erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και δεν υπαρχει και εμπιστοσυνη στις μερες μας ..(αορατος;)δεν υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στις μερες μας τι να πεις...
και θα σε δω στα ονειρα μου (σταμ)
και δεν υπαρχει και εμπιστοσυνη στις μερες μας ..(αορατος;)δεν υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στις μερες μας τι να πεις...
παντως για να θεσω και την αποψη μου νομιζω οτι καλως ο αντρας λεγεται μαγκας αλλα η γυναικα επρεπε να λεγοταν ηρωας. Πας για ΤΟ πουλι και πεφτεις σε πουλακι.. η πας για κανα κανα δυνατο εργαλειο με διαρκεια και χανεις κανα πενταλεπτο τζαμπα αααααααααααχαχαχχαχαχααχαχχαχ ηρωες οι γυναικες ηρωες κυριοι...
και δεν υπαρχει και εμπιστοσυνη στις μερες μας ..(αορατος;)
και θα σε δω στα ονειρα μου (σταμ)
ο αντρας που γαμαει πολυ ειναι μουνοδουλος.
η γυναικα που γαμιεται πολυ ειναι στανταρ εξυπνη.
καληνυχτα και σε σενα...οπου κι αν εισαι... (γκαραβελας)
Χαχα, τι μου θύμισες, προχθές που πήγα σε μία πουτάνα, της συστήθηκα και με είπε με το υποκοριστικό, ας πούμε "Γιωργάκη". Μέχρι να φύγω το Γιωργάκης έγινε Γιωργάρας . Μου λέει εσύ δεν είσαι Γιωργάκης . Αλλά τι να πεις, γυναίκες....
[move][size=36pt]ΠΙΡΦΟΡ ΑΛΕΡΤ[/size][/move]Χαχα, τι μου θύμισες, προχθές που πήγα σε μία πουτάνα, της συστήθηκα και με είπε με το υποκοριστικό, ας πούμε "Γιωργάκη". Μέχρι να φύγω το Γιωργάκης έγινε Γιωργάρας . Μου λέει εσύ δεν είσαι Γιωργάκης . Αλλά τι να πεις, γυναίκες....
καληνυχτα και σε σενα...οπου κι αν εισαι... (γκαραβελας)
[move][size=36pt]ΠΙΡΦΟΡ ΑΛΕΡΤ[/size][/move]
Μας εγινες και ψωλαρας τωρα ρε κακομοιρη, για την βρωμοκοιλαρα που εχεις δεν σου ειπε τιποτα ?τυπε να σε πει πουτανα ψωλαρα ειναι το πιο σπανιο πραγμα στον πλανητη. φυλαξε το σα θησαυρο.
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
θα σε ξαναβρω στους μπαξεδες τρεις του σεμπτεβρη να περνας; (καλογιαννης)
αρεσε στην αγαμητη...
ολοι σε καταλαβανε παλιοπυρφορουλι μεχρι και οι πουτανες σε κοροιδευουνε[move][size=36pt]ΠΙΡΦΟΡ ΑΛΕΡΤ[/size][/move]
Πες τα..Η γυναίκα που γαμιέται πολύ επειδή γουστάρει δεν είναι πουτάνα.. Πουτάνα είναι αυτή που γαμιέται με σκοπό να πετύχει διάφορους στόχους ενώ δεν γουστάρει τους γαμιάδες της, αυτή που ουσιαστικά πουλάει το κορμάκι της χωρίς να είναι του επαγγέλματος
Μας εγινες και ψωλαρας τωρα ρε κακομοιρη, για την βρωμοκοιλαρα που εχεις δεν σου ειπε τιποτα ?
τυπε να σε πει πουτανα ψωλαρα ειναι το πιο σπανιο πραγμα στον πλανητη. φυλαξε το σα θησαυρο.