Νέα

Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ισχυει;

• Ναι

Ψήφοι: 64 62,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 39 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για ποιο λογο πρεπει να ξερεις τους γαμιαδες της κορης σου εστω και σαν νουμερο? λιγο αρρωστο μου ακουγεται :think:
καλο ειναι να εχεις πανω κατω μια ιδεα για να μην εκτιθεσαι αδικως αν ακουσεις τον μελλοντα συζυγο της και γαμπρο σου να την αποκαλει πουτανα καποτε και σπευσεις να τον δειρεις..... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλο ειναι να εχεις πανω κατω μια ιδεα για να μην εκτιθεσαι αδικως αν ακουσεις τον μελλοντα συζυγο της και γαμπρο σου να την αποκαλει πουτανα καποτε και σπευσεις να τον δειρεις..... :grin:

υπαρχουν παρα πολλες που γαμιουνται με 15 τη βδομαδα και δεν τις παιρνει χαμπαρι κανεις...και καλα κανουν γιατι προφανως γουσταρουν να το κανουν...δε σημαινει οτι για να πηδιεσαι οποτε θελεις πρεπει να εισαι τσοκαρο ή τσολι και να σε παιρνει χαμπαρι η γειτονια...το ιδιο ακριβως...μα ακριβως το ιδιο ισχυει και για τους αντρες...δε βρισκω καμια απολυτως διαφορα...οσο αποκρουστικο βρισκω το τσοκαρο εξισου αποκρουστικους βρισκω τους φωνακλαδες γαμιαδες....απωθητικοι και οι δυο μεχρι αηδιας...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη εσενα ηξερε ο πατερας/παππους/θειος τι γαμας και καθε ποτε?

δεν εξεταζει ποιος ξερει τι.
εξεταζει την αντιδραση που υπαρχει αναλογα με το φυλο.
αν ο πατερας/παππους/θειος μαθαιναν οτι ο γιος γαμαει καθε μερα κ αλλη θα ηταν περηφανοι.
αν η κορη πηδιοταν καθε μερα μ αλλον θα ντρεπονταν.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αρα συνοψιζονταs..........ο μεν αρρεναs να ειναι μαγκαs και να το δειχνει, το δε θηλυ να ειναι , αλλα στα μουλωχτα!!!!!!!! Οκευ   ιτσ  ε ντιαλ :dancing: :dancing:

Οι καλογαμημένοι φαίνονται δεν χρειάζονται επίδειξη λέω γω  :tits2:

:2funny: :2funny: :2funny:

ο συντροφος δεν ειναι ''κόρη/ανηψιά/εγγονή'' καποιου?
αυτος πως αντιδρα?
το θεμα ειναι καθαρα στο φυλλο οχι στη (συγγενικη-ερωτικη) σχεση :uglystupid:
γιατι λοιπον ''δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τους περισσότερους να ξέρουν τι κάνει η κόρη/ανηψιά/εγγονή''??
εσενα γιατι θα σε πειραζε αφου δεν εχεις προβλημα??

Σου ξαναλέω αλλη μια φορά ότι δεν είναι ευχάριστο να σκέφτεσαι την σεξουαλική ζωή της κόρης/ανηψιάς/εγγονής σου .
Για το άτομο που θα συναναστραφεί μαζί της ερωτικά μιλάμε, αυτό το άτομο θα είσαι εσύ ο ένας ο άλλος ... μιλάμε για ερωτικούς συντροφους κ όχι πως βλέπει ένας συγγενής την ερωτική ζωή κάποιας κοπέλας στην οικογένεια του .

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δεν ξερω
Δεν εχω γκομενα/γυναικα/κορη και γι' αυτο δεν εχω αποψη

ουτε εγω εχω αλλα μια ιδεα το πως θα ηταν μπορω να εχωουτε καρκινο εχω αλλα δε...οποτε μη φοβασαι να πεις οτι θα ηταν ασχημο...

Δηλαδη, αυτα που "διδασκετε" στις κορες σας και στις αδερφες σας, θα τα παθαινετε απο τις γκομενες
Ετσι παει

Ακυρο τελειως.

οι ελληνιδες γαμιουνται σε μια κοινωνια που αν γαμιεσαι θεωρεισαι πουτανα

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Σχετικό ανέκδοτο :

Κάποτε δύο φίλοι ξαναβρίσκονται μετά από πολλά χρόνια. Έχουν ήδη γίνει πατεράδες κι έχουν κόρες της παντρειάς. Μετά λοιπόν από τα πρώτα τι κάνεις, παντρεύτηκες, κλπ. αρχίζει ο διάλογος:
- Τι γίνεται έχεις παιδιά;
- Αμέ έχω μία κόρη 23 ετών λέει αυτός.
- Παντρεμένη; Ρωτάει ο άλλος.
- Α! Που να στα λέω. Έγινε ένας γάμος κάτσε καλά. Τρεις μέρες γλεντούσαμε και χορεύαμε. Έπρεπε να ήσουν εκεί.
- Μπράβο, μπράβο, λέει ο άλλος.
- Αλλά δυστυχώς χώρισε μέσα σ ένα χρόνο λέει ο πατέρας.
- Τι κρίμα! λέει ο άλλος.
- Α! σε έξι μήνες ξαναπαντρεύτηκε. Λέει ο πατέρας. Έγινε ένας γάμος ιστορικός. Κράτησε μία βδομάδα. Καιρό είχε να δει ο κόσμος τέτοιο γλέντι.
- Σώπα λέει ο άλλος. Τουλάχιστον πρόκοψε; Ρωτάει.
- Μπα σε έξι μήνες ξανά χώρισε.
- Κρίμα ρε παιδί μου.
- Α! Κανένα πρόβλημα. Ξαναπαντρεύτηκε. Κι έγινε ένας γάμος που κράτησε δέκα μέρες. Εκεί να ήσουν να έβλεπες γλέντια. Ο κόσμος ακόμα μιλάει. Και συνεχίζει: Αλήθεια εσύ έχεις παιδιά;
- Ναι έχω μία κόρη. Λέει ο δεύτερος.
- Και τι δουλειά κάνει; Ρωτάει ο άλλος.
- Ε! και η δικιά μου που***α έγινε αλλά δεν το γλεντήσαμε τόσο!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
υπαρχουν παρα πολλες που γαμιουνται με 15 τη βδομαδα και δεν τις παιρνει χαμπαρι κανεις...και καλα κανουν γιατι προφανως γουσταρουν να το κανουν...δε σημαινει οτι για να πηδιεσαι οποτε θελεις πρεπει να εισαι τσοκαρο ή τσολι και να σε παιρνει χαμπαρι η γειτονια...το ιδιο ακριβως...μα ακριβως το ιδιο ισχυει και για τους αντρες...δε βρισκω καμια απολυτως διαφορα...οσο αποκρουστικο βρισκω το τσοκαρο εξισου αποκρουστικους βρισκω τους φωνακλαδες γαμιαδες....απωθητικοι και οι δυο μεχρι αηδιας...

Συμφωνώ.

Και συνηθως αυτοι που λένε πως γαμάνε πολύ και πολλές..μάλλον είναι μάπα το καρπουζι.
Οι πραγματικοι γαμιάδες σενέχουν ανάγκη να το διατυμπανίσουν.
Το ίδιο και οι κοπέλες που ξέρουν να το κάνουν... Αυτές που το διατυμπανίζουν φαίνονται απο τη συμπεριφορά τους και τα λόγια τους...και είναι είναι τσόκαρα όπως λες...

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
δηλαδη εσενα ηξερε ο πατερας/παππους/θειος τι γαμας και καθε ποτε?

οπου να ναι σκαλωνεις

το θεμα ειναι οτι αν γαμουσα πολυ επειδη ειμαι αντρας,θα χαιροντουσαν

ενω αν ειμουνα γυναικα θα ειχαν απιβδισει

τοσο απλο τι μου λες για αριθμους και καθε ποτε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Tς!!! Τς!! Τς!
Συντρόφους  :rolleyes:

παρντον...εν τη ρυμη του λογου...

αν ο πατερας/παππους/θειος μαθαιναν οτι ο γιος γαμαει καθε μερα κ αλλη θα ηταν περηφανοι.

ναι...το κολλημα μου ειναι στο γιατι πρεπει καποιος να γνωριζει την προσωπικη σου ζωη....δε με ενδιαφερει να μαθω με ποσες πηγαινε ο συντροφος μου...καλα για το θεμα γονιων και σογιου δεν το συζηταω καν...σιγα μη δινω αναφορα ποτε μπαινω και ποτε βγαινω...δεν τα κανα στα 15 αυτα θα τα κανω τωρα?γιαυτο λεγεται προσωπικη ζωη... σιγα μην βγαλουμε και ντουντουκα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οπου να ναι σκαλωνεις

το θεμα ειναι οτι αν γαμουσα πολυ επειδη ειμαι αντρας,θα χαιροντουσαν

ενω αν ειμουνα γυναικα θα ειχαν απιβδισει

τοσο απλο τι μου λες για αριθμους και καθε ποτε...

ναι...ΑΝ το μαθαιναν προφανως θα υπηρχαν αυτες οι αντιδρασεις...γιατι υποθετω οτι οι ηλικιες τους κυμαινονται απο πενηνταφευγα μεχρι ογδονταφευγα...αν συγκλινουν οι δικες σου αποψεις με τις δικες τους να το κοιταξεις ισως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και βεβαια ντρεπονται μαν.....τι αποψη θα σχηματισει η κοινωνια αν πηδιεται με τον καθενα;πως θα τυλιξει μετα τον αγαπουλη με τα λεφτα αμα της βγει η φημη οτι ειναι πουτανακι;

τουλαχιστον ας το κανει στα μουλωχτα οπως λεει κι η μουνιτσα παραπανω....αυτος ειναι ο βασικος καημος ειδικα της ελλεηνιδας μανας....

εξου και τα γνωστα πισω απο την πλατη του πατερα στραβα ματια για το τι ωρα γυρναει,οι πλατες για τα γκομενικα....το κοριτσι ειχε φροντιστηριο ως αργα κλπ ελληνικα ευτραπελα οπως και οι εικοσαρες που βγαινουν ξημερωματα απο μερσεντες 500 μετρα απο το σπιτι να μην τις βλεπει και η γειτονια και αλλαζουν και βρακι στο δρομο......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ουτε εγω εχω αλλα μια ιδεα το πως θα ηταν μπορω να εχωουτε καρκινο εχω αλλα δε...οποτε μη φοβασαι να πεις οτι θα ηταν ασχημο...

Ακυρο τελειως.

Παντως, εγω το θεωρω αν μη τι αλλο παραλογο να κατηγορω τις γυναικες επειδη δεν μου καθονται, και μετα να λεω ποσο περηφανος ειμαι που η αδερφη μου δεν γαμιεται ουτε με τον ανεμο
Καπου ξεφευγει το θεμα με ολα αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυση, γονιδια, γονιδιακες εντολες.

Στον αντρα η εντολη ειναι "γονιμοποιησε οσο πιο πολλα θυληκα μπορεις"

Στη γυναικα ειναι " επελεξε απο ολους αυτους τον καλυτερο και ικανοτερο να σε βοηθησει να μεγαλωσεις παιδια, και μεγαλωσε τα παιδια"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Ακυρο τελειως.

στην ιδια κοινωνια βεβαια το οτι οι σουηδεζες ή δεν ξερω γω ποιες αλλες γαμιουνται χωρις ηθικες αναστολες δεν τους χαλαει...και ολοι παρακαλανε οι ελλεηνιδες να γινουν ως δια μαγειας σουηδεζες...μα τα μεταξωτα εσωρουχα θελουν και επιδεξιους κωλους...και το εχω γραψει χιλιαδες φορες οτι οι σουηδεζες και οι καθε σουηδεζες ειναι ετσι γιατι διπλα τους εχουν σουηδους...τους οποιους προφανως ΔΕΝ τους ενδιαφερει το συγκεκριμενο ζητημα...οταν ο μεσος 25αρης ή 30αρης εχει τις αποψεις που διαβαζω εδω μεσα πώς περιμενουν να τους κατσει η ντοπια? και απο τη μια παρακαλανε εν τω μεταξυ για σκανδιναβικες ελευθεριες απο την αλλη τη θελουν ομως και παραδοσιακη...

Επισκέπτης

Kαι για να μην την ψωνίσεις όταν θ'αρχίσουν να σε καλοχαιρετάνε κάμποσοι στο δρόμο και κατέβεις για δήμαρχος πιστεύοντας πως έγινες ξαφνικά δημοφιλής..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
και βεβαια ντρεπονται μαν.....τι αποψη θα σχηματισει η κοινωνια αν πηδιεται με τον καθενα;πως θα τυλιξει μετα τον αγαπουλη με τα λεφτα αμα της βγει η φημη οτι ειναι πουτανακι;

τουλαχιστον ας το κανει στα μουλωχτα οπως λεει κι η μουνιτσα παραπανω....αυτος ειναι ο βασικος καημος ειδικα της ελλεηνιδας μανας....

εξου και τα γνωστα πισω απο την πλατη του πατερα στραβα ματια για το τι ωρα γυρναει,οι πλατες για τα γκομενικα....το κοριτσι ειχε φροντιστηριο ως αργα κλπ ελληνικα ευτραπελα οπως και οι εικοσαρες που βγαινουν ξημερωματα απο μερσεντες 500 μετρα απο το σπιτι να μην τις βλεπει και η γειτονια και αλλαζουν και βρακι στο δρομο......

γλ δεν είναι μουλωχτά , είναι θέμα αξιοπρέπειας ... η ερωτική ζωή πρέπει να μένει προσωπική . για να μην μας πούνε μουλωχτές πρέπει να βγάλουμε ντουντούκα ? μάιστα  :think:

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ναι...ΑΝ το μαθαιναν προφανως θα υπηρχαν αυτες οι αντιδρασεις...γιατι υποθετω οτι οι ηλικιες τους κυμαινονται απο πενηνταφευγα μεχρι ογδονταφευγα...αν συγκλινουν οι δικες σου αποψεις με τις δικες τους να το κοιταξεις ισως

κατ αρχας χωρις ειρωνεια, δεν υπαρχει λογος... κουβεντα κανουμε

θεωρεις περιεργο που ενα 20αρης να μην επιθυμει η συντροφος του να εχει παρει την μιση πολη?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

η λεξη μουλωχτα δε μου αρεσει...το μουλωχτα συμπεριλαμβανει και πονηρια...κουτοπονηρια για την ακριβεια...απλα μπορεις και οφειλεις να εισαι διακριτικος με την προσωπικη σου ζωη οπως και με την προσωπικη ζωη των αλλων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom