Νέα

Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ισχυει;

• Ναι

Ψήφοι: 64 62,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 39 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

χχαχαχα :2funny:
ρε τον τρελάρα χαχαχα και της έλεγε θέλω να κάνω 3ιο με 2 γυναίκες αλλά δεν θέλω να είσαι εσύ η μια γτ σε σέβομαι  :2funny:
ντάξ ευτυχώς δεν γούσταρε αυτή έτσι κ αλλιώς  *P

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ναι...γιατι ο σουηδος δεν ειναι ο μπουρτζοβλαχος γυφτοελληναρα που θα τη λουσει με γαρυφαλλα και θα χορευει ζεϊμπεκια σαν τον αητο ετοιμος να πεταξει με το πουκαμισο ξεκουμπωτο...ουτε θα της πεταξει το μπρελοκ της μπεμπας πανω στο τραπεζι φουσκωνοντας απο περηφανια...γιατι δεν παιρνεις αποφαση οτι για καθε μια ελλεηνιδα υπαρχει ενας ελλεηνας που της επιτρεπει και που του επιτρεπει να συμπεριφερεται ετσι?

:S

:2funny:

Ξεφτιλισμενα πραματα...!!!!

Μονο στον ΠΟΥΣΤΗ Σεργιανοπουλο επιτρεπω να χορευει Ζεϊμπεκικο (στις επαναληψεις)
Κατα τα αλλα, μιλαμε για πληρως ιλαροτραγικο "θεσμο" της ελληνικης οικογενειας και κοινωνιας

Και να φανταστεις πως, πολλα Ζεϊμπεκικα, ειδικα απο την εποχη Χατζιδακη και μεχρι την εποχη Νικολοπουλου, μου αρεσουν ΠΑΡΑ  πολυ  (Σε φαση να κοβω φλεβα)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαλιστα...οφειλω στον εαυτο μου καθε φορα που γαμαω να κρυβομαι...απο τι και ποιον???

κοιτα...ο καθε ανθρωπος εχει ενα συνολο πραγματων τα οποια θεωρει σημαντικα για την προσωπικοτητα του...ειναι τα πραγματα που τον χαρακτηριζουν και τα οποια θελει να τα διατηρησει ανεπαφα οσο περισσοτερο γινεται...για μενα ας πουμε ενα απο αυτα ειναι η διακριτικοτητα και ο σεβασμος της ιδιωτικης ζωης της δικης μου οσο και των αλλων...προφανως και δεν ισχυει για ολους αυτο...γιαυτο και εχουμε γεμισει μουλωχτες, τσοκαρα και φωνακλαδες γαμικους...

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Επίσης η σουηδέζα απαιτεί μισές μισές τις δουλειές στο σπίτι...να μαγειρεύει ο σύζυγος όταν αυτή είναι πρωινη και αυτός απόγευμα..να κρατά τα παιδια κλπ...
Το ξέρεις πως δίνουν και άδεια πατρότητας εκει πάνω?

Και οι σουηδεζες κοιτανε τι θα πάρουν σε μια σχέση... Απλά είπαμε ..άλλη νοοτροπία...αποκλείεται να τη φτάσουμε ουτε σε μερικές δεκαετίες...

αμα θες να φτασεις τη νοοτροπια τραβα πανω να μαγειρευεις οταν θα ναι η αλλη πρωινη  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οκ μουνιτσα εισαι προοδευτικη και δεν κολλας σε μικροτητες το καταλαβαμε...

δεν ειναι μικροτητα...αφου ετσι γουσταρεις ετσι κανε...απλα το βρισκω περιεργο...δεν το εχω κανει ποτε και ουτε θα με ενδιεφερε να το κανω....και προφανως δεν ειχα ποτε γκομενο που να μου εκανε περιεργες ερωτησεις για το παρελθον μου γιατι τοτε θα λαμβανε την ηλιθια απαντηση που πραγματικα αξιζει σε ολους οσους κανουν ηλιθιες ερωτησεις..."εσυ εισαι η τριτη μου σχεση"

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χοχοοοο έχω φίλη που η μεγάλη της σχέση ήταν κ καλά με έναν φίλο της , αυτός έλεγε πως αν η γυναίκα σου κάτσει στο 2μηνο είναι πουτάνα ... η τύπισσα έκανε να τ κάτσει 4 μήνες  :2funny:
το γελοίο είναι ότι στο τέλος του έκτασε

ναι...γιατι ο σουηδος δεν ειναι ο μπουρτζοβλαχος γυφτοελληναρα που θα τη λουσει με γαρυφαλλα και θα της ανοιγει τα μπουκαλια ενω χρωσταει τα κοινοχρηστα  και θα χορευει ζεϊμπεκια σαν τον αητο ετοιμος να πεταξει με το πουκαμισο ξεκουμπωτο φορωντας ρουχο το οποιο θα χρωσταει για επομενα 50 χρονια στην καρτα του...ουτε θα της πεταξει το μπρελοκ της μπεμπας πανω στο τραπεζι φουσκωνοντας απο περηφανια...γιατι δεν παιρνεις αποφαση οτι για καθε μια ελλεηνιδα υπαρχει ενας ελλεηνας που της επιτρεπει και που του επιτρεπει να συμπεριφερεται ετσι?
όταν ενδίδεις σε αυτόν τον υλισμό που επικρατεί γύρω σου, τότε φταις εσύ, δεν φταίει  ούτε το εργοστάσιο που το έφτιαξε, ούτε το καραγκιόζης που το αγόρασε για να γαμήσει. αν δεν έπιανε αυτό εξ αρχής, και βάζανε οι ελληνίδες 2-3 βασικούς κανόνες στο μουνί τους τότε ο καραγκιόζης με την bmw και ο σκατόγυφτος των μπουζουκιών θα είχαν εκλείψει.
αν είναι κάποιος που εγκρίνει την κάθε μέθοδο καμακιού ή ριξήματος, αυτός ο κάποιος είστε εσείς.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε τον τρελάρα χαχαχα και της έλεγε θέλω να κάνω 3ιο με 2 γυναίκες αλλά δεν θέλω να είσαι εσύ η μια γτ σε σέβομαι  :2funny:
Ετσι ητανε κι ο Περιανδροs .........Ηθελε κολασμενα σεξ,  αλλα τ ομολογουσε :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν είναι δική της η φράση φίλε την πήρε από το άρθρο της άλλης της ψώλας της κιτσοπούλου ;)

το εχει γραψει κι αυτη αυτο? ειναι λιγο κλισε η φραση...πες μου οτι την πρωτοακουσες πριν 4 μερες... :birdman:

έφαγες αναφορά να ξέρεις ;)

εισαι νουμερο :birdman:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

κάποτε με μια κοπέλα ... την είχα φάει να κανουμε τρίο με μια φίλη της (οποιαδήποτε φίλη της)...είχα αλαλιάσει με τη σκέχη..μου είχε κολλήσει ..της το έλεγα συνέχεια...

οπότε μια μέρα μου λεει.."θα το κανονίσω...αρκει να μου υποσχεθείς πως αμέσως μετα την επόμενη...θα κάνουμε ένα τρίο με ένα φίλο σου...οποιον θες..."

εκεί κώλωσα.... αν και μετά απο κάποια χρόνια το μετάνιωσα...
όλα μια εμπειρία είναι...αλλά άλλο τι τολμας στον πληρωμένο σεξ...και άλλο σε μια σχέση...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αμα θες να φτασεις τη νοοτροπια τραβα πανω να μαγειρευεις οταν θα ναι η αλλη πρωινη  :jerking:

σου εξηγεί ότι αν θες το Χ θα δώσεις το Ψ , απλά αποφασίζεις τι θες να έχεις ... και ντάξει προφανώς στις περισσότερες περιπτώσεις η ελλεηνίδα καλά κάνει κ γαμάει την καθημερινότητα σας

Ετσι ητανε κι ο Περιανδροs .........Ηθελε κολασμενα σεξ,  αλλα τ ομολογουσε :grin:

το φαγε το μωράκι  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το γελοίο είναι ότι στο τέλος του έκτασε

όταν ενδίδεις σε αυτόν τον υλισμό που επικρατεί γύρω σου, τότε φταις εσύ, δεν φταίει  ούτε το εργοστάσιο που το έφτιαξε, ούτε το καραγκιόζης που το αγόρασε για να γαμήσει. αν δεν έπιανε αυτό εξ αρχής, και βάζανε οι ελληνίδες 2-3 βασικούς κανόνες στο μουνί τους τότε ο καραγκιόζης με την bmw και ο σκατόγυφτος των μπουζουκιών θα είχαν εκλείψει.
αν είναι κάποιος που εγκρίνει την κάθε μέθοδο καμακιού ή ριξήματος, αυτός ο κάποιος είστε εσείς.

καλα η κουβεντα παει αλλου....σε κοινωνιολογικες προσεγγισεις και δεν ειμαι αρμοδια να το αναλυσω οπως θα επρεπε νομιζω...τα αρχετυπα ειναι συγκεκριμενα...αυτα που καλυπτουν τις αναγκες των αρχετυπων ειναι επισης συγκεκριμενα...το πώς εκφραζονται αυτα κατα χρονικες περιοδους και ανα κοινωνιες ειναι αλλη συζητηση ομως...τιποτα ομως δεν ειναι αυτονομο...ειναι συγκοινωνουντα δοχεια ολα αυτα...δραση αντιδραση...γιαυτο καλο ειναι να κοιταμε την καμπουρα μας πρωτα πριν αναφερθουμε στις ξενες

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κάποτε με μια κοπέλα ... την είχα φάει να κανουμε τρίο με μια φίλη της (οποιαδήποτε φίλη της)...είχα αλαλιάσει με τη σκέχη..μου είχε κολλήσει ..της το έλεγα συνέχεια...

οπότε μια μέρα μου λεει.."θα το κανονίσω...αρκει να μου υποσχεθείς πως αμέσως μετα την επόμενη...θα κάνουμε ένα τρίο με ένα φίλο σου...οποιον θες..."

όλα μια εμπειρία είναι...αλλά άλλο τι τολμας στον πληρωμένο σεξ...και άλλο σε μια σχέση...

3ιο με φίλη είναι ήττα ρε  :helpplea:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ε, ενταξει, κι εγω ειμαι open minded αλλα δεν θα ηθελα να δω τη γκομενα μου να γαμιεται με εναν φιλο μου μπροστα στα ματια μου. Οποτε παω πασο και στο θεμα με το τριο με φιλη της. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Btw... Γιατι σταματησες αυτες τις...ε...χμμμ... ενδιαφερουσες κριτικες??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα...ο καθε ανθρωπος εχει ενα συνολο πραγματων τα οποια θεωρει σημαντικα για την προσωπικοτητα του...ειναι τα πραγματα που τον χαρακτηριζουν και τα οποια θελει να τα διατηρησει ανεπαφα οσο περισσοτερο γινεται...για μενα ας πουμε ενα απο αυτα ειναι η διακριτικοτητα και ο σεβασμος της ιδιωτικης ζωης της δικης μου οσο και των αλλων...προφανως και δεν ισχυει για ολους αυτο...γιαυτο και εχουμε γεμισει μουλωχτες, τσοκαρα και φωνακλαδες γαμικους...
εγω το πνιγω οταν γαμαω δεν φωναζο.. :2funny: :2funny: μουνιτσα μαλακιες λες.....σου αρεσει η πουτσα και το κρατας κρυφο μου λες....για να βρεθει το καλο παιδι που θα σε παρει... :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΚΡΑΣΙΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΣ

Ο Σουηδός γαμεί σε Βόλβο
αν θα γαμεί-χλωμό το κόβω-
κι ο Ελληνάρας Μπεμβεδάκι
πηδάει κι ακούει Μαζωνάκη !

Απιαστος είναι κι αετός
όχι ξενέρα Σουηδός
Και μαύρος και γοητευτικός
και πριμιτίβ και τριχωτός !

Γουστάρουνε κι οι Σουηδές
κι έρχονται σάμερ για σπουδές
να μάθουν τι θα πεί γαμήσι
ούζο, φιάλη και κρασίσι !  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω το πνιγω οταν γαμαω δεν φωναζο.. :2funny: :2funny: μουνιτσα μακαλιες λες.....σου αρεσει η πουτσα και το κρατας κρυφο μου λες....για να βρεθει το καλο παιδι που θα σε παρει... :2funny:

δεν καταλαβαινεις οντως τι λεω ή το κανεις επιτηδες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aλλο ενα χρησιμο θρεντ στην κοινωνια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom