Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Νικ αποχώρησε ή ακόμα?βασικα μπεκρουλιαζω και ειπα μηπως εγιναν αντρες κατι πουστρακια ;)
Ο Νικ αποχώρησε ή ακόμα?βασικα μπεκρουλιαζω και ειπα μηπως εγιναν αντρες κατι πουστρακια ;)
γραψε .... 9092006136μονο τηλεφωνο σου θελω και τα αλλα στα πανω μου γυναικωτε τσομπανη γαμω τις επισκεψεις που κανεις αρχιδα πλασιε
μετα θα γινω κυριλε. ;)
τυπε ολα ξεκινουν απο το οτι οι μοντς δεν παρακολουθουν καιρο τωρα το σαιτ οπως τα νεα μελη πχ ζμπουτσαμ...
τον αλλον ονοματα να μην λεμε τον ρωτησε καποιος κατι και αυτος απαντησε,δεν ξερω μαν δεν διαβαζω το φορουμ σας
αμα καναν την δουλεια τους και τροποποιουσαν τα ποστ (μοντερειτορ=τροποποιητης) δεν θα αφηναν εκλεκτα μελη του παροντος ιστοτοπου να εκτιθενται με μαλακιες που λενε οταν πινουν μπαφους και ουισκια και ετσι θα ηταν ακομα αναμεσα μας
ο σωστος μοντερειτορ ειναι σαν τον αεροσακο για να αποσβαινει συγκρουσεις μελων πριν φτασουν στην διοικηση και να κρατα ενα επιπεδο στην συζητηση εν αναγκη και με διαγραφη ποστ οσο κι αν αυτο σας φαινεται αντιδημοκρατικο....επι της ουσιας τα μελη προστατευει ετσι
αλλα ειπαμε ενας εγω και ενας τομιτο δεν φερνει την ανοιξη
εγω παρα τις αντιξοες συνθηκες θα συνεχισω ακαθεκτος το παιδευτικο μου εργο στο μπου και δη στις συλλογες με μοτο μου παντα το ή θα σας μορφωσω ή θα σας γαμησω που μου διδαξε ο κοσμας
the shit demon
μαλλον τσιμπουκωνει τον πατερα τουΟ Νικ αποχώρησε ή ακόμα?
τρυπα ηταν η σωστη απαντηση φιλε....την δικια σου μανα την γαμαω χυμα παντως ρε γυναικωτε.Επισης και παιδια αν εχεις ;)
Εδώ άλλοι παρακολουθούν πριν γραφτούν, αφού γραφτούν θα σταματήσουν να παρακολουθούν???Κοιτα κι εγω αν σταματησω να γραφω δεν σημαινει οτι δεν θα παρακολουθω το σαιτ... οποτε εαν κατι με ενδιαφερει θα μπω και θα το σχολιασω ;)
Ρε τζιέλ, γιατι αλλου σε δειχνει τιμημενο μοντερατορα κι αλλού σε έχει απλη μπασκλασαρία σαν και μας ;
Πάντα πίστευα οτι είναι κλώνος του Λάκημαλλον τσιμπουκωνει τον πατερα του
μαλλον του λαστ ;)Πάντα πίστευα οτι είναι κλώνος του Λάκη
καταθεση μοντεροψυχης. αξιζει δικο του θρεντ αυτο το ποστ.
γιακουματος ;τον εχουνε βαλει μοντ μοναχα στον κατιμα του φορουμ. κατι σαν υπουργος τουαλετας.
α ρε πουστρακι ενα βημα πριν τα αντιψυχωσικα εισαιμαλλον του λαστ ;)
ετσι τυπε?Μη στεναχωριέσαι. Έχει πέσει σάπια πρέζα έξω, σε λίγο θα τους μαζεύουν με τα καμιόνια.
Ο Νικ αποχώρησε ή ακόμα?
Εδώ άλλοι παρακολουθούν πριν γραφτούν, αφού γραφτούν θα σταματήσουν να παρακολουθούν???
μπορει αλλα σας γαμαω ;)και οποτε θελετε ελατε απο κονταγιακουματος ;α ρε πουστρακι ενα βημα πριν τα αντιψυχωσικα εισαι
Ο Νώντας είναι ο νικ?μαλλον του λαστ ;)