διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Καλά.χιουμορ μωρε...αφου δεν ενοχλειται...
Καλά.χιουμορ μωρε...αφου δεν ενοχλειται...
Πιρφορος τυπε?Για πειτε...
την ειδες βεντετα?δε σε βλεπω να χαιρεσαι και πολυ που γυρισαΣχόλια
smanaman
Αποσυνδεδεμένος
27/08/12, 20:08
8elw na sou skise tn kolotripida
και συ δεν ξέρεις να μαγειρεύεις δηλ.δεν έχω άποψη για το θέμα
Να κανουμε μια αναλυση να βαλουμε την ταξη
λοιπον Μια γυναικα ειναι πουτανα για τον εξης απλο λογο.
Ετσι και ανοιξει τα ποδια και περαστε ολοι και δεν εχω θεμα ολοι θα τρεξουνε να γαμισουνε δεν προκειται να κολοσει κανεις .
Κανεις δεν προκειται να σιχαθει τον αλλο.
Συμπερασμα μια γυναικα μπορει να εχει οποιον αντρα θελέι γιατι ολοι θελουν να γαμισουν ασχετος το πως ειναι η γκομενα πηδας και φευγεις .
Ενας αντρας ειναι μαγκας για τον εξης απλο λογο
Οσο και ομοφρος και σφιχτης και οτιδηποτε να εισαι οι γκομενα για να σου κατσει θελει τροπο μαγκια και παιδευμα το να κανεις κονε την στιγμη που δεν εχεις την ιδια ευκολια με μια γκομενα (ολοι θα τρεξουν να γαμισουν οχι να μεινουν )δεν ειναι μαγκια ?
Ας ειχαμε και εμεις την ιδια ευκολια και τοτε θα μπορουσαμε να λεμε εαν οι γυναικα ειναι πουτανα και εαν ο αντρας ειναι μαγκας.
Στην περιπτωση που η γυναικα δεν μπορουσε να βρει αντρα να την πηδηξει τοτε θα ηταν μαγκια τις εαν τα καταφερνε.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που δεν χρειαζεται να προσπαθησει δεν ειναι μαγκια ειναι πουτανια εξου και το πουτανα.Τι θελει να δειξει δηλαδη οτι μπορει να πηδηχτει με ολους ?Αφου ολοι θελουν να γαμισουν.
Απλο στην νοηση.
την ειδες βεντετα?δε σε βλεπω να χαιρεσαι και πολυ που γυρισα
Παρε καρεκλα και καθησε.....Θα κουραστειs να περιμενειsμπορεί να παίξει όμως κ στους ενοχλημένους
? εχεις δει πολλες θεουσες εσυ ?Για καντο λιανα γιατι δεν σε επιασα?Αυτο που λες ειναι σωστο, αλλα... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Αν οι γυναικες δεν ητανε θεουσες, δεν θα γαμιοντουσαν ευκολοτερα??? Αρα, οσο ευκολο θα ηταν για τους αντρες να γαμησουν αλλο τοσο θα ηταν και για τις γυναικες! Αρα, μαγκοπουτανες ενα και το αυτο...
Η διακριση εγκειται σε κοινωνικα αιτια
και συ δεν ξέρεις να μαγειρεύεις δηλ.
Ε ρε τί πάθαμε εδω μέσα.
Μία ρε μία να ξέρει
Παρε καρεκλα και καθησε.....Θα κουραστειs να περιμενειs
και συ δεν ξέρεις να μαγειρεύεις δηλ.
Ε ρε τί πάθαμε εδω μέσα.
Μία ρε μία να ξέρει
Ειμαι......συλλεκτικο κομματι, αλλα εσυ πωs τοξερεs??το κρατώ στη συλλογή μου
ξέρει η νίτσα ρε ,η βελ κ η έρι ... αυτές σίγουρα
2 αυγα βραστα κι αυτο με το ζορι
2 αυγα βραστα κι αυτο με το ζορι
η γυφτιά της ελληνίδας δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
η σουηδέζα όταν βγαίνει με κάποιον απαιτεί να πληρώσει το δικό της, γιατί έχει μια αξιοπρέπεια και θα πηδηχτεί με κάποιον γιατί γουστάρει, όχι γιατί έχει αυτοκίνητο κάμπριο, ή ο συνοδός της άνοιξε μπουκάλι.
και στο τέλος ρίξε τους ζάχαρη.
εδω ρε μαν η αλλη συνομηλικη με μενα ειναι ακομα παρθενα γιατι περιμενει τον πριγκηπα με τα λεφτα......τι θα πει εξαλλου η κοινωνια;
προφανως θυμα κι αυτη της φυσικης επιλογης που λεει κι ο σεβαλιε....περιμενει τον καλυτερο γονιμοποιητη για τα υποθετικα παιδια της..... απο το πολυ περιμενε βεβαια στο τελος πεφτουν στα αντικαταθλιπτικα.......