διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γιατί παρακαλώ;Διο με φίλη είναι ήττα ρε
Γιατί παρακαλώ;Διο με φίλη είναι ήττα ρε
"Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;"
^θα μπορούσε άνετα να είναι επικεφαλίδα θέματος σε εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού :S
"Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;"
^θα μπορούσε άνετα να είναι επικεφαλίδα θέματος σε εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού :S
μπορεις να διαγραφεις αν δε σ αρεσει...
δεν ξέρω μαν δεν έχω διαβάσει ποτέεχεις δει πολλες φορες τι λεξη ''γαμαει'' στη σουπερ κατερινα
μπορεις να διαγραφεις αν δε σ αρεσει...θεμα γουστου ειναι ή διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας? δεν ειναι θεμα μ' αρεσει ή δε μ' αρεσει...απλα γεγονος ειναι..
απλως μην ξεχνας πως ο αντρας προσαρμοζεται στα θελω της γυναικας
μοστραρει το κλειδι της μπεμπας και τη λουζει με γαριφαλα
γιατι η ελλεινιδα ψαχνει ενα καλο αυτοκινητο και ενα μαλακα να κανει νταβαντουρι για παρτι της για να δειχνεται...
εχεις δει πολλες φορες τι λεξη ''γαμαει'' στη σουπερ κατερινα
δεν ξέρω μαν δεν έχω διαβάσει ποτέ
μπορεις να διαγραφεις αν δε σ αρεσει...δεν ξέρω τι ακριβώς λες , μάλλον ζω σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι μεμονωμένες ...
βέβαια ως εναλλακτική δίνω την πιθανότητα την προσωπική αποτυχία του κάποιος να την φορτώνει στην κοινωνία της ελλεηνίδες κτλ ίσως
μπορεις να διαγραφεις αν δε σ αρεσει μαν...ας χέσουμε όλοι αυτό το θέμα όπως του αξίζει ;)
εγώ πρώτος
Oχι που δεν θα έχανες την ευκαιρία.ας χέσουμε όλοι αυτό το θέμα όπως του αξίζει ;)
εγώ πρώτος
ή και θεμα εκθεσης στις πανελληνιες του μελλοντος μας...."Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;"
αντιθέτως μαν μ'αρέσει πολύ να χέζω εδώ μέσαμπορεις να διαγραφεις αν δε σ αρεσει μαν...
νωντάκοοο