alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις πόσοι το επιχειρησαν και τα μαζεψαν κλαμένοι?να ηξερες ποσες φορες θα εκανα κλωνο για παρτι σου...
Εχε χαρη που βαριέμαι και εχω και δουλεια
Ξερεις πόσοι το επιχειρησαν και τα μαζεψαν κλαμένοι?να ηξερες ποσες φορες θα εκανα κλωνο για παρτι σου...
δείξε τα βυζιά σου να σπάσουμε ταμεία...
θα σου δώσει και προμήθεια ο μπος
γιατι εμεις μαν ανεργοι ειμαστε;να ηξερες ποσες φορες θα εκανα κλωνο για παρτι σου...
Ποσο πιο πολυ να τα δειξει πια? Αβαταρ τα εβαλε.δείξε τα βυζιά σου να σπάσουμε ταμεία...
θα σου δώσει και προμήθεια ο μπος
ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου μετα την γυναικατο μπος είναι, [size=30pt]ΤΟ[/size] μπος
γιατι εμεις μαν ανεργοι ειμαστε;
όχι δεν ξερω. Αληθεια... Πιθανότατα κ εγω το ιδιο θα παθαινα αλλα αν ηθελα να σε παιξω και ειχα χρονο, διαθεση και μουνοπανια θα σε πηδαγα...Ξερεις πόσοι το επιχειρησαν και τα μαζεψαν κλαμένοι?
όχι δεν ξερω. Αληθεια... Πιθανότατα κ εγω το ιδιο θα παθαινα αλλα αν ηθελα να σε παιξω και ειχα χρονο, διαθεση και μουνοπανια θα σε πηδαγα...
Αλλα όπως φανταζομαι δεν εισαι κακος, λιγο γλιτσοκομματοσκυλο εισαι για τα γουστα μου αλλα δεν εισαι ο τυπος που θα εκανα πουστια και θα εφτιαχνα χαρακτήρα για να εκθεσω ;)
που να κανω κλωνο ρε μαν εγω;;;γιατι εμεις μαν ανεργοι ειμαστε;
Να΄σαι καλά χασοδίκη μου.Δεν ειμαι τυχαια ο μεγαλυτερος πιρφορος καλο μου.
Πολυχρονη και καθε καλο σε σενα και τα παιδια σου.
Θα τον ετοιμασω και θα τον αναρτησω τις επομενες ημερες.Να΄σαι καλά χασοδίκη μου.
Περιμένω τον δεκάλογο του καλού πιρφόρου.
Είπατε ολοι, είπατε, το μακρύ και το κοντό σας, καταδικάσατε τη βία που προήλθε πα το Λάκη και συμπεράνατε οτι σωστά και αντικειμενικά δίκαια τον μπάναραν.
Ξέρει κανείς σας τι είπε το τραμουντάνας???Λέω ξέρει?
Για κάτι ΚΑΡΙΟΛΙΑ,
σαν την πρόεδρο του ταμείο χρηματοπιστωτικής μαλακίας ....
ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 25.000€/ΜΗΝΑ
η απόφοιτος ... ΑΣΟΕ ....
άχνα δεν βγάζεις ... ποτέ ....
Τέτοια τσόκαρα , μέχρι πότε θα συνεχίσουν να παίρνουν αυτά τα λέφτά ;;;
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΩ .......
τραλαλάκη αυτήν εννοείς απόφοιτο ΑΣΟΟΕ ???
Αναστασία Σακελλαρίου-Διευθύνουσα Σύμβουλος
Η κα. Αναστασία Σακελλαρίου είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από τον Φεβρουάριο του 2013. Η κ. Σακελλαρίου είναι τραπεζικός με διεθνή εμπειρία έχοντας ξεκινήσει τηv καριέρα της στο Λονδίνο στον τομέα της Επενδυτικής Τραπεζικής. Για αρκετά χρόνια κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όπως Deutsche Bank, Salomon Brothers και Credit Suisse.
Από την αρχή της καριέρας της εξειδικεύτηκε στους τομείς πιστώσεων, αναδιαρθρώσεων πιστώσεων, με έμφαση σε leverage finance, διαχείριση ενεργητικού και παθητικού (asset & liability management), αναδοχή και διαχείριση κινδύνου. Στον τελευταίο της ρόλο στη Credit Suisse ήταν Managing Director στον Όμιλο Global Markets Solutions Group καλύπτοντας την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αποκτώντας μεγάλη και ευρεία εμπειρία σε συναλλαγές σε διάφορους γεωγραφικούς τομείς.
Το 2009, επέστρεψε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και εργάστηκε ως σύμβουλος στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς και ως Διευθύντρια Διαχείρισης Κινδύνου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Warwick και του Reading στη Μεγάλη Βρετανία και κατέχει μεταπτυχιακό σε International Banking & Financial Services.
παίζει να παίρνει και λιγώτερα από όσα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα η τύπισσα...
τι νομίζεις λαλάκη ?? οτι πρέπει να βγάζουν όλοι όσο ένας οδοντίατρος που σπούδασε στα Σκόπια ??
Στα αρχίδια μας.
ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Η θέση εργασίας της, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Ζούμε άνετα χωρίς αυτή.
Με τους γύφτους οδοντίατρους από τα Σκόπια,
δεν ξέρω τι έχεις, πιθανόν να σου φτιάχνουν τέτοιοι τα δόντια,
στα Boots, τους έχουν μαζί με άλλους παρακατιανούς ανατολικούς
να δουλεύουν για 500 λίρες το μήνα, 12 ώρες την ημέρα
ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
όπως Ινδούς, Πάκηδες, Κινέζους , εσύ και η οικογένειά σου ....
ΑΛΛΑ ΜΙΣΘΟΙ 25.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ , δεν είναι ανεκτοί
τη σημερινή εποχή , να δίδονται από το ελληνικό δημόσιο.
Οπότε σάλτα γαμήσου.
Πουστάρα γεροντόπουστα, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ , θα λέω για τη φάρα σου.
ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ;;;;
Αν θέλεις, ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.
Θα σε ξεκληρίσω.
Στο είπα.
Έλα να με βρεις και σε 24 ώρες,
θα έχω σκοτώσει εκτός από εσένα και τα παιδιά σου
και άλλα 20 τουλάχιστον άτομα με το ίδιο επώνυμο.
Σου αρκούν αυτά ;;;
ποιά πτυχία σου ρε μαλάκα ?? αυτό που πήρες στις ανατολικές χώρες κουβαλώντας τενεκέδες με λάδι στους πεινασμένους καθηγητές... ??
χεσμένο το έχω μαλάκα ...
και γιαυτό πρόσεξε γιατί πολλές φορές τέτοιες ευχές βγαίνουν αληθινές... και τότε φρόντισε να έχεις βρακί μαζί σου να αλλάξεις το χεσμένο ...
και είπα να αφήσεις απέξω οικογένειες και παιδιά γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες ζαρωμένο αρχίδι...
ποιό αουντι ρε συ ?? τον πιστεύεις τον μαλάκα ??
ένα γκολφάκι έχει του 98 ...εφτιαξε σε έναν μάστορα μια μασέλα και πάτσισε με ένα πουσάρισμα...
ο ίδιος το έχει γράψει εδώ μέσα..
Γαμημένε ....
Με αυτό το γκολφ, σκοτώθηκε ο αδελφός μου και άλλος ένας 30χρονος ....
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ;;;;;
Μήπως δεν το πιστεύεις το συμβάν ;;;
Αν δεν το πιστεύεις, μπορώ να εύχομαι να έχει την ίδια τύχη ο γιός σου
και τα υπόλοιπα παιδιά σου ....
Θα πάψεις να το αναφέρεις ;;;;;
ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ THREAD ;;;;
ο Λακις33 είναι το θέμα του φόρουμ ;;;;
άντε γαμήσου πια ....
εμ φτωχομπινέ δεν το πήγαινες σε ένα συνεργείο της προκοπής... σε αυτόν που στο πείραζε στο τζαμπα το πήγαινες...
Εγώ πάλι μόνο μία ....
Ένα τεμάχιο από τα παρακάτω ....
για κάθε μέλος της οικογένειάς του ....
http://[URL unfurl="true"]www.thahop.com/public/album_photo/f1/8a/01/18868_999c.jpg?c=13b5[/img[/URL]]
[/quote]
ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ
[QUOTE="tramountana, post: 5531932"]
για την ώρα μόνο τον αδελφό σου κατάφερες και αυτόν με ένα κακοσυντηρημένο γκολφάκι..
[/quote]
ΛΑΚΗΣ
[QUOTE="lakis33, post: 5531935"]
Συνεχίζεις και μιλάς ;;;;
Αφορά κανέναν το θέμα ;;;;
Το αυτοκίνητο δεν ήταν μεταφορικό μέσο.
Είχε άπειρες μετατροπές και ήταν για ντριφτ και αγώνες.
Και φυσικά όλα δούλευαν τζάμι.
Απλά ... δεν έπρεπε να το πάνε βόλτα, 4 τα χαράματα, χωρίς να το ξέρουν,
δύο τύποι που δεν είχαν οδηγήσει ποτέ κάτι τέτοιο.
[/quote]
ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ
[QUOTE="tramountana, post: 5531939"]
συνεχίζεις μαλάκα... συνεχίζεις..
όλα δουλευεαν τζάμι κατά τον κυρ-Ηλία που του έφτιαξες την μασέλα και στο συντηρούσε στο τζάμπα..
[/quote]
Και τον χρύσαργο φάγανε...Απιστευτο, φαγατε το Λακη :S Ρε ο Λακης ηταν cult μορφη. Φαγατε τον Πλεζουρα, σταματησαν οι περσονας, λουκριτια, νατσοσκακας και λοιπα αναρχοκομμουνια, παει η βελβη, ο (αρκανς1,2,3,.....100), ο αβραμης, ο κινεζοκυπριος και ο μαρης. Διωξτε απολυτο-αρσενικο, πορνοπαπο και να δω πως θα ειναι το site με Αλεξ, τραμουντανα, ιπποτη69, ββλοβερ και το σκουλικι τζωνη64.
Μετα απο αυτο νομιζω οτι τιθεται θεμα εξουσιας στο site. Νομιζω ειναι καιρος ο αντισθενης να παραιτηθει και να προκυριξει συντομα εκλογες.
το μπος είναι, [size=30pt]ΤΟ[/size] μπος
ιστορικη μορφη τυπεΚαι τον χρύσαργο φάγανε...
ο τραλαλάκης παίζει να μην έχει βγάλει ποτέ φράγκο από δουλειά και να είναι λάρτζ από τα νοίκια που εισπράττει και την κληρονομιά του συχωρεμένου του γέρου του που την σαλαμοποιεί και την πουλάει σιγά σιγά..
[/quote
και γιαυτό πρόσεξε γιατί πολλές φορές τέτοιες ευχές βγαίνουν αληθινές... και τότε φρόντισε να έχεις βρακί μαζί σου να αλλάξεις το χεσμένο ...
και είπα να αφήσεις απέξω οικογένειες και παιδιά γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες ζαρωμένο αρχίδι...
[/quote
είπα να αφήσεις οικογένειες απέξω γιατί θα σε κάνω να βλαστημήσεις το γάλα που βύζαξες...
και αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έχω και τον τρόπο και τα μέσα να το κάνω...
[/quote
μπα δεν χρειάζεται.. θα γίνω moderated θα βρώ την ip του και μετά όλα θα κυλήσουν όμορφα και ωραία..
εξάλλου μια φάπα να του ρίξω θα πάει η μισή χαμένη..
θα γεμίσει το βρακί του εκτός από σκατά και κόκκαλα..
[/quote
εντάξει θα του δώκω δυό χιλιάρικα να πάρω το άουντι να το κάνω κοτέτσι στο χωριό .. .
εξάλλου τι να το κάνεις το αμάξι από τέταρτο χέρι με σέρβις στον μαστρο-Ηλία και πληρωμή μια εξαγωγή...
[/quote
εμ φτωχομπινέ δεν το πήγαινες σε ένα συνεργείο της προκοπής...
σε αυτόν που στο πείραζε στο τζαμπα το πήγαινες...
[/quote
για την ώρα μόνο τον αδελφό σου κατάφερες και αυτόν με ένα κακοσυντηρημένο γκολφάκι..
[/quote
συνεχίζεις μαλάκα... συνεχίζεις..
όλα δουλευεαν τζάμι κατά τον κυρ-Ηλία που του έφτιαξες την μασέλα και στο συντηρούσε στο τζάμπα..
Τους καθαριζω εναν εναν τύπε...Απιστευτο, φαγατε το Λακη :S Ρε ο Λακης ηταν cult μορφη. Φαγατε τον Πλεζουρα, σταματησαν οι περσονας, λουκριτια, νατσοσκακας και λοιπα αναρχοκομμουνια, παει η βελβη, ο (αρκανς1,2,3,.....100), ο αβραμης, ο κινεζοκυπριος και ο μαρης. Διωξτε απολυτο-αρσενικο, πορνοπαπο και να δω πως θα ειναι το site με Αλεξ, τραμουντανα, ιπποτη69, ββλοβερ και το σκουλικι τζωνη64.
Μετα απο αυτο νομιζω οτι τιθεται θεμα εξουσιας στο site. Νομιζω ειναι καιρος ο αντισθενης να παραιτηθει και να προκυριξει συντομα εκλογες.