Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε απίθανε πώς έτυχε να μπεις έναν χρόνο μετά, είτε γράφεις με κλώνο είτε σου το σφύριξε κάποιος "φιλαράκος" και μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου δρυός πεσούσης και τα συναφή, σε κάθε περίπτωση είσαι για τα πανηγύρια ;)
επεσε συρμα στα εξαρχεια και στο ιντυμιντια μαλλον :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
γιατι να στα πω απο κοντα;ενα νικ του διαδικτυου ειμαι,ενας μαγκας του πληκτρολογιου και σε γαμαω απο την οθονη μου μεχρι να σε σπασω
να ξερεις οτι το μονο που μου σπας ειν αι τα αρχιδια μου ;) αλλα εισαι γνωστος πουτανακι  ;)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
τυπε ολα ξεκινουν απο το οτι οι μοντς δεν παρακολουθουν καιρο τωρα το σαιτ οπως τα νεα μελη πχ ζμπουτσαμ...

τον αλλον ονοματα να μην λεμε τον ρωτησε καποιος κατι και αυτος απαντησε,δεν ξερω μαν δεν διαβαζω το φορουμ σας :priest:

αμα καναν  την δουλεια τους και τροποποιουσαν τα ποστ (μοντερειτορ=τροποποιητης) δεν θα αφηναν εκλεκτα μελη του παροντος ιστοτοπου να εκτιθενται με μαλακιες που λενε οταν πινουν μπαφους και ουισκια και ετσι θα ηταν ακομα αναμεσα μας

ο σωστος μοντερειτορ ειναι σαν τον αεροσακο για να αποσβαινει συγκρουσεις μελων πριν φτασουν στην διοικηση και να κρατα ενα επιπεδο στην συζητηση εν αναγκη και με διαγραφη ποστ οσο κι αν αυτο σας φαινεται αντιδημοκρατικο....επι της ουσιας τα μελη προστατευει ετσι

αλλα ειπαμε ενας εγω και ενας τομιτο δεν φερνει την ανοιξη

εγω παρα τις αντιξοες συνθηκες θα συνεχισω ακαθεκτος το παιδευτικο μου εργο στο μπου και δη στις συλλογες με μοτο μου παντα το ή θα σας μορφωσω ή θα σας γαμησω που μου διδαξε ο κοσμας

Ρε τζιέλ, γιατι αλλου σε δειχνει τιμημενο μοντερατορα κι αλλού σε έχει απλη μπασκλασαρία σαν και μας  ;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
σισιεσεσ την ......σου γαμουσανε οι γερμανοι εσ εσ

βρες τι λειπει και κερδισε ενα αιφον
την δικια σου μανα την γαμαω χυμα παντως ρε γυναικωτε.Επισης και παιδια αν εχεις ;)

Επισκέπτης
ρε απίθανε πώς έτυχε να μπεις έναν χρόνο μετά, είτε γράφεις με κλώνο είτε σου το σφύριξε κάποιος "φιλαράκος" και μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου δρυός πεσούσης και τα συναφή, σε κάθε περίπτωση είσαι για τα πανηγύρια ;)
Κοιτα κι εγω αν σταματησω να γραφω δεν σημαινει οτι δεν θα παρακολουθω το σαιτ... οποτε εαν κατι με ενδιαφερει θα μπω και θα το σχολιασω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom