Νέα

Ο αντρας γαμαει πολυ-ειναι μαγκας.Η γυναικα γαμιεται πολυ-ειναι πουτανα.Ισχυει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ισχυει;

• Ναι

Ψήφοι: 64 62,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 39 37,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καθόλου σπάνιο, δεν είναι η μόνη, και έχω πολλές αστείες ιστορίες τέτοιες. Μια άλλη στριπτιτζού καθόταν και έψαχνε για κάλτσα γιατί δεν πίστευε αυτό που έπιανε πάνω από το παντελόνι. Οκ, ίσως με πρόσβαλε και λίγο αυτό, αλλά είχε και την πλάκα του, διότι πραγματικά δεν το πίστευε (σαν σωματότυπος είμαι αδύνατος και σχετικά κοντός (1.70), και μικροδείχνω ηλικιακά και λίγο).

τετοιες προσβολες τυπε ξεπλενονται μονο με αιμα. επρεπε να της πεις οτι σου ηρθε περιοδος και να αποχωρησεις γυμνος με τα χερια στις τσεπες τραγουδωντας trance.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καθόλου σπάνιο, δεν είναι η μόνη, και έχω πολλές αστείες ιστορίες τέτοιες. Μια άλλη στριπτιτζού καθόταν και έψαχνε για κάλτσα γιατί δεν πίστευε αυτό που έπιανε πάνω από το παντελόνι. Οκ, ίσως με πρόσβαλε και λίγο αυτό, αλλά είχε και την πλάκα του, διότι πραγματικά δεν το πίστευε (σαν σωματότυπος είμαι αδύνατος και σχετικά κοντός (1.70), και μικροδείχνω ηλικιακά και λίγο).
τύπε βάλε φωτό.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά όχι και καθοριστικο... (επειδή κάπου νομίζω η erinal πιο πάνω κάι ανέφερε)
Στο σεξ έχουν και άλλα πράγματα ρόλο...η διαθεση, η φαντασία, φυσικά η διάκεια της στύσης και αν είναι δυνατή στύση ή όχι... κλπ κλπ
Αλλά και πάλι είναι σχετικά αυτά.

Κάποιος με ένα τεράστιο όργανο μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα αλλά όχι πάντα... Το πιθανότερο είναι να την κάνει να πονέσει... (απο τη μικρή ιατρική εμπειρία μου)

Θυμάμαι στο αγροτικό..με καλούσανε σε ένα γειτονικό χωριουδάκι να αλλάζω τον ουροκαθετήρα σε ένα γέρο με 2 εγκεφαλικά κατάκοιτο. Η γριά ήταν ανοϊκή...δε θυμόταν ποιος είμαι κάθε φορά που πήγαινα.
Μια βουλγάρα που τους φρόντιζε με έπαιρνε μια φορά στις 15 και τον άλλαζα..
Κάποια στιγμή οι επισκέψεις έγιναν πιο συχνές και συχνά εβρισκα το καθετήρα χάλια, σπασμένο ή βγαλμένο! Μου έκανε τρομερή εντύπωση... Τι στο διάολο λέω..δεν τον βάζω καλά?
Τελικά υποψιάστηκα κάτι..και είπα στην βουλγάρα να πηγαινει πιο συχνά στο σπίτι σε ανύποπτες ώρες και να βλέπει τι γίνεται...
Τελικά μετά απο κάποιους μηνες διαπιστώσαμε πως η γιαγια...."έπαιζε" με τον καθετηριασμενο αλλά "γιγαντιαίο" φαλλό του κατάκοιτου  παππού ο οποίος απο τα εγκεφαλικά  δε καταλάβαινε τίποτα..
Φυσικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...
Οσες φορές και να μάλωνα τη γριά δε θυμόταν τίποτα..
Ο γέρος πρέπει να είχε όργανο που πιθανόν σε στύση να ξεπερνούσε τους 25... πιθανολογώ.....αλλά η ουρήθρα του απο τους χρόνιιους καθετηριασμούς είχε ξεχειλώσει και είχε γίνει σαν τριαντάφυλλο...
Αυτό δεν εμπόδισε τη γιαγιά...να κάνει τα παιχνίδια της...

Αυτο σαν μια βραδυνή ιστορία...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

32543AE3-50DA-4CD4-9750-FB3829229029.png

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
απεκτησα και ουρα τωρα. θα γραψω στην ερωτικη ατζεντα του τακμαν μετα, τσακισου.
κΟιτα να γαμησεις καμια απο τις γκομενες εδω μεσα αποκλειεται γιατι σε πηραν χαμπαρι,οποτε μην μας πρηζεις με την ψωλη σου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κΟιτα να γαμησεις καμια απο τις γκομενες εδω μεσα αποκλειεται γιατι σε πηραν χαμπαρι,οποτε μην μας πρηζεις με την ψωλη σου

Ρε γιατι πας να το ριξεις το παιδι? Τοσο πολυ ζηλευεις?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά όχι και καθοριστικο... (επειδή κάπου νομίζω η erinal πιο πάνω κάι ανέφερε)
Στο σεξ έχουν και άλλα πράγματα ρόλο...η διαθεση, η φαντασία, φυσικά η διάκεια της στύσης και αν είναι δυνατή στύση ή όχι... κλπ κλπ
Αλλά και πάλι είναι σχετικά αυτά.

Κάποιος με ένα τεράστιο όργανο μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα αλλά όχι πάντα... Το πιθανότερο είναι να την κάνει να πονέσει... (απο τη μικρή ιατρική εμπειρία μου)

Θυμάμαι στο αγροτικό..με καλούσανε σε ένα γειτονικό χωριουδάκι να αλλάζω τον ουροκαθετήρα σε ένα γέρο με 2 εγκεφαλικά κατάκοιτο. Η γριά ήταν ανοϊκή...δε θυμόταν ποιος είμαι κάθε φορά που πήγαινα.
Μια βουλγάρα που τους φρόντιζε με έπαιρνε μια φορά στις 15 και τον άλλαζα..
Κάποια στιγμή οι επισκέψεις έγιναν πιο συχνές και συχνά εβρισκα το καθετήρα χάλια, σπασμένο ή βγαλμένο! Μου έκανε τρομερή εντύπωση... Τι στο διάολο λέω..δεν τον βάζω καλά?
Τελικά υποψιάστηκα κάτι..και είπα στην βουλγάρα να πηγαινει πιο συχνά στο σπίτι σε ανύποπτες ώρες και να βλέπει τι γίνεται...
Τελικά μετά απο κάποιους μηνες διαπιστώσαμε πως η γιαγια...."έπαιζε" με τον καθετηριασμενο αλλά "γιγαντιαίο" φαλλό του κατάκοιτου  παππού ο οποίος απο τα εγκεφαλικά  δε καταλάβαινε τίποτα..
Φυσικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...
Οσες φορές και να μάλωνα τη γριά δε θυμόταν τίποτα..
Ο γέρος πρέπει να είχε όργανο που πιθανόν σε στύση να ξεπερνούσε τους 25... πιθανολογώ.....αλλά η ουρήθρα του απο τους χρόνιιους καθετηριασμούς είχε ξεχειλώσει και είχε γίνει σαν τριαντάφυλλο...
Αυτό δεν εμπόδισε τη γιαγιά...να κάνει τα παιχνίδια της...

Αυτο σαν μια βραδυνή ιστορία...

Ο παππούς κάναν γιο/εγγονό έχει μας άφησε?  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εκτορ αν μου πεις να τον μπαναρω για κανα μηνα το κανω αμεσως. Πες το κ εγινε .

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
η πουτανια δεν ειναι στο σωμα,αλλα στην ψυχη...κ ο αντρας κ η γυναικα που εχουν βρωμικες κ πονηρες ψυχες ειναι πουτανες...απο την αλλη το να παει ο αντρας με πολλες γυναικες ειναι θεμιτο,ωστε μεσα απο τις εμπειριες που θα αποκομισει να επιλεξει την πλεον καταλληλη για να κανει οικογενεια...ενας αντρας για να στηριξει σπιτι κ οικογενεια θα πρεπει να ειναι χορτατος κ διχως απωθημενα στη ζωη του....αν δεν πηδαει προ γαμου πολυ πιθανον να το κανει οταν ειναι ηδη παντρεμενος τρεχοντας πισω απο καθε φουστα με ολες τις συνεπειες...ο αντρας αλλωστε μπορει να παει με μια γυναικα ακολουθωντας απλα την γεννετησια ορμη κ οχι απαραιτητα επειδη τρεφει συναισθηματα...η γυναικα υποτιθεται οτι ειναι πιο συναισθηματικο ον η τουλαχιστον ηταν,γιατι πια σε αναισθησια κ αναλγησια εχει ξεπερασει κατα πολυ τον αντρα σημερα...η γυναικα αλλαζοντας αντρες σαν τα πουκαμισα μονο κακο κανει στον εαυτο της...πληγωνεται ανεπανορθωτα σε αντιθεση με τον αντρα ο οποιος μεσα απο τις σχεσεις που συναπτει ακομα κ αν ειναι αποτυχημενες αντλει χρησιμες εμπειριες κ συμπερασματα για τη μελλοντικη του πορεια...οπως ειπα η γυναικα μονο κακο κανει στον εαυτο της κ το μονο που αφηνουν πισω τους ολες αυτες οι σχεσεις ειναι καταλοιπα κ απωθημενα που επηρεαζουν τον ψυχικο της κοσμο κ την απωθουν απο τον να αφοσιωθει στον ρολο της που ειναι η δημιουργια οικογενειας κ η γεννηση των μελλοντικων της παιδιων...μια γυναικα δεν χρειαζεται απαραιτητα εμπειριες για να βελτιωθει,για να στηριξει σπιτι...οι πολυπηθεις εραστες μονο κακο κανουν στην ιδια κ στα παιδια που προκειται να φερει μελλοντικα στον κοσμο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκτορ αν μου πεις να τον μπαναρω για κανα μηνα το κανω αμεσως. Πες το κ εγινε .

οχι ρε παιχτη τον δικαιολογω, εχει γραψει οτι τρωει τα οσπρια μισοβρασμενα. αυτοτιμωρειται μονος του  :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο αντρας για να γαμισει θελει skill και τεχνικες, αρα σαφως ειναι μγκας αν γαμαει

Η γυναικα δεν χρειαζεται να κανει τιποτε απλως φοραει ενα εκφυλο ρουχο και περιμενει, εστω και να ειναι ασχημη θα γαμηθει, σαφως και ειναι πουτανα και παρτολα γαμω τον αντιχριστο της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom