ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γαμω τον αντιχριστο της
εδω ειναι ολη η ουσια της προτασης
γαμω τον αντιχριστο της
Ο αντρας για να γαμισει θελει skill και τεχνικες, αρα σαφως ειναι μγκας αν γαμαει
Η γυναικα δεν χρειαζεται να κανει τιποτε απλως φοραει ενα εκφυλο ρουχο και περιμενει, εστω και να ειναι ασχημη θα γαμηθει, σαφως και ειναι πουτανα και παρτολα γαμω τον αντιχριστο της
Αν τις ρωτήσεις όμως οι περισσότερες θα πουν ότι προτιμούν ένα καλό παιδί, πράγμα που στην πράξη αποδεικνύεται ψέμα σε όλες τις έρευνες που έχουν γίνει. Στης γυναίκας το μυαλό καλό παιδί = άνδρας που της φέρεται καλά αυτής, τώρα από εκεί και πέρα αν είναι μαφιόζος, δολοφόνος, μαχαιροβγάλτης, ε αυτά είναι λεπτομέρειες, δεν θα τον πούνε και κακό παιδί .κ ομως θα σας πω κ για καποιες εξαιρεσεις που αναιρει τον κανονα...χθες μιλουσα με καποια κ μου πε οτι παει σε νησι αυτη την περιοδο για μια εβδομδα για να πετυχει καλες τιμες...ο γκομενος που θα παει μαζι της ειναι αφραγκος,γιατι ειναι ανεργος κ θα τα βαλει ολα αυτη...κ σ'αυτο ομως υπαρχει εξηγηση...οι γκομενες οταν καψουρευονται τοτε ειναι ικανες κ λεφτα να βαζουν κ να ζητανε κ ξυλο κ σφαλιαρες κ κλοτσιες...συνηθως ομως την πατανε με τα λεγομενα "κακα" παιδια που τις εχουν για τον πουτσο...το καλο παιδι που θα τα σκαει το θελει για οταν αρχισει να χτυπαει το βιολογικο ρολοι,οταν δηλαδη εχει περασει τα 35 κ εχει δυσει πια ο ηλιος
η γυναικα γουσταρει τα κακα παιδια που θα τα κανει ομως αρνακια για παρτη της...αν εισαι απο την αρχη καλο παιδι δεν πολυμετραει
Αν τις ρωτήσεις όμως οι περισσότερες θα πουν ότι προτιμούν ένα καλό παιδί.....
Απορια: Πουτανα ειναι
1)εκεινη που τρωει 10 πουτσους διαφορετικους τον μηνα επειδη γουσταρει
2)εκεινη που τρωει 1 πουτσο 3φορες την μερα επειδη γουσταρει
(γιατι αυτο συζητατε εσεις)
η 3) πουτανα ειναι αυτη που (κακο)γαμιετε χωρις να το γουσταρει απλα και μονο επειδη "πρεπει" η επειδη εχει αλλους αποτερους σκοπους(πχ.χρημα)
ΕΕ??? απαντηστε...
Απορια: Πουτανα ειναι
η 3) πουτανα ειναι αυτη που (κακο)γαμιετε χωρις να το γουσταρει απλα και μονο επειδη "πρεπει" η επειδη εχει αλλους αποτερους σκοπους(πχ.χρημα)
ΕΕ??? απαντηστε...
Μωρο μου ατελειωτο μου ελειψες πολυ............................... :-* :-* :-*Πουτανα ειναι και αυτη που βαζει ψευτικες φωτογραφιες ρωσιδας μουναρας γυμναστριας για να καλυψει την ασχιμια της και το ποσο μπαζο ειναι! σου θυμιζει κατι μπαζο quardeen????? μηπως ανηκεις σε αυτην την κατηγορια? λεω μηπως!
Μωρο μου ατελειωτο μου ελειψες πολυ............................... :-* :-* :-*
Αυτο εννοειτε αγαπη μεγαλυτερη απο μενα δεν υπαρχει :-* :-*κλασσικη περιπτωση πουτανας
κλασσικη περιπτωση πουτανας
αυτο το απΟτερους τι το θελες...Απορια: Πουτανα ειναι
ΕΕ??? απαντηστε...
τσεκαυτο το απΟτερους τι το θελες...