Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς μυθοπλασίες σας, σας εκτιμώ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι.
Δεν είσθε sex maschine. Όπως και κανείς μας εδώ μέσα άνευ πληρωμής. Αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ.
Ανέμενα περισσότερη αξιοπρέπεια από εσάς. Αν όμως είναι κάτι που ενισχύει την σχέση σας με το στραπόν, τότε θα σιωπήσω.
Υ.Γ. Όχι. Δεν θα πάω σελίδες πίσω για να δω φώτο σας.
Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να σέβεται κάποιος; Το στήθος σας που σεις περιφέρετε στα λιγούρια ως νέο Επιτάφιο;;;
ρε μπλιζ γιατί τα ισοπεδώνεις όλα?
Δεν νομίζω να ξέρεις τους πάντες εδώ κ τον λόγο που βρίσκονται εδώ για να πεις ότι άνευ πληρωμής δεν μπορούν να κάνουν κάτι...
Εκτως αυτού η αξιοπρέπεια ορίζεται από το αν ο άλλος θα βάλει μια φωτό με το σώμα του?
Γιατί εγώ νόμιζα ότι η αξιοπρέπεια βασίζεται στο χαρακτήρα κ την στάση του καθενός...
Να σου φέρω όσες θες που δεν βάζουν φωτό αλλά η αξιοπρέπεια τους έχει
πάει απατή...
Εκτως αυτό σε σάιτ ενηλίκων είμαστε κ υποτίθεται ανοικτομυαλοι τι πουριτανικες ιδέες είναι αυτές?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ό,τι πείς μεγάλε...
Τώρα, τράβα στις χώρες του βίσεγκραντ και άδειαζέ μας τη γωνιά.

Αχάριστε. Δεν λες ούτε ένα ευχαριστώ , για το δωρεάν μάθημα ορθογραφίας !
Και μάλιστα πάνω σε λάθος που δεν το πιάνει ακόμη καμία αυτόματη διόρθωση , αφού βάζεις άλλη λέξης αντί άλλης.
Έφτασες μέχρι αυτή την ηλικία και δεν το είχες μάθει στο ΕΠΑΛ που τελείωσες (ή ΤΕΙ),  για να στο μάθει ένας φασίστας στο μπουρδέλα.

Τώρα για την προστακτική ... επειδή προφανώς δέχεσαι διαταγές όλη μέρα, προσπαθείς εδώ να δώσεις κι εσύ μερικές ...

αλλά γελοιοποιείσαι . Καταλαβαίνεις ότι ένας σφουγκοκωλάριος σαν εσένα, μόνο δέχεται διαταγές. Δεν δίνει . Ποτέ.

Για την ώρα συνέχισε να χαίρεσαι για την ... εκλογική νίκη, γιατί η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ !
Σε λίγους μήνες, κανείς δεν θα παραδέχεται ότι χαιρόταν χθες και σήμερα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
41509c1513be280a4c55671b390ec150.png

Θεωρώ ψεύτικη τη φωτό . Αν ήθελε να πείσει για την αυθεντικότητα, ας έβαζε ένα χαρτάκι στο βυζί , που να γράφει 5-Ι-bou.com .

Και αληθινή να είναι , απεικονίζει κάποια ευτραφή.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Βρε Παυλίνα δείξε και λίγο μπούτι η ότι άλλο θες ,έτσι για να τούς μπεις στο Μάτι!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.140
Πόντοι
456
Αχάριστε. Δεν λες ούτε ένα ευχαριστώ , για το δωρεάν μάθημα ορθογραφίας !
Και μάλιστα πάνω σε λάθος που δεν το πιάνω ακόμη καμία αυτόματη διόρθωση , αφού βάζεις άλλη λέξης αντί άλλης.
Έφτασες μέχρι αυτή την ηλικία και δεν το είχες μάθει στο ΕΠΑΛ που τελείωσες ή το ΤΕΙ για να στο μάθει ένας φασίστας στο μπουρδέλα.

Τώρα για την προστακτική ... επειδή προφανώς δέχεσαι διαταγές όλη μέρα, προσπαθείς εδώ να δώσεις κι εσύ μερικές ...

αλλά γελοιοποιείσαι . Καταλαβαίνεις ότι ένας σφουγκοκωλάριος σαν εσένα, μόνο δέχεται διαταγές. Δεν δίνει . Ποτέ.

Για την ώρα συνέχισε να χαίρεσαι για την ... εκλογική νίκη, γιατί η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ !
Σε λίγους μήνες, κανείς δεν θα παραδέχεται ότι χαιρόταν χθες και σήμερα.
Δε μου λες ρε τύπε... καψούρης είσαι με την παρτη μου, και μου κολλάς όπου με πετύχεις; Δεν κρίνω τα γούστα του καθενός, αλλά, αν είναι πες το μου, να μη στα χώνω άδικα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βρε Παυλίνα δείξε και λίγο μπούτι η ότι άλλο θες ,έτσι για να τούς μπεις στο Μάτι!

Το μπούτι φίλε δύσκολο ! Εκθέτει !!!
Η δε γάμπα ... απίστευτα αποκαλυπτική !!!!
Μαντεύει το ανάστημα ένας έμπειρος μύστης !

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Πάντως αν θέλετε φωτογραφία μπορώ να βάλω μια δικιά με τα προσόντα μου!! :tooth:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δε μου λες ρε τύπε... καψούρης είσαι με την παρτη μου, και μου κολλάς όπου με πετύχεις; Δεν κρίνω τα γούστα του καθενός, αλλά, αν είναι πες το μου, να μη στα χώνω άδικα

Αφισσοκολλήτρια κουράδα , εσύ απάνταγες σε ό,τι έγραφα σε όλα τα πολιτικά θέματα.
Μην το παίζεις κλαμμένο μουνί τώρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάντως αν θέλετε φωτογραφία μπορώ να βάλω μια δικιά με τα προσόντα μου!! :tooth:

Κι εγώ μπορώ να σας βάζω άπειρες φωτογραφίες από κορμιά γκόμενας, που δεν βρίσκονται πουθενά στο ίντερνετ και να λέω ... ότι είμαι εγώ !!!!!!

Πρέπει να είναι κανείς κεφτές για να το χάψει.
ή να έχει να γαμήσει από την εποχή που η φυλής χρέωνε 500 δρχ.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε δεν ξεκολλατε?
Υπάρχουν νήματα για καβγάδες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τέλος πάντων.
Αρκετά σας στεναχώρησα. Και δεν έπρεπε.
Όποτε θέλετε, είσθε ευπρόσδεκτη σέ εμάς. Κανείς δεν θα σας προσβάλει.  :hi:

Μα δε με στεναχωρησατε! Αλιμονο αν στεναχωριομουν με καθε σχολιο αρνητικο ή προσβλητικο που ακουγα!

Και φυσικα ειμαι ευπροσδεκτη στο νημα των αγαπητων παπουληδων γτ αφενως ειμαι κ γαμω τα παιδια αφετερου δε προσεβαλα ποτε κανεναν απο τα μελη του!

:effemine:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Κι εγώ μπορώ να σας βάζω άπειρες φωτογραφίες από κορμιά γκόμενας, που δεν βρίσκονται πουθενά στο ίντερνετ και να λέω ... ότι είμαι εγώ !!!!!!

Αν το θες πολύ θα έχω και αποδείξεις!! :tooth:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μα δε με στεναχωρησατε! Αλιμονο αν στεναχωριομουν με καθε σχολιο αρνητικο ή προσβλητικο που ακουγα!

Και φυσικα ειμαι ευπροσδεκτη στο νημα των αγαπητων παπουληδων γτ αφενως ειμαι κ γαμω τα παιδια αφετερου δε προσεβαλα ποτε κανεναν απο τα μελη του!

:effemine:
:tits2:Κ αφετέρου θα γλείψουν κ λίγο κοκκαλακι τα παππουδια :grin:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.140
Πόντοι
456
Αφισσοκολλήτρια κουράδα , εσύ απάνταγες σε ό,τι έγραφα σε όλα τα πολιτικά θέματα.
Μην το παίζεις κλαμμένο μουνί τώρα.

Πόσο άδεια είναι η ζωή σου, που βρίσκεις νόημα μόνο στο να στήνεις καυγάδες στα φόρουμ του bou; Αλήθεια, το sex το σκέφτηκες; Στην περίπτωσή σου, θα σε στρώσει λιγάκι, με το χέρι καλά την έβγαλες ως τώρα.
Και, για να στο πω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, μας τα ζάλισες ρε μεγάλε, τράβα τώρα παραπέρα και άσε μας στην ησυχία μας!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Man- With και flyobios 30 ρε παλικάρια σταματήστε το η ανταλλάξτε π.μ κούρασε ο τσακωμός σας!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.140
Πόντοι
456
Man- With και flyobios 30 ρε παλικάρια σταματήστε το η ανταλλάξτε π.μ κούρασε ο τσακωμός σας!
Και μένα επίσης, αλλά τι θες να κάνω ρε τύπε; Ο ίδιος ήρθε και άρχισε να ψάχνεται, να μην του απαντήσω αναλόγως;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Μαύτα και μαύτα , χάσαμε και την Δέσποινης Παυλίνα!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.140
Πόντοι
456
Και τώρα που το προσπεράσαμε... ποιός έιπε οτι θα βάλει φώτο είπαμε; Μην κοιτάτε εμένα, δεν μισώ κανέναν τόσο πολύ, που να του δείξω γυμνή μου φώτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom