Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Συμμαθητρια τηs Κιτσοπουλου??????
έχω τα μισά της χρόνια σε παρακαλώ
Συμμαθητρια τηs Κιτσοπουλου??????
Aπο την Κυριακή έχεις αρχίσει και συμφωνείς γιατρέ. :oσημερα συμφωνώ εξ'ολοκλήρου μαζί σου...
Aλλο ενα χρησιμο θρεντ στην κοινωνια....
τωρα μαν τα θελει και σενα ο κωλος σου να τα ακουσεις.....
ΚΡΑΣΙΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΣ
έχω τα μισά της χρόνια σε παρακαλώ
none of them...δεν καταλαβαινεις οντως τι λεω ή το κανεις επιτηδες?
εδω ρε μαν η αλλη συνομηλικη με μενα ειναι ακομα παρθενα γιατι περιμενει τον πριγκηπα με τα λεφτα......τι θα πει εξαλλου η κοινωνια;εγω το πνιγω οταν γαμαω δεν φωναζο.. μουνιτσα μακαλιες λες.....σου αρεσει η πουτσα και το κρατας κρυφο μου λες....για να βρεθει το καλο παιδι που θα σε παρει...
none of them...
Ταπεs ολα, για τιs ασπρουλιαρεs !!!!!!!!!!!!!!!
Α καταλαβα ποια ηταν η δασκαλα
οχι ρε μαν.....τι τον εκανες τον παλιο σαρουμαν που ολοι αγαπησαμε;τονε σκοτωσες στο γιουσουρουμ για ενα κουστουμ;μα έχω γίνει αγαπουλης μαν... είδα το φως το αληθινο...προσκύνησα την πραγματική αλήθεια του πιρφοροαγαπούλη...παράτησα τα αυταρχικά και τις ανωμαλίες...
δεν είστε ευτυχισμένοι που έγινα μέλος της πιρφορο-ομάδας?
δε με δέχεστε επιτέλους ανανεωμένο και αναγεννημένο?
Δεν χρειάζομαι δασκάλες λαιφάκο η ελλεηνίδα είναι αποτελεσμα διάφορων παραγόντων , δυστυχώς για τους ελλεηνίδους η μαλακία που τους βαράει είναι ένας απ αυτούς :-*
Δεν χρειάζομαι δασκάλες λαιφάκο η ελλεηνίδα είναι αποτελεσμα διάφορων παραγόντων , δυστυχώς για τους ελλεηνίδους η μαλακία που τους βαράει είναι ένας απ αυτούς :-*
Aπο την Κυριακή έχεις αρχίσει και συμφωνείς γιατρέ. :o
Να το πρεσέξεις αυτό.
Ε αφου το λεs , ετσι θαναι...Οτι θελει ο λαοs
Tελικά είχε μεγάλη επιτυχία το θρεντάκι.δεν είναι δική της η φράση φίλε την πήρε από το άρθρο της άλλης της ψώλας της κιτσοπούλου ;)
απλως μην ξεχνας πως ο αντρας προσαρμοζεται στα θελω της γυναικας
μοστραρει το κλειδι της μπεμπας και τη λουζει με γαριφαλα
γιατι η ελλεινιδα ψαχνει ενα καλο αυτοκινητο και ενα μαλακα να κανει νταβαντουρι για παρτι της για να δειχνεται...
μιλας λες και δεν εχουμε συναναστραφει ποτε με αντρες....σα να μην εχουμε παραστει ποτε σε αντρικες συζητησεις....εδω μεσα στο φορουμ και σαν τα κοκορια προσπαθειτε ο ενας να επιβληθει του αλλου μα για τις πουτανες μα για τις γκομενες μα για τα πουλια σας μα για τα αμαξια μα για το αθλητικο σωμα μα για τα φραγκα...
δηλαδη δε θα σε πειραζε αν η γυναικα σου ειχε παει με 25 πριν απο σενα
και η κορη σου αλλαζε γαμια καθε βδομαδα ?