Νέα

Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ισχυει;

• Ναι

Ψήφοι: 64 62,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 39 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο αντρας που γαμαει πολυ ειναι μουνοδουλος.
η γυναικα που γαμιεται πολυ ειναι στανταρ εξυπνη.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
παντως για να θεσω και την αποψη μου νομιζω οτι καλως ο αντρας λεγεται μαγκας αλλα η γυναικα επρεπε να λεγοταν ηρωας. Πας για ΤΟ πουλι και πεφτεις σε πουλακι.. η πας για κανα κανα δυνατο εργαλειο με διαρκεια και χανεις κανα πενταλεπτο τζαμπα αααααααααααχαχαχχαχαχααχαχχαχ ηρωες οι γυναικες ηρωες κυριοι...

Χαχα, τι μου θύμισες, προχθές που πήγα σε μία πουτάνα, της συστήθηκα και με είπε με το υποκοριστικό, ας πούμε "Γιωργάκη". Μέχρι να φύγω το Γιωργάκης έγινε Γιωργάρας  :P. Μου λέει εσύ δεν είσαι Γιωργάκης  :P. Αλλά τι να πεις, γυναίκες.... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ο αντρας που γαμαει πολυ ειναι μουνοδουλος.
η γυναικα που γαμιεται πολυ ειναι στανταρ εξυπνη.

:cum:

καληνυχτα και σε σενα...οπου κι αν εισαι... (γκαραβελας)

ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχχαχχχχχχχχχχχχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαχα, τι μου θύμισες, προχθές που πήγα σε μία πουτάνα, της συστήθηκα και με είπε με το υποκοριστικό, ας πούμε "Γιωργάκη". Μέχρι να φύγω το Γιωργάκης έγινε Γιωργάρας  :P. Μου λέει εσύ δεν είσαι Γιωργάκης  :P. Αλλά τι να πεις, γυναίκες.... :rolleyes:

τυπε να σε πει πουτανα ψωλαρα ειναι το πιο σπανιο πραγμα στον πλανητη. φυλαξε το σα θησαυρο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[move][size=36pt]ΠΙΡΦΟΡ ΑΛΕΡΤ[/size][/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καληνυχτα και σε σενα...οπου κι αν εισαι... (γκαραβελας)

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
θα σε ξαναβρω στους μπαξεδες τρεις του σεμπτεβρη να περνας; (καλογιαννης)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε να σε πει πουτανα ψωλαρα ειναι το πιο σπανιο πραγμα στον πλανητη. φυλαξε το σα θησαυρο.
Μας εγινες και ψωλαρας τωρα ρε κακομοιρη, για την βρωμοκοιλαρα που εχεις δεν σου ειπε τιποτα ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
θα σε ξαναβρω στους μπαξεδες τρεις του σεμπτεβρη να περνας; (καλογιαννης)

την τρατα λεν μαριτσα τη σκουνα βαγγελή (βιολαρης-χωματα)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Η γυναίκα που γαμιέται πολύ επειδή γουστάρει δεν είναι πουτάνα.. Πουτάνα είναι αυτή που γαμιέται με σκοπό να πετύχει διάφορους στόχους ενώ δεν γουστάρει τους γαμιάδες της, αυτή που ουσιαστικά πουλάει το κορμάκι της χωρίς να είναι του επαγγέλματος  :sunglasses:
Πες τα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μας εγινες και ψωλαρας τωρα ρε κακομοιρη, για την βρωμοκοιλαρα που εχεις δεν σου ειπε τιποτα ?

απεκτησα και ουρα τωρα. θα γραψω στην ερωτικη ατζεντα του τακμαν μετα, τσακισου.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Καθόλου σπάνιο, δεν είναι η μόνη, και έχω πολλές αστείες ιστορίες τέτοιες. Μια άλλη στριπτιτζού καθόταν και έψαχνε για κάλτσα γιατί δεν πίστευε αυτό που έπιανε πάνω από το παντελόνι. Οκ, ίσως με πρόσβαλε και λίγο αυτό, αλλά είχε και την πλάκα του, διότι πραγματικά δεν το πίστευε (σαν σωματότυπος είμαι αδύνατος και σχετικά κοντός (1.70), και μικροδείχνω ηλικιακά και λίγο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom