατρους από τα Σκόπια,

δεν τα έχω με αυτούς τα έχω με κάτι οδοντίατρους στην Ελλάδα που σπουδάσανε στα υποβαθμισμένα πανεπιστήμια του πάλαι ποτέ υπαρκτού σοσιαλισμού και το παίζουν μαγκάκια... εχει και εδώ μέσα μερικούς .. ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε από lakis αρχίζουν σε 33 τελειώνουν

δεν ξέρω τι έχεις, πιθανόν να σου φτιάχνουν τέτοιοι τα δόντια,

τα δόντια τα δικά μου είναι όλα στην θέση τους ακόμη και στα 58 μου χρόνια... τα δικά σου να κοιτάξεις

στα Boots, τους έχουν μαζί με άλλους παρακατιανούς ανατολικούς
να δουλεύουν για 500 λίρες το μήνα, 12 ώρες την ημέρα
ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
όπως Ινδούς, Πάκηδες, Κινέζους , εσύ και η οικογένειά σου ....

είπα να αφήσεις οικογένειες απέξω γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες... και αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έχω και τον τρόπο και τα μέσα να το κάνω...

ΑΛΛΑ ΜΙΣΘΟΙ 25.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ , δεν είναι ανεκτοί
τη σημερινή εποχή , να δίδονται από το ελληνικό δημόσιο.

από πότε το ελληνικό δημόσιο το εκφράζεις εσύ μαλάκα ??

Οπότε σάλτα γαμήσου.

αντεύχομαι... μπας και δείς και χαρά στην κωλοτρυπίδα σου που την έχεις ξεσκίσει με το νεροπίστολο φαντασιωνόμενος ότι είναι πούτσα..

ΛΑΚΗΣ

Πουστάρα γεροντόπουστα, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ , θα λέω για τη φάρα σου.

ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ;;;;

Αν θέλεις, ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

Θα σε ξεκληρίσω.
Στο είπα.

Έλα να με βρεις και σε 24 ώρες,
θα έχω σκοτώσει εκτός από εσένα και τα παιδιά σου
και άλλα 20 τουλάχιστον άτομα με το ίδιο επώνυμο.

Σου αρκούν αυτά ;;;
warnwarn.gif

(εδώ θα βρείς το αρχικό πόστ γιατί μετά το άλλαξε η πούστρα
)

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

ποιά πτυχία σου ρε μαλάκα ?? αυτό που πήρες στις ανατολικές χώρες κουβαλώντας τενεκέδες με λάδι στους πεινασμένους καθηγητές... ??

χεσμένο το έχω μαλάκα ...

και γιαυτό πρόσεξε γιατί πολλές φορές τέτοιες ευχές βγαίνουν αληθινές... και τότε φρόντισε να έχεις βρακί μαζί σου να αλλάξεις το χεσμένο ...

και είπα να αφήσεις απέξω οικογένειες και παιδιά γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες ζαρωμένο αρχίδι...

ποιό αουντι ρε συ ?? τον πιστεύεις τον μαλάκα ??  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ένα γκολφάκι έχει του 98 ...εφτιαξε σε έναν μάστορα μια μασέλα και πάτσισε με ένα πουσάρισμα...

ο ίδιος το έχει γράψει εδώ μέσα..

ΛΑΚΗΣ

Γαμημένε ....

Με αυτό το γκολφ, σκοτώθηκε ο αδελφός μου και άλλος ένας 30χρονος ....

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ;;;;;

Μήπως δεν το πιστεύεις το συμβάν ;;;

Αν δεν το πιστεύεις, μπορώ να εύχομαι να έχει την ίδια τύχη ο γιός σου
και τα υπόλοιπα παιδιά σου ....

Θα πάψεις να το αναφέρεις ;;;;;

ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ THREAD ;;;;

ο Λακις33 είναι το θέμα του φόρουμ ;;;;

άντε γαμήσου πια ....

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

εμ φτωχομπινέ δεν το πήγαινες σε ένα συνεργείο της προκοπής... σε αυτόν που στο πείραζε στο τζαμπα το πήγαινες...

ΛΑΚΗΣ

Εγώ πάλι μόνο μία ....

Ένα τεμάχιο από τα παρακάτω ....

12ga_buckshot.jpg

για κάθε μέλος της οικογένειάς του ....

http://[URL unfurl="true"]www.thahop.com/public/album_photo/f1/8a/01/18868_999c.jpg?c=13b5[/img[/URL]]
[/quote]

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

[QUOTE="tramountana, post: 5531932"]
για την ώρα μόνο τον αδελφό σου κατάφερες και αυτόν με ένα κακοσυντηρημένο γκολφάκι..
[/quote]

ΛΑΚΗΣ

[QUOTE="lakis33, post: 5531935"]
Συνεχίζεις και μιλάς ;;;;
Αφορά κανέναν το θέμα ;;;;

Το αυτοκίνητο δεν ήταν μεταφορικό μέσο.
Είχε άπειρες μετατροπές και ήταν για ντριφτ και αγώνες.
Και φυσικά όλα δούλευαν τζάμι.
Απλά ... δεν έπρεπε να το πάνε βόλτα, 4 τα χαράματα, χωρίς να το ξέρουν,
δύο τύποι που δεν είχαν οδηγήσει ποτέ κάτι τέτοιο.
[/quote]

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

[QUOTE="tramountana, post: 5531939"]
συνεχίζεις μαλάκα... συνεχίζεις..

όλα δουλευεαν τζάμι κατά τον κυρ-Ηλία που του έφτιαξες την μασέλα και στο συντηρούσε στο τζάμπα..

[/quote]

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Απιστευτο, φαγατε το Λακη :S Ρε ο Λακης ηταν cult μορφη. Φαγατε τον Πλεζουρα, σταματησαν οι περσονας, λουκριτια, νατσοσκακας και λοιπα αναρχοκομμουνια, παει η βελβη, ο (αρκανς1,2,3,.....100), ο αβραμης, ο κινεζοκυπριος και ο μαρης. :headbang: :headbang:  Διωξτε απολυτο-αρσενικο, πορνοπαπο και να δω πως θα ειναι το site με Αλεξ, τραμουντανα, ιπποτη69, ββλοβερ και το σκουλικι τζωνη64.
Μετα απο αυτο νομιζω οτι τιθεται θεμα εξουσιας στο site. Νομιζω ειναι καιρος ο αντισθενης να παραιτηθει και να προκυριξει συντομα εκλογες.  
Και τον χρύσαργο φάγανε...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να ξεβρωμαμε απο την σκατιλα σου .............ευχαριστουμε!

Επισκέπτης
ο τραλαλάκης παίζει να μην έχει βγάλει ποτέ φράγκο από δουλειά και να είναι λάρτζ από τα νοίκια που εισπράττει και την κληρονομιά του συχωρεμένου του γέρου του που την σαλαμοποιεί και την πουλάει σιγά σιγά..
[/quote

και γιαυτό πρόσεξε γιατί πολλές φορές τέτοιες ευχές βγαίνουν αληθινές... και τότε φρόντισε να έχεις βρακί μαζί σου να αλλάξεις το χεσμένο ...

και είπα να αφήσεις απέξω οικογένειες και παιδιά γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες ζαρωμένο αρχίδι...
[/quote

είπα να αφήσεις οικογένειες απέξω γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες...
και αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έχω και τον τρόπο και τα μέσα να το κάνω...
[/quote

μπα δεν χρειάζεται.. θα γίνω moderated θα βρώ την ip του και μετά όλα θα κυλήσουν όμορφα και ωραία..
εξάλλου μια φάπα να του ρίξω θα πάει η μισή χαμένη..
θα γεμίσει το βρακί του εκτός από σκατά και κόκκαλα..  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote

εντάξει θα του δώκω δυό χιλιάρικα να πάρω το άουντι να το κάνω κοτέτσι στο χωριό .. .
εξάλλου τι να το κάνεις το αμάξι από τέταρτο χέρι με σέρβις στον μαστρο-Ηλία και πληρωμή μια εξαγωγή...
[/quote

εμ φτωχομπινέ δεν το πήγαινες σε ένα συνεργείο της προκοπής...
σε αυτόν που στο πείραζε στο τζαμπα το πήγαινες...
[/quote

για την ώρα μόνο τον αδελφό σου κατάφερες και αυτόν με ένα κακοσυντηρημένο γκολφάκι..
[/quote

συνεχίζεις μαλάκα... συνεχίζεις..

όλα δουλευεαν τζάμι κατά τον κυρ-Ηλία που του έφτιαξες την μασέλα και στο συντηρούσε στο τζάμπα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως εμένα καθόλου δεν με πείραξε που έφυγε ο Λάκης. Νομίζω θα του κάνει καλό τελευταίως δεν ήταν πολύ καλά και φαινόταν σε κάθε πόστ του. Ισως ο έρωτας τον είχε διαβρώσει.. :tooth:

ΥΓ αλίντι χρόνια πολλά κουκλίτσα  :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Απιστευτο, φαγατε το Λακη :S Ρε ο Λακης ηταν cult μορφη. Φαγατε τον Πλεζουρα, σταματησαν οι περσονας, λουκριτια, νατσοσκακας και λοιπα αναρχοκομμουνια, παει η βελβη, ο (αρκανς1,2,3,.....100), ο αβραμης, ο κινεζοκυπριος και ο μαρης. :headbang: :headbang:  Διωξτε απολυτο-αρσενικο, πορνοπαπο και να δω πως θα ειναι το site με Αλεξ, τραμουντανα, ιπποτη69, ββλοβερ και το σκουλικι τζωνη64.
Μετα απο αυτο νομιζω οτι τιθεται θεμα εξουσιας στο site. Νομιζω ειναι καιρος ο αντισθενης να παραιτηθει και να προκυριξει συντομα εκλογες.  
Τους καθαριζω εναν εναν τύπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom